I Am Morbid, Necrophagia - Bielsko-Biała, 29.05.2017
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: I Am Morbid, Necrophagia - Bielsko-Biała, 29.05.2017
Koleś może i jest zjebany, ale wasze oburzenie jest kurwa prześmieszne.
Bycie weganinem jest rzeczywiście straszną zbrodnią.
Zapewne jesteście z siebie megadumni. :D
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Lukass
- zahartowany metalizator
Chodzi przecież nie o to, że jest weganinem, tylko że jest weganinem z wyraźnymi deficytami intelektualnymi.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- trup
No właśnie nie wiem czy o to chodzi. Wygląda na bekę stada dumnych mięsożernych maczo z muzyka deathmetalowego, który jest weganinem. Ale skoro mówisz, że chodzi tylko o jego intelekt... ;-)Lukass pisze:Chodzi przecież nie o to, że jest weganinem, tylko że jest weganinem z wyraźnymi deficytami intelektualnymi.
-
- weteran forumowych bitew
Ja się śmieję tylko z tego, że je trawę. Nie wiem nawet w jakim zespole gra, co to zresztą za różnica, skoro wpierdala trawę? Jak krowa! He he he he he, albo jak królik! Uśmiech też ma taki puchaty he he hehe.trup pisze:No właśnie nie wiem czy o to chodzi. Wygląda na bekę stada dumnych mięsożernych maczo z muzyka deathmetalowego, który jest weganinem. Ale skoro mówisz, że chodzi tylko o jego intelekt... ;-)Lukass pisze:Chodzi przecież nie o to, że jest weganinem, tylko że jest weganinem z wyraźnymi deficytami intelektualnymi.
Grrrówno!
- trup
Na pewno jest lewakiem bo kazdy wege to lewak przeciez.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
...a Ty jak zwykle w swoim swiecie :D
Guilty of being right
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdolę. Naprawdę, wierz lub nie, jest mi często po drodze z Twoimi poglądami politycznymi, ale ochłoń bo brzmisz jak feministka z objawami paranoidalnymi.trup pisze:No właśnie nie wiem czy o to chodzi. Wygląda na bekę stada dumnych mięsożernych maczo z muzyka deathmetalowego, który jest weganinem. Ale skoro mówisz, że chodzi tylko o jego intelekt... ;-)Lukass pisze:Chodzi przecież nie o to, że jest weganinem, tylko że jest weganinem z wyraźnymi deficytami intelektualnymi.
-
- rasowy masterfulowicz
Ja też jestem wegetarianinem (Ale nie weganinem) i to jest powód do dumy. Ale on jest wyraznie pierdolniety:)
HAILSA!!!!!
- Najprzewielebniejszy
sprawdz jego profil na fb i to,co on tam wypisuje od poczatku trasy.trup pisze:Koleś może i jest zjebany, ale wasze oburzenie jest kurwa prześmieszne.
od ataku hord polskiej policji na niego, przez załamany paznokietek po ucieczke kierowcow z trasy i odkrycie tachometru jako elementu spisku europejczykow przeciwko wolnym obywatelom ameryki... a no, i jeszcze branie na powaznie memow z okladkami tabloidow.
To, ze żre trawe to jego brocha, tyle,ze przy tresciach jakie generuje mozna miec teorie na temat powiązania diety z sianem w mózgu :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- mistrz forumowej ceremonii
:DBambi pisze:Ja też jestem wegetarianinem (Ale nie weganinem) i to jest powód do dumy
-
- rasowy masterfulowicz
Taka prawda jebane nieczule miesowpierdalacze. Gardzę wami :)
HAILSA!!!!!
- Lucek
- weteran forumowych bitew
opasły wege narkoman :) ponoć w oświęcimiu tych grubszych tłuściejszych kładli na spód do pieca a na nich dopiero tych chudszych, sadło dobrze sie jara, tak robili aby sie lepiej hajcowało.
Nic dziwnego, ze wylądowali w szpitalu po piciu. Wyobraźcie sobie picie wódki na podkładzie z sałaty.
- HSVV
- w mackach Zła
jasny chuj, ile HIVa w tym x DDDNerwowy pisze:" onclick="window.open(this.href);return false;HSVV pisze:jeśli pamiętasz źródło, to zapodaj, bo brzmi jak sztos najwyższy.Nerwowy pisze:No typ jest strasznie rakotwórczy, najlepiej jak przedstawił "przygodę" z Węgier kiedy to pojechał taksówką do wegańskiej knajpy, która o zgorozo okazała się zamknięta jako jakąś mrożącą krew w żyłach opowieść. Nosz kurwa.
thx anyway
wyjebane na jego weganizm (sam mięsa nie jem poza rybami raz od święta) i preferencje seksualne czy co tam jeszcze. natomiast beką 12/10 jest to, że koleś z megalomańskim niemal zapatrzeniem w siebie mówi o sobie jak o rock'n'rollowym kryminaliście, żyjącym ciągle, w każdej sekundzie życia na krawędzi (co samo w sobie jest już padaką umysłową najwyższej rangi), po czym opowiada właśnie takie historie jak powyżej.trup pisze:Koleś może i jest zjebany, ale wasze oburzenie jest kurwa prześmieszne.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
No faktycznie, ja jestem kolejnym z tych "mięsożernych maczo", chuj z tym, że od 17-stu lat ani kawałka padliny do mordy nie włożyłem ;) Trupie polecam czytać ze zrozumieniem, to nie boli. Nasze oburzenie jest prześmieszne? Oburzenie czym? Bo ja widzę, że tu się nikt nie oburza, raczej każdy bekę toczy z typa, że zachowuje się jak totalna płaczliwa pizdeczka (co zdecydowanie nie przystoi deathmetalowemu muzykowi) a to lekka różnica chyba.trup pisze:Wygląda na bekę stada dumnych mięsożernych maczo z muzyka deathmetalowego, który jest weganinem.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- HSVV
- w mackach Zła
trup w ogóle jest dziwnym zjawiskiem. jego reakcje wyglądają tak, jakby po prostu nie czytał całości, tylko wyciągał słowe klucze np. weganizm, Kaczyński, PO, na które (mam wrażenie) ma przygotowane już wcześniej w wordzie komentarze i je wkleja na forume, kiedy zauważa, że użytkownik x, y lub z użył jednego z tych słów-kluczy.
to nas prowadzi do pytania - czy trup jest botem?
to nas prowadzi do pytania - czy trup jest botem?
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
Rokendrolowe kryminalne życie na krawędzi, złamany paznokietek, kłopoty z alkoholem, problem z jedzeniem, brutalna milicja plus spisek kierowców...Do tego bezpośrednia relacja na fejsbuczku. No i jeszcze jedno. Faciu ma 46 lat. Całe szczęście, że nikt nie pluł na lotnisku po gębie, nie groził wpierdolem i nie skończyło się w celi ze ścianami wysmarowanymi kupom. Lubię pajacować i mam wiele tolerancji dla takich zachowań, ale ten pacjent jednak przesadził.
- Najprzewielebniejszy
HSVV pisze:trup w ogóle jest
czy trup jest botem?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
Co ma do tego "bycie weganinem"? Osobiście leje na to, kto co lubi zjeść i czym popić. Nie pojmuję tylko niezdrowej ekscytacji z tego powodu i podkreślania każdej osobistej fanaberii, na każdym jebanym kroku. Rozumiem, że u ciebie standardem jest, podróż na drugi koniec świata i obwieszczanie, wszem i wobec, że nie mogłeś swobodnie opierdolić klasyki gatunku, czyli schabowego z ziemniakami i kapustą? Nie wspominając już o narodowej tragedii w postaci złamanego paznokcia. Nie wiem na ile to kwestia zjebania mózgu, a na ile wpływu fejsbuczka oraz frontalnego ataku wykwintnych mód i trendów, aczkolwiek prawdopodobnie mamy do czynienia z ogółem tych zabawnych, ale jednocześnie mocno żenujących zjawisk.trup pisze:Koleś może i jest zjebany, ale wasze oburzenie jest kurwa prześmieszne.