I Am Morbid, Necrophagia - Bielsko-Biała, 29.05.2017
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Mol
- zahartowany metalizator
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: I Am Morbid, Necrophagia - Bielsko-Biała, 29.05.2017
konczac offtop. sa juz jakies nowe, zenujace newsy z trasy I am Vege?
Guilty of being right
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
CARROT!

RAWHIDE!

RAWHIDE!

Rozumiem, że tobie wszystko spada z nieba. Są zawody w których na trawce nie pojedziesz, a przynajmniej nie za długo. Uważasz , że jestem niewolnikiem?Karkasonne pisze:Żeby mógł pracować, jak, jak nie wiem co! Jak niewolnik!Triceratops pisze:Nie bardzo rozumiem co w tym dziwnego? Niewolnik nie moze wyjadac koniowi, bo kon tez musi jesc zeby miec sily do pracy.
-
ha ha, jaki fajny offtop :)
wmawiać komuś, że jest prymitywem i kretynem, bo je mięso, nie mając prawdopodobnie pojęcia, że w nim po prostu są znacznie lepsze białka niż w jakichś jebanych roślinach :) może to było w żartach czy coś, ale bycie kurwa DUMNYM, z wegetarianizmu to ostra patologia :)
wmawiać komuś, że jest prymitywem i kretynem, bo je mięso, nie mając prawdopodobnie pojęcia, że w nim po prostu są znacznie lepsze białka niż w jakichś jebanych roślinach :) może to było w żartach czy coś, ale bycie kurwa DUMNYM, z wegetarianizmu to ostra patologia :)
- Sybir
Od urodzenia
dumny z pożywienia.
:D
dumny z pożywienia.
:D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
W zasadzie to chyba kwestie czysto etyczne. Chodzi mi tu o tych zdrowych wegeszaleńców, a nie o pojebów, którzy pierdolą przy każdej okazji, że wszyscy mięsożercy już jutro umrą na zawał.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
A co z wegeszaleńcami, którzy centralnie w piździe mają swoje zdrowie jak i innych?
I Panowie jaki jest wzór i grupa krwi na bicie konia lewą ręką?
I żeby nie było, że ciągnę ten stulejarski offtop dedykuję dla dziewczyn (Vincenta i Iry) ten oto cudowny utwór Boga:
[youtube][/youtube]
I Panowie jaki jest wzór i grupa krwi na bicie konia lewą ręką?
I żeby nie było, że ciągnę ten stulejarski offtop dedykuję dla dziewczyn (Vincenta i Iry) ten oto cudowny utwór Boga:
[youtube][/youtube]
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
No nic. A co by miało być?
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Od diety grup krwi znacznie fajniejsza jest dieta genotypowa tego samego autora ;) Takie wspolczesne rpg, na podstawie kilku roznych markerow (stosunek dlugosci korpusu do nog, grupy krwi itp) mozna sobie wybrac swoja profesje typu Wojownik, Nauczyciel, Tropicie itp. Potem pan autor proponuje zestaw produktow, ktore okreslona profesja moze jest, i jaki typ ysilku preferuje. Bardzo fajna zabawa, a koles na programach, ktore dopasowuja zestaw produktow do mniesca zamieszkania trzepie hajs ;) Znam takich, ktorzy w to uwierzyli bardzo mocno i twierdza, ze to dziala. I choc jest pelno w niej sprzecznosci, bo np jak komus na diecie grup krwi szkodzilo kakao a potem sie okazuje, ze na genotypowce jest polecane to koles z dnia na dzien stwierdzil, ze choc sie chujowo czul po zjedzeniu kakao to teraz mu daje super spida :D A to wszystko na statystykach ponad 5000 pacjentow, ktorych mial autor.
Jakby co to mam w pdf ale pewnie na chomiku jest. Fajna zabawa :D
Jakby co to mam w pdf ale pewnie na chomiku jest. Fajna zabawa :D
woodpecker from space
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
No nic. Podsumowując te bzdury stwierdzić należy, że wegetarianie przypierdalający się do mięsożerców o ich dietę są wprost proporcjonalnie niedojebani tak jak ich mięsożerni koledzy szydzący z diety wegetarian. A to o czym Triceps pisze to już w ogóle debilizm klasa A+++, normalnie pokaż mi chuja a powiem ci kim jesteś i co żresz, no ja pierdolę... ;)
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
+ w pizdeAnthropophagus pisze:Podsumowując te bzdury stwierdzić należy, że wegetarianie przypierdalający się do mięsożerców o ich dietę są wprost proporcjonalnie niedojebani tak jak ich mięsożerni koledzy szydzący z diety wegetarian.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Triceratops
Pokazac? :DAnthropophagus pisze:No nic. Podsumowując te bzdury stwierdzić należy, że wegetarianie przypierdalający się do mięsożerców o ich dietę są wprost proporcjonalnie niedojebani tak jak ich mięsożerni koledzy szydzący z diety wegetarian. A to o czym Triceps pisze to już w ogóle debilizm klasa A+++, normalnie pokaż mi chuja a powiem ci kim jesteś i co żresz, no ja pierdolę... ;)
Dla zdrowia ludzie wszystko zrobia a haplogrupy, haplotypy fenotypy, genotypy itp to nic nowego w swiecie genetyki. Jednak ludzie sie roznia i nie dziwne, ze na tym trzepia hajs rozni szarlatani. Na tym zreszta bazuje czy bazowalo wiele ideologi i nurtow politycznych od nazizmu poczynajac.
woodpecker from space
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Nie Triceps, dzięki - nie podejmę się ANALizy ;) No chyba, że masz cipkę wtedy - poka poka ;) Wiadomo, że żyjemy w czasach gdzie plebejczyków można dymać na różne sposoby, co jakiś czas słychać o efektach np. rytuału "Kambo" czy biednej dziewczynce zdychającej z głodu bo starzy okazali się podludźmi i zamiast ją karmić to zawierzyli takiemu właśnie mądremu w chuj szarlatanowi, który zalecał dietę pozbawioną jakiegokolwiek pożywienia. Nie wiem jak się ich sprawa skończyła ale jak dla mnie powinni i jedno i drugie dostać po 25 lat za głowę.
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Sybir
Ostatnio był chyba wyrok w tej sprawie, albo proces ruszył, już nie pamiętam.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- Triceratops
To przeciez zupelnie co innego.Anthropophagus pisze:Nie Triceps, dzięki - nie podejmę się ANALizy ;) No chyba, że masz cipkę wtedy - poka poka ;) Wiadomo, że żyjemy w czasach gdzie plebejczyków można dymać na różne sposoby, co jakiś czas słychać o efektach np. rytuału "Kambo" czy biednej dziewczynce zdychającej z głodu bo starzy okazali się podludźmi i zamiast ją karmić to zawierzyli takiemu właśnie mądremu w chuj szarlatanowi, który zalecał dietę pozbawioną jakiegokolwiek pożywienia. Nie wiem jak się ich sprawa skończyła ale jak dla mnie powinni i jedno i drugie dostać po 25 lat za głowę.
woodpecker from space
- Anthropophagus
- w mackach Zła
No wiadomo, że to dużo dalej idący przykład i coś jednak innego... Niemniej jednak poszedłem za ciosem ;)
Państwo prawa w pigułce :/
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
nie ruzumiem dlaczego tyle nienawiści z waszej strony dla gitarzysty I Am Morbid. Że paznokcia złamał i chciał pójść do kosmetyczki? Bo dba o siebie, i ma dla siebie szacunek. Dla swojego ciała. Tak samo że je niemięsne rzeczy? Nie zatruwa organizmu toksynami z mięs. Chociaż jakby przyjechał do mnie to taki bym mu zrobił szaszłyk i pieroga mięsnego że by się oblizywał jeszcze przez tydzień.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz

Ira Black jest bardzo przystojnym mężczyzną
Raz się zje, raz się nie zje.