Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Nowe seriale
jeśli lubisz 4 sezon możesz smiało ogladać, ten sam poziom :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- mistrz forumowej ceremonii
obejrzałem dwa póki co
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
czyli to co najlepsze ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Biały
- w mackach Zła
ten nowy Prison Break to taki do bólu amerykański, nowoczesny sensacyjniak z drewnianym aktorstwem i elementami baśniowymi. Ogląda się w sumie nieźle, ale jak ktoś nie oglądał tych poprzednich sezonów to nie brałbym się za to.
-
- zahartowany metalizator
W sensie syndrom bab boys i innych srak amerykoautystycznych o iq 67?
Takie filmy są fajne, infiltracja np czy inne filmy z dicaprio (titanic, grape)
Takie filmy są fajne, infiltracja np czy inne filmy z dicaprio (titanic, grape)
-
Infiltracja to zniszczenie
-
No dla mnie aktorsko slabiutkie, poza nicholsonem i o dziwo wahlbergiem :D znudziła mnie już ta bad cop konwencja, bajera, brawura i fantasy, a na ten pedalski duet nie da się patrzeć i nie wiem, na którego bardziej. I farmiga, głupiutko-ładniutkie drewno. Tymczasem oglądam jakieś głupie lethal weapon czy nawet gliniarza z bh i wieczór mija jak z biczy strzelić
-
bywa. ja z kolei nic nie poradzę, że film mnie rozjebał na kawałki
-

Make sense of it.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Plastek
- Kontakt:
Czas już naprawdę najwyższy by wyszedł z tego stuporu.[V] pisze:
Make sense of it.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- pr0metheus
Plastek pisze:Czas już naprawdę najwyższy by wyszedł z tego stuporu.[V] pisze:
Make sense of it.
Tak. Po fajnych pierwszych 2 odcinkach zaczyna nuda wiać
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- świeżak
pr0metheus pisze:Plastek pisze:Czas już naprawdę najwyższy by wyszedł z tego stuporu.[V] pisze:
Make sense of it.
Nie zgadzam się, jak na razie najlepszy był odcinek trzeci, dwa ostatnie utrzymują wysoki poziom, na pewno się nie nudzę. Chociaż mam nadzieję, że w następnych 1-2 odcinkach akcja zacznie trochę przyśpieszać.
- TheDude
Lynch na start zaserwował tyle wątków, że te 'wolniejsze' odcinki mnie nie martwią. Z pewnością jeszcze nie raz będzie pierdolnięcie jak w 1 i 2 odcinku.
- Plastek
- Kontakt:
Poza tym Chrysta Bell powinna się częściej pojawiać.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Sgt. Barnes

wolno się rozkręca, ale rokuje bardzo dobrze.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Biały
- w mackach Zła
no takie sztuczne i plastikowe to jest, produkt ze średniej półki z marketu, opierdolić i wysraćbyrgh pisze:W sensie syndrom bab boys i innych srak amerykoautystycznych o iq 67?
Skończyłem kilka dni temu 5 sezon House of Cards i mam mieszane odczucia. Jako całość nadal ogląda się dobrze; spiski, przekupstwo, groźby - czyli standardowo, gorliwe trzymanie się władzy wszelkimi sposobami. Dalej będzie trochę spojlerów, bo chciałbym odnieść się do zakończenia, które jest imo nieprzekonujące i trochę nazbyt na siłę. Bo kłóci mi się to odpuszczenie stołka przez Franka - żeby zasiąść w tajnym rządzie ustalającym porządek świata gdzieś na uboczu, niezauważalnie - z całą jego charakterystyką postaci, dążącej do poklasku i ostatniego słowa, które na pewno każdy usłyszał i wie kto je wypowiedział. Te akcje z jego żoną zostającą prezydentem na gębę, Dougiem poddającym się z ufnością na ułaskawienie przez psychopatów, dla których nic po za ich interesem się nie liczy, wydają się być na siłę zrobione. Zbyt dużo czynników, które wydają się być nie do przeskoczenia idzie zawsze po stronie Underwoodów. No ale ileż można przekupywać senatorów i grozić kongresmenom. Pewnie musieli już zmienić nieco konwencję i położenie bohaterów, żeby nie powtarzać tych samych schematów.
- DST
- rasowy masterfulowicz
No co wy... Telefon do Mr. Strawberry i naćpany koksem psychopata ze skokami nastrojów z ostatniego odcinka to piękne momenty.pr0metheus pisze:Plastek pisze:Czas już naprawdę najwyższy by wyszedł z tego stuporu.[V] pisze:
Make sense of it.
- nagrobek
to są tylko momenty..można będzie z nich fajną kompilację zrobić "Twin Peaks in 2 minutes" i styknie. najlepiej niech tak się snuje do ostatniego odcinka. ostatnio tak się nudziłem na.. True Detective 2. póki co jest gównianie. bezkrytyczni fani dziadka i tak się trzepią, zobaczymy czy starczy im sił do końca serii:)
-
- weteran forumowych bitew
Tempo rzeczywiście zwalnia, ale mimo wszystko ogląda się to bardzo dobrze. Tylko niestety po 6 odcinkach nie ma wątpliwości, że to nie jest serial tylko film - kurewsko długi film, zbudowany jak film i pewnie rozwijający się jak film; kolejne odcinki nie muszą wiele wnosić, bo są ewidentnie wykrojone przypadkowo - gdzie pada granica tych 58 minut, czy ile tam trwa odcinek, tam kończymy. Tyle. Każd kawałek wydaje się nie mieć żadnej wewnętrznej dynamiki, dynamika pewnie rozgrywa się w perspektywie całości, a że całośc trwa 18 godzin, no to...
Niby chce mi się to śledzić dalej, ale coraz bardziej myślę, że to nie ma sensu i lepiej poczekać, aż wyjdzą wszystkie odcinki- i wtedy to łyknąć na jeden raz, w jakiś weekend.
Niby chce mi się to śledzić dalej, ale coraz bardziej myślę, że to nie ma sensu i lepiej poczekać, aż wyjdzą wszystkie odcinki- i wtedy to łyknąć na jeden raz, w jakiś weekend.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Plastek
- Kontakt:
Nowy odcinek "Twin Peaks" i zwyżka formy. Jest więcej Twin Peaks, jest Lynch, jest Chrysta Bell.
Aprobuję.
Aprobuję.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!