Immolation na czterech koncertach w Polsce.Wrzesień 2017.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Gotyk
- zaczyna szaleć
Immolation na czterech koncertach w Polsce.Wrzesień 2017.
"Już we wrześniu do Polski po raz kolejny przyjedzie Immolation. Amerykanie zagrają cztery koncerty koncerty w naszym kraju i będą promować swoje najnowsze wydawnictwo. Świetnie przyjęty Atonement został wydany 24 lutego nakładem Nuclear Blast.
Na wszystkich czterech koncertach będzie supportować ich rodzimy Azarath. Więcej szczegółów wkrótce.
26.09.2017 – Kraków, Zet Pe Te
27.09.2017 – Wrocław, Pralnia
28.09.2017 – Gdynia, Ucho
29.09.2017 – Warszawa, Proxima"
Na wszystkich czterech koncertach będzie supportować ich rodzimy Azarath. Więcej szczegółów wkrótce.
26.09.2017 – Kraków, Zet Pe Te
27.09.2017 – Wrocław, Pralnia
28.09.2017 – Gdynia, Ucho
29.09.2017 – Warszawa, Proxima"
- smooker
- w mackach Zła
Re: Immolation na czterech koncertach w Polsce.Wrzesień 2017
Piątek wieczór to zawsze dobry termin. Jest szansa.
- Mol
- zahartowany metalizator
po tym co odjebali z naglosnieniem w Szczecinie to pierdole juz Immolation na zywo. pewnie nie ich wina, ale tak szczerze to nie bylem jeszcze na dobrze naglosnionym koncercie Immolation, a bylo juz ich sporo.
- Lukass
Jeśli tylko będę w Polsce, melduję się w Uchu. Zajebiście, że ten news się potwierdził, bogowie tuż pod nosem. Mam tylko nadzieję, że trójmiejska publiczność nie da dupy tak, jak przy ich poprzedniej wizycie w tym miejscu. Kurwa, aż żal było oglądać tę nędzną garstkę ludzi.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- DonJuanDeNarco
- starszy świeżak
Trójmiasto to słucha Tihejs, Carnage i Drillera, a nie death metalu :)Lukass pisze:Jeśli tylko będę w Polsce, melduję się w Uchu. Zajebiście, że ten news się potwierdził, bogowie tuż pod nosem. Mam tylko nadzieję, że trójmiejska publiczność nie da dupy tak, jak przy ich poprzedniej wizycie w tym miejscu. Kurwa, aż żal było oglądać tę nędzną garstkę ludzi.
Avinu Malkeinu
-
- mistrz forumowej ceremonii
Skład nieco się rozszerzył.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ano
Oba zespoły pojawią się w każdym z miast w doborowym towarzystwie. Bezpośrednio przed nimi na scenach pojawi się powracający po trasie z Gorgoroth Melechesh. Rodzimy Metal Śmierci reprezentować będzie In Twilight's Embrace, którego nowy album ukaże się jeszcze we wrześniu, a każdy wieczór otworzy black/death metalowy atak Francuzów z Necrowretch.
tylko po co tego aż tyle ? w każdym razie bez pośpiechu ;)
Oba zespoły pojawią się w każdym z miast w doborowym towarzystwie. Bezpośrednio przed nimi na scenach pojawi się powracający po trasie z Gorgoroth Melechesh. Rodzimy Metal Śmierci reprezentować będzie In Twilight's Embrace, którego nowy album ukaże się jeszcze we wrześniu, a każdy wieczór otworzy black/death metalowy atak Francuzów z Necrowretch.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- rozkręca się
Ja pierdole, o co ci chodzi? Boisz się, że ci tramwaj spierdoli bo za dużo zespołów?Żułek pisze:ano
Skład dopierdolony, tylko ten Melecesh mogliby odpuścić.
A ja właśnie chyba na sam Melechesch pójdę.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
bo lubie sobie ponarzekać ;)orzechh pisze:Ja pierdole, o co ci chodzi? Boisz się, że ci tramwaj spierdoli bo za dużo zespołów?Żułek pisze:ano
Skład dopierdolony, tylko ten Melecesh mogliby odpuścić.
zresztą co ci Melechesh przeszkadza ? Boisz się, że ci tramwaj spierdoli bo za dużo zespołów? :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Lukass
Melechesch? Świetnie, ta trasa robi się aż za dobra. Tylko trochę się dziwię, to oni przed Azarath mają grać?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- weteran forumowych bitew
Po ostatniej płycie obowiązkowo Wrocław
- Gotyk
- zaczyna szaleć
Też Wrocław mam w planach.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Z płyt nie słucham, ale jak grali przed Kataklysm, to bardzo mi się podobali.Karkasonne pisze:A ja właśnie chyba na sam Melechesch pójdę.
- Drone
Niedawno przed GORGOROTH w Warszawie wypadli dobrze, choć trochę rutyniarsko.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- ultravox
W ogóle rozlokowanie logówek na tych zajawkach wygląda na jakieś mocne zaklinanie rzeczywistości ;) No, może w skali naszego kraju ma to jakieś przełożenie na zainteresowanie publiki, ale i tak jest to dość dyskusyjne. Nie mówię oczywiście o jakości muzyki, bo to osobna kwestia.Lukass pisze:Melechesch? Świetnie, ta trasa robi się aż za dobra. Tylko trochę się dziwię, to oni przed Azarath mają grać?
- Lukass
Może ma przełożenie, ale jak sobie przypominam, to na ostatnim Azarath, jaki widziałem (zabij, nie pamiętam gdzie i kiedy), liczba zainteresowanych była raczej taka sobie. Melechesh widziałem przed Nile, tłumu też nie było, ale trochę fanów się gibało. Dobrze wyszli, chociaż setlista była raczej weselno-taneczna, kompletnie omijają te swoje piękne, długie, klimatyczne walce. A tu to wygląda, że Azarath to prawie jak Immo, a Melechesh jakiś mały supporcik. No kurwa bądźmy poważni. Nic do Azarath nie mam, ale trzeba znać proporcje.ultravox pisze:W ogóle rozlokowanie logówek na tych zajawkach wygląda na jakieś mocne zaklinanie rzeczywistości ;) No, może w skali naszego kraju ma to jakieś przełożenie na zainteresowanie publiki, ale i tak jest to dość dyskusyjne. Nie mówię oczywiście o jakości muzyki, bo to osobna kwestia.Lukass pisze:Melechesch? Świetnie, ta trasa robi się aż za dobra. Tylko trochę się dziwię, to oni przed Azarath mają grać?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Sybir
Wg mnie proporcje są akuratne, choć ostatniej płyty Azarath nie słyszałem i pewnie długo nie usłyszę. Mam nadzieję, że najwięcej poleci z dwójki i trójki.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Plastek
- Kontakt:
Toż Azarath z Necrofaflunem czy nawet teraz bez Necrofafluna to pośmiewisko jest. Byłem na dwóch koncertach gdzie grali i ludzie mieli totalnie w piździe te ich melodyjki.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Sybir
Dlatego napisałem, że liczę na nawrócenie i co lepsze ochłapy z IB oraz DIE. Czwórka też jest spoko, i w zasadzie tyle, jeśli chodzi o Azarath. Przedostatniej nie pamiętam, ostatniej nie słyszałem.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz