Panowie! Wracajcie!
Moderator: Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Panowie! Wracajcie!
w sumie nie jestem taki stary ale wkurza mnie ze mimo 33 lat nadal czasami chcą ode mnie dowód jak kupuje piwo :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- zahartowany metalizator
w tym wieku to już chyba komplement ;)Żułek pisze:w sumie nie jestem taki stary ale wkurza mnie ze mimo 33 lat nadal czasami chcą ode mnie dowód jak kupuje piwo :P
-
- rasowy masterfulowicz
- Żułek
może i tak ale wyjątkowo denerwujący ;) zwłaszcza jak na co dzień nie nosi sie dowodu :Pbyrgh pisze:w tym wieku to już chyba komplement ;)Żułek pisze:w sumie nie jestem taki stary ale wkurza mnie ze mimo 33 lat nadal czasami chcą ode mnie dowód jak kupuje piwo :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Plastek
- Kontakt:
Zapuść wąsy, wtedy będą widzieć w tobie dorosłego mężczyznę.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
...serio?Żułek pisze:w sumie nie jestem taki stary ale wkurza mnie ze mimo 33 lat nadal czasami chcą ode mnie dowód jak kupuje piwo :P
Aha, o to dwóch zgryzliwych tetryków. Pewnie nie powiesz ile będziesz się naprzyszlosc bal używania wieku jako argumentu ale jestem ciekawy.Bambi pisze:Ja jestem młody jeszcze
Ja tak nie mam. Od dzisiaj leci mi trzydziesty piąty, ale o dowód nikt się nie pyta. No chyba że milicja przy kontroli drogowej, ale ma to miejsce tak rzadko, że nie ma o czym gadać.Żułek pisze:w sumie nie jestem taki stary ale wkurza mnie ze mimo 33 lat nadal czasami chcą ode mnie dowód jak kupuje piwo :P
-
zdanie inwalidą jest TweKarkasonne pisze:Aha, o to dwóch zgryzliwych tetryków. Pewnie nie powiesz ile będziesz się naprzyszlosc bal używania wieku jako argumentu ale jestem ciekawy.Bambi pisze:Ja jestem młody jeszcze
każdy prawdziwy facet może i ma zapuszczone wąsy. bezwarunkowo.Plastek pisze:Zapuść wąsy, wtedy będą widzieć w tobie dorosłego mężczyznę.
- dzik
Jesli wyglądasz tak, jak na awatarze to nic dziwnego.Żułek pisze:w sumie nie jestem taki stary ale wkurza mnie ze mimo 33 lat nadal czasami chcą ode mnie dowód jak kupuje piwo :P
dobry kościół to kościół spalony
- Gall
- weteran forumowych bitew
Kiedy czytam Twoje posty, mam wrażenie, że pisze je nastolatek. Avatar też swoje robi ;)Żułek pisze:w sumie nie jestem taki stary ale wkurza mnie ze mimo 33 lat nadal czasami chcą ode mnie dowód jak kupuje piwo :P
A to już zupełnie niedojrzałe ;)Żułek pisze:właszcza jak na co dzień nie nosi sie dowodu :P
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Nie lubię pisać na tablecie.byrgh pisze: zdanie inwalidą jest Twe
-
- rasowy masterfulowicz
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ostatnio przy mnie gościa sprawdzała kasjerka w Stokrotce. Twarz nastolatka, niski kurdupel, wyciąga dowód, a tam rocznik sześćdziesiąty-któryś tam. Uspokajał przepraszającą go kasjerkę, że dosyć często mu się to zdarza. Ja szczękę z podłogi zbierałem bo gość, dychę starszy ode mnie, na pierwszy rzut oka naprawdę wyglądał na nieletniego.Żułek pisze:może i tak ale wyjątkowo denerwujący ;) zwłaszcza jak na co dzień nie nosi sie dowodu :Pbyrgh pisze:w tym wieku to już chyba komplement ;)Żułek pisze:w sumie nie jestem taki stary ale wkurza mnie ze mimo 33 lat nadal czasami chcą ode mnie dowód jak kupuje piwo :P
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- mistrz forumowej ceremonii
ja jestem też w chuj młody chociaż udaję starego i doświadczonego
- Żułek
bo ja jestem młody duchem ;)Gall pisze:Kiedy czytam Twoje posty, mam wrażenie, że pisze je nastolatek. Avatar też swoje robi ;)Żułek pisze:w sumie nie jestem taki stary ale wkurza mnie ze mimo 33 lat nadal czasami chcą ode mnie dowód jak kupuje piwo :P
A to już zupełnie niedojrzałe ;)Żułek pisze:właszcza jak na co dzień nie nosi sie dowodu :P
To typowe forumowe zachowanie. Sam tak robię.Heretyk pisze:ja jestem też w chuj młody chociaż udaję starego i doświadczonego
- Lucek
- weteran forumowych bitew
a ode mnie nigdy nie chcieli dowodu nawet jak byłem nie pełnoletni i miałem naście lat, przypomniała mi sie historyjka co jeden jedyny raz chyba ode mnie baba zażądała, miałem wtedy chyba ze 13 lat i kupowałem wino baba mówi do mnie dowód prosze a żul co stał przede mną i jeszcze nie odszedł powiedział pokaż jej rzeczowy na co wszyscy jebli smiechem baba zwiesiła łeb i juz nie pytała o nic, śmieszna historyjka dziwko