INFERNAL WAR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
agoth
rozkręca się

06-08-2005, 12:10

[quote][i]Wysłane przez Warlock[/i]
Nowy Infernal War rozpieprza. Slyszałem, ze chlopaki nagrali juz drugą płytę, nie wiadomo jednak na razie kiedy ona sie ukaze. Konkretna napierdalana, jednak rzeczywiscie trochę malo urozmaicona. Wole juz Thunderbolt, a przede wszystkim debiut Black ALtar, gdzie jest idealnie rozlozony klimat i ekstrema, szybkie i średnie partie, za kazdym przesluchaniem odkrywa sie cos nowego. [/quote]

ja tez wole panow z pomalowanymi paznokciami. polaczmy sie w mroku bracie.
:[
Bastard
zaczyna szaleć
Kontakt:

06-08-2005, 12:54

ROTFL
valmir
postuje jak opętany!

06-08-2005, 16:17

[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]

siateczkowych bluzeczkach, [/quote]

wolisz geja z pomalowanymi paznokciami i oczami?
controle and abuse
Bastard
zaczyna szaleć
Kontakt:

06-08-2005, 16:19

Sam jestes jesden wielki w chuj ROTFL pajacu. Znawca black metalu sie kurwa znalazl. Wystarczy spojrzec na twoje burackie zdjecie z koncertu, ktore zamiesiles, zeby sie pochwalic, ze grasz w kapeli.
Przeczytałem to co powidzial Shadow w tej wypowiedzi i w 100% sie z nim zgadzam. Radze uwaznie przesluchac plyty, a pozniej mozesz sie wypowiadac jakie zespoly jeszcze graja w tym stylu. [/quote]LOOOL Wystarczy spojrzeć na twoje wypowiedzi i uwielbienie dla Black Altar żeby zobaczyć, jakim ty jesteś znawcą black metalu. Wiesz tyle o black metalu, co twój stary o ruchaniu twojej starej - czyli nic. I tyraj belę
Varg
rozkręca się

06-08-2005, 16:43

[quote][i]Wysłane przez shel[/i]
a sa bokserki? [/quote]

Nie, ale widziałem stringi. Chcesz? ;))
Varg
rozkręca się

06-08-2005, 16:46

[quote][i]Wysłane przez pr0metheus[/i]
wlasnie dopiero teraz dorwalem ta plytke i musze przyznac to najlepszy album black metal jaki sie ukazal w polsce, oprocz tego wyjatkowy jest nowy thunderbolt.czekam jeszcze na odpowiedz mord i kriegsmaschine.[/quote]

Mam nadzieję żę niewymienienie w tym zestawie Taran jest tylko zwykłym przeoczeniem ;)
Gość

06-08-2005, 18:38

obserwujac bekarta nasuwa mi sie tylko jedna myśl: DEBIL
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

06-08-2005, 18:39

[quote][i]Wysłane przez Varg[/i]
[quote][i]Wysłane przez pr0metheus[/i]
wlasnie dopiero teraz dorwalem ta plytke i musze przyznac to najlepszy album black metal jaki sie ukazal w polsce, oprocz tego wyjatkowy jest nowy thunderbolt.czekam jeszcze na odpowiedz mord i kriegsmaschine.[/quote]

Mam nadzieję żę niewymienienie w tym zestawie Taran jest tylko zwykłym przeoczeniem ;) [/quote]

juz byl temat o Taran.tam juz napislaem ze z nimi tez wiaze nadzieje na poradny material,wiec nie ma mowy o przeoczeniu;)
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
agoth
rozkręca się

06-08-2005, 21:10

O kurwa!!! Nawet nie denerwuj mnie gosciu. Vesania i Crionics , to rzeczywiscie komercyje gówno, ale jaki to ma zwiazek z Black ALtar? Przeciez te zespoły grają diametralnie inny rodzaj black metalu. Vesania i Crionics klawiszowe pitu-pitu w siateczkowych bluzeczkach, a Black ALtar to ekstrema w czystej postaci. Zero kompromisów! Pure Fucking Black Metal! Zarówno jeśli chodzi o muzykę, jaki i całą otoczkę, image, wywiady itp. Muzyka na najwyzszym pzoiomie. Nie wiem, czy słyszałes ta płytę, czy nie, ale jeśli tak i nadal to twierdzisz co wczesniej, to jestes dla mnie zwyklym frajerem, ktory albo lubi jakies komercyjne gowno albo bzyczace lesne granie z 3 rifami na krzyz. [/quote]
o kurwa.

sroga mina, wymalowana morda, kolce, zajebiste kalendarzyki, pomalowane paznokcie i mroczna ramka w teledysku... czy tego wymagasz od Black Metalu?

no bylbym zapomnial o wydawaniu bootlegow bootlegow

nie man, e-e, nie masz kurwa racji. jebnij polowke, moze ci sie umysl rozjasni.

[color=Pink][size=-2](bardzo cie siesze ze nigdy nie sluchalem pure fucking black metalu...)[/size][/color]
:[
Bastard
zaczyna szaleć
Kontakt:

06-08-2005, 22:09

[quote][i]Jakoś mój stary zrobił mnie z bardzo dobrym skutkiem, wiec ma pojęcie o ruchaniu. Czyli wnioskujac po tym co wyzej napisales, ja mam pojecie o black metalu (którego zresztą słucham od wielu lat). Natomiast ty od razu widac, ze jestes miękkim chujem robiony, buraku he, he [/quote]Twój stary ma niby pojęcie o ruchaniu? To dlaczego biega po pastwisku z gołym frędzlem i goni wściekłe klacze? Później tańczy breka na chuju przed marketami żeby mieć na pasztetową dla ciebie. Słuchasz blacku od wielu lat i ciumkasz majstra na Black Altar?! Współczuję. Idź się nabij na ćwieki Shadowa. A bełek, do mnie piejesz? Twój pseudo come back nie robi na mnie żadnego wrażenia. Idż się wykąp w kociej kuwecie
Brutalize666
zaczyna szaleć

06-08-2005, 22:13

[quote][i]Wysłane przez Bastard[/i]
[quote][i]Jakoś mój stary zrobił mnie z bardzo dobrym skutkiem, wiec ma pojęcie o ruchaniu. Czyli wnioskujac po tym co wyzej napisales, ja mam pojecie o black metalu (którego zresztą słucham od wielu lat). Natomiast ty od razu widac, ze jestes miękkim chujem robiony, buraku he, he [/quote]Twój stary ma niby pojęcie o ruchaniu? To dlaczego biega po pastwisku z gołym frędzlem i goni wściekłe klacze? Później tańczy breka na chuju przed marketami żeby mieć na pasztetową dla ciebie. Słuchasz blacku od wielu lat i ciumkasz majstra na Black Altar?! Współczuję. Idź się nabij na ćwieki Shadowa. A bełek, do mnie piejesz? Twój pseudo come back nie robi na mnie żadnego wrażenia. Idż się wykąp w kociej kuwecie [/quote]

Hehe..bastard szalejesz jak świnia na sterydach..klate na zdjeciach masz zajebista..ile bierzesz na wycisk??:D
Bastard
zaczyna szaleć
Kontakt:

06-08-2005, 22:21

Zmieniłem foty w Photoshopie, żeby mnie ZUS nie ścigał za wielkość bica - nie mieszczę na niego koszulki którą Ty zakładasz w pasie:)
ODPOWIEDZ