CANNIBAL CORPSE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Gotyk
zaczyna szaleć

Re: CANNIBAL CORPSE

25-07-2017, 15:03

"Cannibal Corpse zapowiada nową płytę. Bezimienny na razie następca "A Skeleton Domain" z 2014 r. ma się ukazać jesienią tego roku. Więcej szczegółów mamy się dowiedzieć wkrótce, na razie menedżement zespołu ogłosił daty listopadowych koncertów w ramach trasy po USA mającej promować najnowszy album."
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

25-07-2017, 15:25

Gotyk pisze:"Cannibal Corpse zapowiada nową płytę. Bezimienny na razie następca "A Skeleton Domain" z 2014 r. ma się ukazać jesienią tego roku. Więcej szczegółów mamy się dowiedzieć wkrótce, na razie menedżement zespołu ogłosił daty listopadowych koncertów w ramach trasy po USA mającej promować najnowszy album."
Na pewno BROKEN HOPE nie przebiją, SUFFOCATION i DYING FETUS też, ale chętnie posłucham.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
nicram

25-07-2017, 15:32

Widzę, że głupoty wypisujesz nie tylko w dziale Politykowanie. A skąd możesz to wiedzieć, że nie przebiją? Znasz przyszłość czy tylko wróżyłeś z fusów?
all the monsters will break your heart
Pacjent

25-07-2017, 16:09

nicram pisze:Widzę, że głupoty wypisujesz nie tylko w dziale Politykowanie. A skąd możesz to wiedzieć, że nie przebiją? Znasz przyszłość czy tylko wróżyłeś z fusów?
A u Ciebie znowu braki w logice, nie tylko w polityce. Skoro przewiduję przyszłość to na jakiej podstawie twierdzisz, że piszę głupoty? Poczekaj aż się objawi :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
nicram

25-07-2017, 16:17

Logika podpowiada, że nie jest możliwe przewidywanie przyszłości, zwłaszcza przez wyznawcę religii smoleńskiej. :-) Zatem w zawoalowany sposób próbuję Ci wytłumaczyć, że po raz kolejny piszesz kocopoły. A na jakiej podstawie? Doświadczenia. :-)
Pacjent

25-07-2017, 16:22

nicram pisze:Logika podpowiada, że nie jest możliwe przewidywanie przyszłości, zwłaszcza przez wyznawcę religii smoleńskiej. :-) Zatem w zawoalowany sposób próbuję Ci wytłumaczyć, że po raz kolejny piszesz kocopoły. A na jakiej podstawie? Doświadczenia. :-)
Doświadczenie mi mówi, że Cannibale są w fazie spadku formy, a co do religii smoleńskiej to przestań wpieprzać wątki polityczne do muzycznych. Niestety sam jesteś przedstawicielem tej religii, bo mimo braku przeprowadzenia śledztwa WIERZYSZ, że tam był wypadek. Tymczasem ja z tych samych względów nie wiem co tam się wydarzyło i w żadne rozwiązanie nie wierzę. Żegnaj smoleński oszołomie.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

25-07-2017, 17:10

Z doświadczenia wiem , że może być różnie, poprzecznie lub podłużnie co nie zmienia faktu, że godne uwagi są pierwsze trzy płyty a reszta jako ciekawostka w ramach bonusów.
Swoją drogą fajnie jest ferować opinie nie znając materiału.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
smooker
w mackach Zła

25-07-2017, 22:24

wolff pisze: co nie zmienia faktu, że godne uwagi są pierwsze trzy płyty a reszta jako ciekawostka w ramach bonusów.
Gdyby odjąć EBtL i BaB tę całą otoczkę historyczną to wg mnie są koniec końców słabsze od The Bleeding i Vile, czy nawet Kill. Więc to one mogą być co najwyżej ciekawostką do pozycji 3, 4 i 5 :).

EDYTA
Takie coś wykopałem z pierwszej strony tego wątku
Mol pisze:Dodam jeszcze, ze na deskach sa zajebisci, jedna z najlepszych kapel koncertowych. Kto widzial, ten wie hehe.
I mogę się pod tym podpisać obiema rencami. Widziałem ich z 5 razy i za każdym razem było w pytkie. Podobny casus do Napalm Death - nie udało mi się jeszcze zaliczyć złej sztuki tych dwóch b-bandów.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

25-07-2017, 23:34

Pacjent pisze:
Gotyk pisze:"Cannibal Corpse zapowiada nową płytę. Bezimienny na razie następca "A Skeleton Domain" z 2014 r. ma się ukazać jesienią tego roku. Więcej szczegółów mamy się dowiedzieć wkrótce, na razie menedżement zespołu ogłosił daty listopadowych koncertów w ramach trasy po USA mającej promować najnowszy album."
Na pewno BROKEN HOPE nie przebiją, SUFFOCATION i DYING FETUS też, ale chętnie posłucham.
Broken Hope i Dying Fetus jeszcze nie słyszałem ale nowe Suffocation to kanibale wciągną nosem i wysrają w 10 sekund. Nowe Suffo mam na półce i przyznać trzeba, że jest to płyta na zasadzie "pomachać se rączką chwilę z Frankiem, zbić konia i do spania" - nic ciekawego, brutal DM, który z brutalnością dawno przestał mieć cokolwiek wspólnego. Solidnie, programowo i nic ponadto a od takiego zespołu to chyba powinno się wymagać trochę więcej... Włączam debiut Disavowed i jeden dowolny wałek rozpierdala w pył całe nowe Suffocation. Jakby to debil Błaszczak powiedział: taka prawda. ;)
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
nicram

26-07-2017, 04:43

Pacjent pisze:
nicram pisze:Logika podpowiada, że nie jest możliwe przewidywanie przyszłości, zwłaszcza przez wyznawcę religii smoleńskiej. :-) Zatem w zawoalowany sposób próbuję Ci wytłumaczyć, że po raz kolejny piszesz kocopoły. A na jakiej podstawie? Doświadczenia. :-)
Doświadczenie mi mówi, że Cannibale są w fazie spadku formy,
To słabe to Twoje doświadczenie, skoro mówi Ci ono, że plastik-fantastik w wykonaniu Suffocation trudno będzie przebić. Wiesz, w tym roku to tę płytę przebiło przynajmniej parę zespołów. Żaden wyczyn.
Pacjent pisze: a co do religii smoleńskiej to przestań wpieprzać wątki polityczne do muzycznych. Niestety sam jesteś przedstawicielem tej religii, bo mimo braku przeprowadzenia śledztwa WIERZYSZ, że tam był wypadek. Tymczasem ja z tych samych względów nie wiem co tam się wydarzyło i w żadne rozwiązanie nie wierzę. Żegnaj smoleński oszołomie.
Jesteś takim fanatykiem Jarkacza, że trudno się jakoś do tego nie odnosić. Ja nie wierzę, że tam był wypadek, ja to wiem. To już zostało wyjaśnione. Rozumiem, że wyznawcy Pisu nie wierzą w istnienie podstawowych praw fizyki, ale jest dość dobrze udokumentowane, że na tej planecie one obowiązują. :-)
wolff pisze:
Swoją drogą fajnie jest ferować opinie nie znając materiału.
O tym właśnie pisałem.
Awatar użytkownika
Triceratops

26-07-2017, 10:12

Nie no tutaj sie zgodze, dajcie sobie spokoj z tym zgadywaniem i przewidywaniem przyszlosci. Kazdy zespol sie stara jak moze oprocz Kreatora i Suffocation. Kto mogl np przewidziec, ze ANTHRAX nagra najlepszy thrashowy album ostatnich 20 lat i zostawi wszelka konkurencje daleko w tyle, niczym bolid F1 mijajacy stado zardzewialych trabantow? Ja tam zycze Kanibalom tyle samo fantazji, spontanicznosci, entuzjazmu, finezji i energii co wykrzesali z siebie chlopaki z ANHTRAX a nowy album bedzie z pewnoscia najlepszy.
woodpecker from space
Pacjent

26-07-2017, 16:50

nicram pisze:
Pacjent pisze:Doświadczenie mi mówi, że Cannibale są w fazie spadku formy,
To słabe to Twoje doświadczenie, skoro mówi Ci ono, że plastik-fantastik w wykonaniu Suffocation trudno będzie przebić. Wiesz, w tym roku to tę płytę przebiło przynajmniej parę zespołów. Żaden wyczyn.
C. CORPSE od dawna nie robi mi już tak dobrze jak to kiedyś bywało, ale bardzo chciałbym się miło rozczarować.
Pacjent pisze: a co do religii smoleńskiej to przestań wpieprzać wątki polityczne do muzycznych. Niestety sam jesteś przedstawicielem tej religii, bo mimo braku przeprowadzenia śledztwa WIERZYSZ, że tam był wypadek. Tymczasem ja z tych samych względów nie wiem co tam się wydarzyło i w żadne rozwiązanie nie wierzę. Żegnaj smoleński oszołomie.
nicram pisze:Jesteś takim fanatykiem Jarkacza, że trudno się jakoś do tego nie odnosić. Ja nie wierzę, że tam był wypadek, ja to wiem. To już zostało wyjaśnione. Rozumiem, że wyznawcy Pisu nie wierzą w istnienie podstawowych praw fizyki, ale jest dość dobrze udokumentowane, że na tej planecie one obowiązują. :-)
A jednak dogmat. Skoro to wiesz to nie chcę obrażać Twoich uczuć religijnych. Pozwól jednak, że wobec faktu niewykonania podstawowych czynności w przypadku badania takich katastrof np. złożenia wraku i poddania go ekspertyzom, pozostanę zatwardziałym ateistą w tej materii i nie będę wierzył w żadną z wersji, mimo że jedna (zamach) daje sceptykom etykietkę oszołomów, a druga (wypadek) kretynom certyfikat mądrości. Pozdrawiam Cię serdecznie, życząc nam obu byśmy mieli sporo pozytywnych wrażeń po premierze nowego albumu CANNIBAL CORPSE.
Awatar użytkownika
nicram

26-07-2017, 17:46

Pacjent pisze:
nicram pisze:Jesteś takim fanatykiem Jarkacza, że trudno się jakoś do tego nie odnosić. Ja nie wierzę, że tam był wypadek, ja to wiem. To już zostało wyjaśnione. Rozumiem, że wyznawcy Pisu nie wierzą w istnienie podstawowych praw fizyki, ale jest dość dobrze udokumentowane, że na tej planecie one obowiązują. :-)
A jednak dogmat. Skoro to wiesz to nie chcę obrażać Twoich uczuć religijnych. Pozwól jednak, że wobec faktu niewykonania podstawowych czynności w przypadku badania takich katastrof np. złożenia wraku i poddania go ekspertyzom, pozostanę zatwardziałym ateistą w tej materii i nie będę wierzył w żadną z wersji, mimo że jedna (zamach) daje sceptykom etykietkę oszołomów, a druga (wypadek) kretynom certyfikat mądrości. Pozdrawiam Cię serdecznie, życząc nam obu byśmy mieli sporo pozytywnych wrażeń po premierze nowego albumu CANNIBAL CORPSE.
Sorry ale wszystko zostało zbadane. Przeczytaj sobie Raport Komisji Millera. Oh wait wy go nie uznajecie. I tutaj jest zasadniczy problem. Nie jest ważne co udało się ustalić metodami naukowymi najlepszym specjalistom z dziedziny badań wypadków lotniczych w tym kraju, pisowcy mają alternatywną rzeczywistość. Pewnie z trudem przychodzi Wam przyjąć fakt istnienia przyciągania ziemskiego. Serdeczne pozdrowienia zatem gdziekolwiek orbitujesz w oparach pisowskich światów. :-)
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

26-07-2017, 17:56

Matko Boska, nawet w temacie o Kanibalach wpierdolili trzy grosze o "pisach". Świat staje na głowie, znaczy, trza chyba umierać :)
Jebać żuli.
Pacjent

26-07-2017, 18:04

nicram pisze:Sorry ale wszystko zostało zbadane. Przeczytaj sobie Raport Komisji Millera. Oh wait wy go nie uznajecie. I tutaj jest zasadniczy problem. Nie jest ważne co udało się ustalić metodami naukowymi najlepszym specjalistom z dziedziny badań wypadków lotniczych w tym kraju, pisowcy mają alternatywną rzeczywistość. Pewnie z trudem przychodzi Wam przyjąć fakt istnienia przyciągania ziemskiego. Serdeczne pozdrowienia zatem gdziekolwiek orbitujesz w oparach pisowskich światów. :-)
Zafajdałeś ten temat Smoleńskiem i tkwisz w swoim religijnym zacietrzewieniu. Daj już spokój, a jeśli musisz to idź z tym na "Onkologię". Najlepiej jednak uśmiechnąć się i posłuchać sobie Cannibali. Tylko nie zwracaj się do mnie w liczbie mnogiej, bo ja nie reprezentuję żadnej z organizacji, którą zaliczasz do grona swoich prześladowców.
Awatar użytkownika
nicram

26-07-2017, 18:05

wolff pisze:Matko Boska, nawet w temacie o Kanibalach wpierdolili trzy grosze o "pisach". Świat staje na głowie, znaczy, trza chyba umierać :)
Jeden mały, zły człowiek z Żoliborza zasiał zło w tym kraju i z tym złem trzeba walczyć. Zatem nie umieraj kolego wolff, będziesz jeszcze potrzebny. :-)
Awatar użytkownika
Żułek

26-07-2017, 18:07

wolff pisze:Matko Boska, nawet w temacie o Kanibalach wpierdolili trzy grosze o "anthraxach". Świat staje na głowie, znaczy, trza chyba umierać :)
;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ark00xp
rozkręca się

07-09-2017, 22:00

Obrazek

01. Only One Will Die
02. Red Before Black
03. Code Of The Slashers
04. Shedding My Human Skin
05. Remaimed
06. Firestorm Vengeance
07. Heads Shoveled Off
08. Corpus Delicti
09. Scavenger Consuming Death
10. In The Midst Of Ruin
11. Destroyed Without A Trace
12. Hideous Ichor
http://www.blabbermouth.net/news/cannib ... -unveiled/

Za produkcję krążka odpowiada Erik Rutan, czyli będzie dobrze!
Awatar użytkownika
zorro
zaczyna szaleć

07-09-2017, 22:32

Jakas ta okladka taka nie bardzo...
Nasum

07-09-2017, 22:48

W porównaniu z ostatnią to powiedziałbym, że całkiem dobra ;-)
ODPOWIEDZ