Ja już Ciebie Panie kolego nie rozumiem, przypierdalasz się bez ładu i składu. Skład nieznany, headliner znany i bardzo dobry. Nie musisz przecież kupować loży, zniż się do poziomu plebsu, przyjedź pociągiem, kup tę jebaną płytę. Za Emperor plus dwie inne dobre kapele już będzie się kalkulować.535 pisze:Panowie raczycie żartować. Trzy i pół , albo w wersji z parkingiem przeszło sześć i pół stówki za jednodniową imprezę, o bardzo przeciętnym, żeby nie powiedzieć słabym składzie to jest mało? Alternatywna masterfulowa rzeczywistość?
Metalmania 2018 - 07.04.2018, Katowice
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: Metalmania 2018 - 07.04.2018, Katowice
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
Jak to bez składu i ładu. Przecież ta impreza już była za taką kasę. Zapowiada się powtórka, bo Emperor to droga kapela. Mocny headliner? Ze dwadzieścia lat temu z pewnością. Ja przypominam że oni nie istnieją, a lider gra raczej mierne koncerty przy których Arcturus jest prawdziwą bombą i perełką. Co do jazdy pociągiem w kierunku Katowic to mi się podobnych bredni nawet nie chce komentować. Przecież pociąg ode mnie jedzie tam bez mała trzy pierdolone godziny. Siedemdziesiąt parę kilometrów. Poza tym ja się nie przypierdalam. Podaję tylko suche liczby i fakty. To raczej wy mili panowie lekko gotujecie, zakrzywiając rzeczywistość.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Autobusy, co pół godziny za 14 zł, 1,05 h przejazd. Fakt z powrotem gorzej, ale są Polskie Busy, które mają przelot na Kraków w nocy, jak wcześniej zamówisz to 15-20 PLN.535 pisze:Co do jazdy pociągiem w kierunku Katowic to mi się podobnych bredni nawet nie chce komentować. Przecież pociąg ode mnie jedzie tam bez mała trzy pierdolone godziny
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Nie no stary, szarpnę się na lożę i będę skąpił na dojazd? Właściwie skąd ten pomysł, że potrzebuję taniego transportu? Przecież ja jedynie zwracam uwagę, że ta impreza nie jest warta 350, czy 666 złotych. Nic ponadto.
- Hatefire
No, ale płyta jest za 190.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Lukass
A czy to moja wina, że kolega mieszka na jakimś zadupiu? Ja mam prawie 550 km i pociąg pokonuje tę trasę w 7 godzin z kawałkiem, a i to tylko dlatego, że nie ma Pendolino. Oczywiście, że mocny headliner. Jedna z najważniejszych (najważniejsza?) kapel tej fali black metalu, grała w Polsce cały jeden raz. Co gra lider nie ma nic do rzeczy. Teraz grają najlepszą płytę w swej karierze. Wystarczy dodać jakieś Asphyx, Pestilence (znowu grają), Bolt Thrower (mają jakieś tajemnicze plany) czy co tam MMP planuje. Ta ostatnia kapela by wystarczyła, abym radośnie wyskoczył z kasy i pomknął do Katowic. I wciąż nie wiem, po kiego chuja upierasz się przy loży, jak można płytę kupić za nieco ponad pół ceny golden circle za lutowe halowe koncerty Depeche Mode...535 pisze:Jak to bez składu i ładu. Przecież ta impreza już była za taką kasę. Zapowiada się powtórka, bo Emperor to droga kapela. Mocny headliner? Ze dwadzieścia lat temu z pewnością. Ja przypominam że oni nie istnieją, a lider gra raczej mierne koncerty przy których Arcturus jest prawdziwą bombą i perełką. Co do jazdy pociągiem w kierunku Katowic to mi się podobnych bredni nawet nie chce komentować. Przecież pociąg ode mnie jedzie tam bez mała trzy pierdolone godziny. Siedemdziesiąt parę kilometrów. Poza tym ja się nie przypierdalam. Podaję tylko suche liczby i fakty. To raczej wy mili panowie lekko gotujecie, zakrzywiając rzeczywistość.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
Za zimną płytę to też sporo, ale ja o tym akurat nie pisałem. Przy takim podejściu, to raczej powinieneś ruszyć do Czech. Licząc na sztukię, cesarz wyjdzie jakieś trzy pięćdziesiąt.I przy niczym się nie upieram. Piszę tylko o tych konkretnych mocno zawyżonych cenach.
Ostatnio zmieniony 28-07-2017, 00:25 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lukass
No jak kolega chce luksusy, to proponuję koncerty gwiazd pop w pakiecie meet&greet. Nie wiem tak naprawdę, o czym kolega pisze. Ta loża to koledze po chuj? Czechy oczywiście, wychodzą bardzo korzystnie, ale nie ma szans. Poza tym, nie każdy lubi letnie festiwale.535 pisze:Za zimną płytę to też sporo, ale ja o tym akurat nie pisałem.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
Po chuj? Choćby tylko po to, by porównać, ile polski biznesmen musi szarpnąć od frajera, o pardon, fanamelomana, za mocno przechodzony i nieświeży towar.
- Lukass
Ale coś Ty się tak czepił tej loży? To przecież dla leniwych/frajerów/niedomagających umysłowo/bardzo starych. Dasz radę, płyta za 190 to nie taki zły deal.535 pisze:Po chuj? Choćby tylko po to, by porównać, ile polski biznesmen musi szarpnąć od frajera, o pardon, fanamelomana, za mocno przechodzony i nieświeży towar.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
jasne. zawsze ich chciałem zobaczyć. tylko tak jak napisałem - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. bo na samego Cesarza na pewno nie pojadę535 pisze:Emperor to obecnie elektryzująca nazwa? Serio?Heretyk pisze:350 dałbym spokojnie, ale poza EMPEROR musiałyby pojawić się co najmniej 3-4 równie elektryzujące nazwy, na co większych szans nie widzę
- Stoigniew
szybcy są, bilet przed chwilą przyniósł listonosz.Stoigniew pisze:no i ciul, skusiłem się, kliknąłem na stronie bilet na płytę, teraz czekam na przesyłkę i byle do kwietnia.
lubię Emperor, szczególnie dwie pierwsze płyty. Na koncerty klubowe raczej nie ma szans więc pozostaje Metalmania. Oby tylko dali dobre supporty :)
drukowany, kolekcjonerski (czyli taki jak lubię :D) z numerem 00004 :)
czekamy na ogłoszenie supportów i byle do kwietnia !
-
- starszy świeżak
To u mnie podobnie. Bilet będzie pewnie czekał w skrzynce aż wrócę z wakacji :) A kiedy kliknąłeś kup?
- Stoigniew
w czwartek, 27 lipca, dzisiaj jest poniedziałek 31 i mam go w domu. brawo.Андрей pisze:To u mnie podobnie. Bilet będzie pewnie czekał w skrzynce aż wrócę z wakacji :) A kiedy kliknąłeś kup?
pewnie w piątek wysyłali.
-
- starszy świeżak
Ja też 27 późnym wieczorem, to pewnie leży w skrzynce.
- Gotyk
- zaczyna szaleć
Kolejne zespoły.Na Dużej Scenie zagra Xentrix a na małej Terrordrome.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ten skład na razie jest lepszy od zeszłorocznego, bo póki co nie żadnego gówna.Gotyk pisze:Kolejne zespoły.Na Dużej Scenie zagra Xentrix a na małej Terrordrome.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- SODOMOUSE
Terrordrome, zawsze kojarzy mi się z epizodem techno, jaki muzycznie przechodziłem w połowie lat 90, w takiej to postaci :) , intro wGotyk pisze:Kolejne zespoły.Na Dużej Scenie zagra Xentrix a na małej Terrordrome.
tym kawałku, chyba znane w tym metalowym cyrku
[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony 14-08-2017, 22:04 przez SODOMOUSE, łącznie zmieniany 2 razy.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Krakowski zespół to TERRORDOME.SODOMOUSE pisze:Terrordrome, zawsze kojarzy mi się z epizodem techno, jaki muzycznie przechodziłem na pocz. lat 90, w takiej to postaci :) , intro w tymGotyk pisze:Kolejne zespoły.Na Dużej Scenie zagra Xentrix a na małej Terrordrome.
kawałku, chyba znane w tym metalowym cyrku
[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.