SKINLESS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: SKINLESS
Doskonały numer, ale strasznie mi przypomina Miscreant z From Sacrifice...
Co prawda jest to kierunek bardzo dobry i jedyny właściwy :)
Co prawda jest to kierunek bardzo dobry i jedyny właściwy :)
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Nie dałeś się wkręcić :)
-
- w mackach Zła
Ehhhh ;) ... ale chciałbym żeby tak własnie wyglądała nowa płyta :)
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Udana piosenka;-)
- Self
- rasowy masterfulowicz
To jeszcze nie jest TO szaleństwo, z którego są znani, ale dzięki temu numerowi jestem na 100% spokojny co do nowej płyty. Solidne mięso.
-
- zaczyna szaleć
Jakby ktoś chciał to cała płyta już z tydzień do wypożyczenia w kraju nocnych wilków.
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
-
i raczej rozczarowuje.ki3r pisze:Jakby ktoś chciał to cała płyta już z tydzień do wypożyczenia w kraju nocnych wilków.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mental
szkoda, bo ten promo kawałek zajebisty.Pacjent pisze:i raczej rozczarowuje.ki3r pisze:Jakby ktoś chciał to cała płyta już z tydzień do wypożyczenia w kraju nocnych wilków.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Rattlehead
-
- w mackach Zła
Średniak totalny, ot parę randomowych death metalowych riffów poskładanych do kupy, Jak to jest najlepszy numer na płycie to ja dziękuje.
- Rattlehead
SKINLESS - "Skinless" (Official Music Video)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
support music, not rumors
-
Cóż mogę powiedzieć.... utwór niestety średni, ot, brakuje tam porządnego pierdolnięcia, niby wszystko na miejscu, ale bez jakiegoś, no nie wiem, brakuje mi czegoś w tym kawałku. Natomiast sam teledysk - z początku myślałem że zobaczę kolejny klip na wzór Broken Hope lub Malevolent Creation, gdzie bezbronna ofiara jest krojona, torturowana i szlachtowana przez jakiegoś zwyrodnialca, owszem, jakieś tam malutkie zaskoczenie jest, ale w ogólnym rachunku wyszło to słabo, po prostu groteskowo.
- Rattlehead
Coś w tym jest, zarówno wideło, jak i sam utwór nie mogą się jakoś rozkręcić.
support music, not rumors
-
https://www.mystic.pl/plyty_cd,skinless ... ,22698.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.mystic.pl/plyty_winylowe,sk ... ,22699.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy album już do nabycia.
https://www.mystic.pl/plyty_winylowe,sk ... ,22699.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy album już do nabycia.
- manieczki
http://deformeathing.com/index.php/skin ... ad-cd.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
"NEW SKINLESS ALBUM COMING IN 2018 on Relapse Records.
We are just finishing up on the songwriting now and we head into the studio in September. The album title and cover art has been chosen. For only the second time we'll be recording a cover song. It's all coming together and we'll be giving more updates along the way."
No nie wiem. Poprzedni album to porażka.
We are just finishing up on the songwriting now and we head into the studio in September. The album title and cover art has been chosen. For only the second time we'll be recording a cover song. It's all coming together and we'll be giving more updates along the way."
No nie wiem. Poprzedni album to porażka.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Wasyl
Z wymienionego przez Ciebie powodu, ja z raczej nie czekam.
-
Z nowej płyty:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Gdybym lubił jeździć na deskorolce to bym się zesrał słuchając tych wszystkich skinlesów i daing fitusów... Na szczęście nie jeżdżę. Kał a nie death metal. I jebie mnie wasze zdanie w tym temacie. Jak zresztą w każdym innym. Buziaki metaluchy. Jak by który chciał to moja dzida będzie niebawem dostępna w Stalinodrodzie. Zapraszam.