Słuchać pod tym adresem: " onclick="window.open(this.href);return false;
Jedyny mankament: to tylko 14 minut, a wytwórnia życzy sobie za to 50-60 zł.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Kapitalne 14 minut,palce lizaćHellrocker pisze:Slucham kilka razy w tygodniu, piekny powrot do korzeni grindu, opartego na zajebistych riffach. Takie Repulsion, Cretin i Exhumed w jednym.
To było też moje pierwsze skojarzenie!! :)Gore_Obsessed pisze:Przypomina mi to debiut DEATH BREATH, w tym sensie, że profesorowie zebrali się po latach i jakby od niechcenia nagrywają materiał, który 95% konkurencji rozstawia po kątach.
No bo to jest mini i dlatego Relapse sprzedaje to taniej niż pełne albumy. Zastanawia mnie jedno, czy nie łatwiej było przysiąść trochę na brzmieniem tego materiału, dodać ze 3-4 kawałki i wydać jako nowy album REPULSION. Byłbym rad.Gore_Obsessed pisze:Jedyny mankament: to tylko 14 minut, a wytwórnia życzy sobie za to 50-60 zł.
Szczerze się modlę aby nigdy to nie nastąpiło. Podobnie w przypadku IMPETIGO. Wystarczy, że Terrorizer dali już popis.Pacjent pisze: i wydać jako nowy album REPULSION.
Szkoda, bo masz płytę EXPULSION, która jest świetna i nie zniszczyłaby tej legendy.SCREAMBLOODYGORE pisze:Szczerze się modlę aby nigdy to nie nastąpiło. Podobnie w przypadku IMPETIGO. Wystarczy, że Terrorizer dali już popis.Pacjent pisze: i wydać jako nowy album REPULSION.
Cudownie powiedziane!!Nasum pisze:Niektóre legendy powinny pozostać na zawsze pogrzebane i nie powinny kaleczyć swego dobrego imienia jakimiś powrotnymi albumami.