TATUAŻE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: TATUAŻE
identycznie to postrzegam.Drone pisze:Tatuaże przeszkadzają tylko tym, co ich nie mają - znajdują wtedy liczne argumenty, że to albo głupie, albo nieestetyczne, albo nienaturalne, albo dowodzi zaburzeń psychicznych, albo kompleksów, albo barwniki są szkodliwe i tak w kółko. Cała ta pseudoargumentacja służy tylko temu, żeby negatywnie ocenić coś, co mi się nie podoba (albo właśnie podoba, tylko sam sobie tego nie zrobię, bo się boję/wstydzę itd.) I to jest właśnie niedojrzałość.
dodałbym jeszcze taki rys psychologiczny, który charakteryzuje się percepcją rzeczywistość z pozycji JA. oraz negatywnie-krytyczne ocenianie wszystkiego co odbiega wedle tych osobników od wyobrażenia (modelowego) o świecie. taki swoistego rodzaju młodzieńczy idealizm.
lys på slutten av lys
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
IMP-|-OUS pisze:Mylisz się! :-) To prace 26-latki z Brazylii xDTymothy pisze:Najprawdopodobniej są to rysunki pociech tych osób. Być może jakiś kilkulatek chciał dla tata zaprojektować tatuaż i zaprojektował, albo są to po prostu prace dzieci, z których rodzic jest z jakiegoś powodu bardzo dumny czy szczęśliwy i sobie takowy ku pamięci wydziarał, bo czemu by nie.
Brazylijska tatuażystka zyskała sławę dzięki swoim nieudanym rysunkom – ludzie nadal jej za to płacą!
http://filing.pl/brazylijska-tatuazystk ... -to-placa/" onclick="window.open(this.href);return false;
O, tu mnie zaskoczyłeś. Ale czemu rysunki od razu nieudane? Kura jest w porządku, może nóżki trochę przydługie, poza tym spoko dziarka ;)
niech to miejsce niebawem zniknie
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
No jak kurwa kura w porządku, przecież kury nie majo zębów!
- pr0metheus
prawdziwi artysci juz dawno zrzucili kajdany realizmu. zdrowego rozsadku zreszta tez.
niech to miejsce niebawem zniknie
-
Patrząc na jej rysunki, przypominają mi się karykatury Czeczota, które mi ni w chuj nigdy się nie podobały, a które były uznawane za wybitne i jeśli się nie mylę, były nawet drukowane w New York Timesie, bo czymś takim. Tutaj próbka:
Oczywiście nikomu nie bronię lubić takich bohomazów, jednak jak dla mnie, kreska jest zbyt....nie wiem, nieudolna właśnie. Taka na odpierdol. Podobnie jak z tatuażami tej pani.

Oczywiście nikomu nie bronię lubić takich bohomazów, jednak jak dla mnie, kreska jest zbyt....nie wiem, nieudolna właśnie. Taka na odpierdol. Podobnie jak z tatuażami tej pani.
- WaszJudasz
Walor edukacyjny - pokreślenie, że formalnie rzecz biorąc kura to dinozaur.Bohdan pisze:No jak kurwa kura w porządku, przecież kury nie majo zębów!
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
wszystko rozumiem, ale jebnąć sobie taką "ozdobę" na ciele? no chyba są jakieś granice dobrego smaku i rozsądku. oczywiście nic nam do tego, ale każdy sobie na pewno swoje pomyśli na taki widok
- TheDude
^ Obadaj takie cóś:
[youtube][/youtube]
Gdybym upadł na łeb z taboretu to bym sobie taki zrobił i tam by był głupi śmiech Petera Griffina z Family Guy albo długie, solidne pierdnięcie :)
[youtube][/youtube]
Gdybym upadł na łeb z taboretu to bym sobie taki zrobił i tam by był głupi śmiech Petera Griffina z Family Guy albo długie, solidne pierdnięcie :)
-
daj że mi pan spokój. nie mam nic lepszego do roboty, niz kontemplowanie ludzkiego debilizmu ;)
- uglak
- TheDude
Vladimir is here !

- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Sybir
Chyba ktoś się tutaj mocno inspirował Nuclear Death.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- TheDude
Varney z Sopor Aeternus chyba zrobił na swym ciele rozgwieżdżone niebo :)

- WaszJudasz
Ja bym sobie pomyślał, że właściciel ozdoby ma w dupie, co sobie pomyślę. :)Heretyk pisze: wszystko rozumiem, ale jebnąć sobie taką "ozdobę" na ciele? no chyba są jakieś granice dobrego smaku i rozsądku. oczywiście nic nam do tego, ale każdy sobie na pewno swoje pomyśli na taki widok
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
TheDude pisze:Varney z Sopor Aeternus chyba zrobił na swym ciele rozgwieżdżone niebo :)
Nie wiem czemu jest to chyba najbardziej wkurwiający mnie motyw na tatuaż - jak widzę kolesi którzy sobie walnęli na pół ręki gwiazdki różnej wielkości, albo na łokciu, albo gdzies w okolicach barku to po prostu ręce mi opadaja ze świstem.
- uglak
- TheDude
Wrzuciłem to jako nieco turpistyczną ciekawostkę/żart :)Nasum pisze:TheDude pisze:Varney z Sopor Aeternus chyba zrobił na swym ciele rozgwieżdżone niebo :)
Nie wiem czemu jest to chyba najbardziej wkurwiający mnie motyw na tatuaż - jak widzę kolesi którzy sobie walnęli na pół ręki gwiazdki różnej wielkości, albo na łokciu, albo gdzies w okolicach barku to po prostu ręce mi opadaja ze świstem.
Gwiazdy, tribale, własne nazwisko, nazwy kapel = wioska na hulajnodze i czapka ze śmigiełkiem.