LULU - LULU [2011]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
-
- zahartowany metalizator
Re: LULU - LULU [2011]
to Twój page?Bloodcult pisze:https://www.facebook.com/sexycrimson/po ... 0368313172
Właśnie przeczytałem, że Bowie był jednym z niewielu doceniających to co Lou Reed wycisnął z tych zdziadziałych kuców z Metalliki (sam też był dziadem, ale ta płyta w porównaniu do tego co robi Metallica to i tak krynica świeżych pomysłów i kreatywności), James Murphy (ten od LCD Soundsystem) twierdzi, że David w rozmowie z nim mówił o tej płycie tak “That’s some of the best writing Lou’s done. People are making a snap judgment and they aren’t listening.”. O ile Reed miał kilka lepszych płyt, ale znów nie tak dużo, żeby powiedzieć, że ta nie jest powiedzmy w pierwszej 10, o tyle Bowie miał 100% racji mówiąc, że większość nawet tego nie przesłuchała, a najgłośniej krzyczeli fani "Mety" co twierdzili, że St Anger to spoko płyta, a na Death Magnetic jest sporo dobrych numerów. No, to ja naprawdę wolę Lulu przesłuchać 10 razy niż raz jedną piosenkę Metalliki z XXI wieku.
[youtube][/youtube]
- Bloodcult
- ultravox
Może i podobała się Bowiemu, dla mnie nie ma to żadnego znaczenia. To jedna z najgorszych płyt jakie słyszałem.
- hcpig
Bo to nie jest płyt do słuchania dla słuchaczy tylko jam session dla muzyków żeby se pograli. Ekstrawagancja milionerów, którzy na to sobie mogą pozwolić bo STAĆ. Totalnie antykomercyjny materiał.ultravox pisze: To jedna z najgorszych płyt jakie słyszałem.
Yare Yare Daze
-
Pierdolony gniot.hcpig pisze:Bo to nie jest płyt do słuchania dla słuchaczy tylko jam session dla muzyków żeby se pograli. Ekstrawagancja milionerów, którzy na to sobie mogą pozwolić bo STAĆ. Totalnie antykomercyjny materiał.ultravox pisze: To jedna z najgorszych płyt jakie słyszałem.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- ultravox
Spoko, rozumiem czemu to nagrali. Ja piszę tylko o moich wrażeniach z perspektywy słuchacza. Na szczęście nie muszę tego słuchać, więc generalnie nie widzę nic złego w tym, ze sobie nagrali taka płytę. Szczególnie, jeśli mieli z tego frajdę.hcpig pisze:Bo to nie jest płyt do słuchania dla słuchaczy tylko jam session dla muzyków żeby se pograli. Ekstrawagancja milionerów, którzy na to sobie mogą pozwolić bo STAĆ. Totalnie antykomercyjny materiał.ultravox pisze: To jedna z najgorszych płyt jakie słyszałem.
Dla mnie jednak są to tortury ;)
-
no dokładnie, jakby Bowie był nie wiadomo kim. myślałem, że już dawno ustalono, że muzycy nie mają prawa głosu :)ultravox pisze:Może i podobała się Bowiemu, dla mnie nie ma to żadnego znaczenia. To jedna z najgorszych płyt jakie słyszałem.
- ultravox
Szanuję Bowiego jako muzyka, ale to nie oznacza, że muszę uznawać za dobre to, co podobało się jemu, czy komukolwiek innemu. Co gust jakiegoś obcego typa ma wspólnego ze mną?