Cytat dnia!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Cytat dnia!
Ja, Coffin mówił ze był, tric, morwath był przez chwile... więcej chyba nie kojarzę.Gore_Obsessed pisze:Ciekawe co porabiają ortodoksi z Cold Winter, Vox Malignum 1&2, mHouse? Ilu ich się tu udziela?
- Triceratops
znalazlo by sie paru delikwentow ale nie chce nikogo denuncjowac ;), spora czesc czytala na pewno ;)
woodpecker from space
- HSVV
- w mackach Zła
oczywiście pięknie by było, gdyby tak było, ale niestety ilość rodziców sprzedających swoje dzieci obcym pedrylom jako produkt do ruchania jest ogromna. nie wspominając o takich ekstremach: https://themonstersamongus.com/2016/09/ ... s-history/" onclick="window.open(this.href);return false;Triceratops pisze:Prawda jest taka, ze kazdy przechodzac obok rzeki, w ktorym tonie dziecko, rzuci sie na pomoc, niezaleznie od pogladow. Czytam wlasnie ksiazke wybitnego genetyka, i ten czlowiek nauki, chcac niechcac stwierdza, ze moralny imperatyw, cos w rodzaju wbudowanego sumienia posiadamy, prawdopodobnie sa sprawa duszy. U Darwina na slynnym przyjeciu w 1881 padlo stwierdzenie "agnostyk to tyle co ateista pragnacy uchodzic za godnego szacunku, podczas gdy ateista to po prostu agnostyk agresywny".[V] pisze:Nigdy się nie miałem za jakiegoś skurwysyna ale faktycznie narodziny dziecka to niesamowity moment w życiu człowieka. A świat jaki jest każdy widzi :są fantastyczni ludzie i są chujowi. Sam fakt życia i poznawania nowych rzeczy podpala mi mózg wystarczająco mocno żeby mieć w pindolu nihilistow i innych mrocznych kołków którzy ponurym ryjem i rzadką sraka witają każdy kolejny dzień.
BRIANNA WAS RAPED, SODOMIZED, BITTEN, KICK, HIT, THROWN IN THE AIR AND LET DROP ONTO FLOOR, BLEEDING ON THE BRAIN, FRACTURED SKULL, HER ANAL OPENING WAS DILATED A FULL INCH IN DIAMETER FROM BEING SODOMIZED AND WAS GAPPED OPEN FROM NO MUSCLE TONE LEFT AROUND THE ANUS
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
- zahartowany metalizator
"Pojedzie pan do mojej ciotki, hrabiny Przełęskiej, to jest osoba bardzo głupia, ale bardzo szanowana"
kino polskie skończyło się wtedy, co death metal (< to nie cytat, to FAKT.)
kino polskie skończyło się wtedy, co death metal (< to nie cytat, to FAKT.)
- Gore_Obsessed
Też byłem. : )Triceratops pisze:znalazlo by sie paru delikwentow ale nie chce nikogo denuncjowac ;), spora czesc czytala na pewno ;)
Nie wiedziałem, że jest jakieś Vox Malignum 3.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
''Mam pryszcze na dupie a policję pierdolę. Wiedzą o tym dzieci w każdej polskiej szkole.'' - Liroy
- Ascetic
mam też w zanadrzu pewien cytat.
padalce jedne.
oto ON:
"Asceza stanowi rodzaj powłoki ochronnej, jak skafander u nurka; pozwala zstąpić do własnego wnętrza i badać jego otchłań zamieszkaną przez potwory."
Paul Evdokimov
padalce jedne.
oto ON:
"Asceza stanowi rodzaj powłoki ochronnej, jak skafander u nurka; pozwala zstąpić do własnego wnętrza i badać jego otchłań zamieszkaną przez potwory."
Paul Evdokimov
Poro
-
- weteran forumowych bitew
"Lato 71 r. było wspaniałe - nic z tego nie pamiętam, ale nigdy tego nie zapomnę!" Lemmy
podobnie miałem w latach dziewięćdziesiątych
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Triceratops
Wiem, ze byles ;) Byles nawet na ID i Metalheart. A to, ze wielu nie wiedzialo, ze VoxM 3 bylo to nie dziwne, to mialo odsiac, ciagle jest ;)Gore_Obsessed pisze:Też byłem. : )Triceratops pisze:znalazlo by sie paru delikwentow ale nie chce nikogo denuncjowac ;), spora czesc czytala na pewno ;)
Nie wiedziałem, że jest jakieś Vox Malignum 3.
woodpecker from space
- TheDude
"Kim Dżong Un robi krok wstecz" - wyborcza.pl
-
a to jest doskonałe :) miałem nawet kiedyś w sygnaturceBOLEK pisze:"Lato 71 r. było wspaniałe - nic z tego nie pamiętam, ale nigdy tego nie zapomnę!" Lemmy
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość będzie skurwysynem, ale kto na starość socjalistą pozostał, ten jest po prostu głupi.
Otto von Bismarck.
Ciekawe, że zazwyczaj tylko pierwsza część jest cytowana ;)
Otto von Bismarck.
Ciekawe, że zazwyczaj tylko pierwsza część jest cytowana ;)
-
hehe
w chuj dobre
w chuj dobre
- Plastek
- Kontakt:
„Nie urodzić się, człowieku, to najwyższe, największe słowo. A jeśliś ujrzał światło dzienne, to za najlepsze miej odejść najszybciej tam, skąd przyszedłeś” - Sofokles
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś, kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś, kto rozumie Marksa i Lenina.
Ronald Reagan
Ronald Reagan
-
Idea polityczna, która nie prowadzi do katastrofy nigdy nie jest popularna.
Nicolás Gómez Dávila
Nicolás Gómez Dávila
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
Każda wielka idea na początku jest bluźnierstwem. - Bertrand Russell
woodpecker from space
- uglak
potraktuje temat doslownie:
"Mamy nadzieję, że to nie był atak terrorystyczny, tylko nieszczęśliwy wypadek." - TVN24
"Mamy nadzieję, że to nie był atak terrorystyczny, tylko nieszczęśliwy wypadek." - TVN24
Guilty of being right
- HSVV
- w mackach Zła
ręcę opadają. to jest tak absurdalne, jak w przypadku zamachu w Berlinie, kiedy lewackie ściery przez chwilę się wręcz cieszyły, że to Polak dokonał tego zamachu, a nie ciapaty ściek.uglak pisze:potraktuje temat doslownie:
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie