Witching Hour Productions
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- thrak
- świeżak
Re: Witching Hour Productions
Czy ktoś wie co się dzieje z WHP teraz? Złożyłem zamówienie miesiąc temu z wąsem na 2 winyle i koszulki a w paczce były tylko koszulki i 2 winyl.... Maile zlane, reklamacja na stronie do zamówienia wisi, fb zlany... Paczka była nadana przez badmusic.pl a i płatności paypalem i innymi kartowymi nie było, tylko przelew i hajsiwo przy odbiorze więc cięcie kosztów i likwidacja labela?
- moonfire
- zahartowany metalizator
Poczytaj ten wątek, wszystkiego się dowiesz. Powodzenia. :)thrak pisze:Czy ktoś wie co się dzieje z WHP teraz? Złożyłem zamówienie miesiąc temu z wąsem na 2 winyle i koszulki a w paczce były tylko koszulki i 2 winyl.... Maile zlane, reklamacja na stronie do zamówienia wisi, fb zlany... Paczka była nadana przez badmusic.pl a i płatności paypalem i innymi kartowymi nie było, tylko przelew i hajsiwo przy odbiorze więc cięcie kosztów i likwidacja labela?
- ultravox
Mam wrażenie, że nawet czytanie tego wątku nie wszystkim pomaga :) Chyba nawet gdyby się to nazywało Amber Gold Records, to ludzie by tam zamawiali :D
-
- postuje jak opętany!
No niestety. Niskie ceny przesłaniają ludziom rzeczywistość. Ja kiedyś zamawialem i zawsze bylo coś nie tak. Dostałem co chciałem ale się naczekałem. Stwierdziłem, że z takim ich podejściem to mam ich w dupie. Jak koleżka po chyba 8 miechach dostał towar to wymiękłem. Wszystkim takim "firmom" kij w oko. I dobrze że jest ten dział to można się wymieniać doświadczeniami.
- thrak
- świeżak
Kupowałem u nich kilka razy i to ostatnie zamówienie dopiero było wtopą, nie po całości ale zawsze... Dotychczas nie było żadnego problemu, ba kiedyś nawet jak dostałem winyle Ihsahn które były porysowane to kilka razy odsyłałem ,zwracali mi koszty odesłania i przesyłali kolejny egzemplarz, bez żadnego zająknięcia, poziom obsługi klienta VIP :-) podobno WHP się zamyka i dlatego zacząłem szukać jakichś dodatkowych informacji czy tylko mnie wyj...li czy też może kogoś jeszcze + Batushka jest w trasie więc nie ma komu obsługiwać zamówień i reklamacji ale to tylko moje domysły i dlatego też tu trafiłem. nie wiedziałem że to taka niesłowna firma, bo poprzednie zamówienia obsługiwali mi koncertowo.
- nagrobek
wysłać komuś porysowane winyle = poziom obsługi klienta VIP.ok.thrak pisze:Kupowałem u nich kilka razy i to ostatnie zamówienie dopiero było wtopą, nie po całości ale zawsze... Dotychczas nie było żadnego problemu, ba kiedyś nawet jak dostałem winyle Ihsahn które były porysowane to kilka razy odsyłałem ,zwracali mi koszty odesłania i przesyłali kolejny egzemplarz, bez żadnego zająknięcia, poziom obsługi klienta VIP :-) podobno WHP się zamyka i dlatego zacząłem szukać jakichś dodatkowych informacji czy tylko mnie wyj...li czy też może kogoś jeszcze + Batushka jest w trasie więc nie ma komu obsługiwać zamówień i reklamacji ale to tylko moje domysły i dlatego też tu trafiłem. nie wiedziałem że to taka niesłowna firma, bo poprzednie zamówienia obsługiwali mi koncertowo.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
skad takie info?thrak pisze:podobno WHP się zamyka
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Czas najwyższyuglak pisze:skad takie info?thrak pisze:podobno WHP się zamyka
- thrak
- świeżak
No właśnie nigdy nie miałem z nimi problemów, jak teraz czytam te wszystkie wpisy na forach to już chyba rozumiem dlaczego paypal jest wyłączony na stronie sklepu WHP :-)nagrobek pisze:wysłać komuś porysowane winyle = poziom obsługi klienta VIP.ok.thrak pisze:Kupowałem u nich kilka razy i to ostatnie zamówienie dopiero było wtopą, nie po całości ale zawsze... Dotychczas nie było żadnego problemu, ba kiedyś nawet jak dostałem winyle Ihsahn które były porysowane to kilka razy odsyłałem ,zwracali mi koszty odesłania i przesyłali kolejny egzemplarz, bez żadnego zająknięcia, poziom obsługi klienta VIP :-) podobno WHP się zamyka i dlatego zacząłem szukać jakichś dodatkowych informacji czy tylko mnie wyj...li czy też może kogoś jeszcze + Batushka jest w trasie więc nie ma komu obsługiwać zamówień i reklamacji ale to tylko moje domysły i dlatego też tu trafiłem. nie wiedziałem że to taka niesłowna firma, bo poprzednie zamówienia obsługiwali mi koncertowo.
Na jakimś hard core coś tam forum znalazłem poradę żeby pisać do Bartka na fb bezpośrednio jak są problemy, znalazłem go, napisałem, odpowiedział w kilka sekund, przeprosił za problemy i obiecał że sprawa będzie przekazana do sklepu + wysyłka na bank dziś... i właśnie dostałem maila z inpost że paczka nadana ;-) Wiadomo że to nie jest rozwiązanie ale ważne że zadziałało, przynajmniej w moim przypadku.
- thrak
- świeżak
Walały się takie informacje po forach ale pewnie złe języki ludzkie pomówienia.uglak pisze:skad takie info?thrak pisze:podobno WHP się zamyka
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no ja to pisałem...............................tutaj kilka stron wcześniej ;)thrak pisze:Na jakimś hard core coś tam forum znalazłem poradę żeby pisać do Bartka na fb bezpośrednio jak są problemy, znalazłem go, napisałem, odpowiedział w kilka sekund, przeprosił za problemy i obiecał że sprawa będzie przekazana do sklepu + wysyłka na bank dziś... i właśnie dostałem maila z inpost że paczka nadana ;-) Wiadomo że to nie jest rozwiązanie ale ważne że zadziałało, przynajmniej w moim przypadku.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- weteran forumowych bitew
Ludki żal mi Was............ja po ogłoszeniu -60 % brałem 3 razy.Zawsze przelew zawsze dostawałem 4-6 dni.Czy ja mam takie szczęście czy nie zamawiacie bo wszyscy piszą?
- smooker
- w mackach Zła
Robio wyprzedaże po -40% i -60%, nowego distro nie ma, a obecne się po promocjach skurczyło 5 razy, plany wydawnicze też jakby gasną. IMO wygląda to jak standardowe zwijanie interesu.thrak pisze:Walały się takie informacje po forach ale pewnie złe języki ludzkie pomówienia.uglak pisze:skad takie info?thrak pisze:podobno WHP się zamyka
- thrak
- świeżak
Mam odebrałem z paczkomata ;-) nie jest tak beznadziejnie jakby się mogło wydawać, generalnie pierwszy problem z nimi który mnie trafił i po interwencji właściciela rozwiązany ;-)
- IMP-|-OUS
TECHNICAL BREAK FROM 23.08 TILL 11.09 -
SHOP CLOSED
ALL QUESTIONS ABOUT ORDERS PLEASE WRITE AT : biuro@witchinghour.pl
NAER MATARON CD/LP/MC - DELAYED - SHIPPING STARTS END OF SEPTEMBER
ALL DELAYED SHIPMENTS ARE IN THE SHIPPING PROCESS NOW!!!
SHOP CLOSED
- thrak
- świeżak
Oho :-) też właśnie dostałem od nich takiego maila, czyli wyrobiłem się z reklamacją przed przerwą techniczną, aczkolwiek procesują zamówienia z tego co piszą...
- Gall
Jak zaliczać obsuwy to na każdym polu ;)IMP-|-OUS pisze:TECHNICAL BREAK FROM 23.08 TILL 11.09 -
SHOP CLOSED
Teraz wisi, że:
TECHNICAL BREAK FROM 23.08 TILL 30.09 -
SHOP CLOSED
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
cos im sie chyba przedłużyło bo nadal zamknięte :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Gall
Do 15 października tą razą. Chyba jest ostro pite.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
http://store.witchinghour.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
nowa strona,nowe produkty,nowa lokalizacja,nowe konto bankowe..................nowe możliwośći :):):)
nowa strona,nowe produkty,nowa lokalizacja,nowe konto bankowe..................nowe możliwośći :):):)