Nie, ale Channing Tatum? Raczej omijać szerokim łukiem należy.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
faktycznie spadek formy, ale już dochodzą nowe wątki i drugi odcinek był lepszy, a jak skończą w końcu płakać po tej dupie i przywoływać retrospekcje to powinno być dobrze
Jak skończysz podziel się wrażeniami. Rozważam odpalenie tego serialu, ale mam masę innych do obejrzenia i nie jestem pewien czy warto na ten akurat tracić czas.
Zaczynam brandzlowanie. Usunąłbym tylko tego jebanego pedalskiego Iron Fista; zawsze ilekroć gnoja widzę mam ochotę zakurwić mu kilofem w mordę.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Mówisz, że warto? Ja se teraz oglądam drugi sezon Daredevila i stwierdzam, że ten serial jest spoko, chociaż w drugim sezonie całe show kradnie Punisher. Swoją drogą ciekawe jak wyjdzie ten zapowiadany serial, no bo to jednak musi być jatka, a nie jakieś durne PG-13.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Jak skończysz podziel się wrażeniami. Rozważam odpalenie tego serialu, ale mam masę innych do obejrzenia i nie jestem pewien czy warto na ten akurat tracić czas.
jest poprawny, momentami dobry i tylko tyle. można, ale nie trzeba
Oferma pisze:Mówisz, że warto? Ja se teraz oglądam drugi sezon Daredevila i stwierdzam, że ten serial jest spoko, chociaż w drugim sezonie całe show kradnie Punisher. Swoją drogą ciekawe jak wyjdzie ten zapowiadany serial, no bo to jednak musi być jatka, a nie jakieś durne PG-13.
Nie jest zły, z tym, że przez pierwsze kilka odcinków może wydawać się nudny. Jeśli jednak lubisz seriale z solowymi wyczynami tych gagatków to należy obejrzeć. Mimo, że jebany pedał Iron FIst koszmarnie zaniża poziom.
Wolę kakaową dziurę!!
Plastek pisze:Mimo, że jebany pedał Iron FIst koszmarnie zaniża poziom.
Jak dla mnie to Iron Fist miał najlepszy serial z tych dotychczasowych superbohaterów marvelowskich. Najciekawsze wątki, najładniejsze dziewczyny. Sama postać czasami nieco infantylna ale jakoś nie przeszkadzało mi to zbytnio w odbiorze całości. Zresztą to jest wszystko ten sam wysoki poziom i doskonała rozrywka.
Defenders - MASA
Niedawno obejrzałem Stranger Things - bdb, Scream - tutaj już gorzej, ale oglądało się spoko. Wczoraj zacząłem The Missing - 3 odcinki i jest bardzo dobrze. The killing bardzo mi się podobał to i to musiało się spodobać.
Jak dla mnie to Iron Fist miał najlepszy serial z tych dotychczasowych superbohaterów marvelowskich. Najciekawsze wątki, najładniejsze dziewczyny. Sama postać czasami nieco infantylna ale jakoś nie przeszkadzało mi to zbytnio w odbiorze całości. Zresztą to jest wszystko ten sam wysoki poziom i doskonała rozrywka.
Defenders - MASA
No nie wiem stary, ja wprost nie mogę znieść tego naburmuszonego blond cherubinka. Nie wiem też o jakich ładnych dziewczynach mówisz - chyba nie o tym azjatyckim drewnie ze szkoły? W ogóle w tych serialach jest kurwa deficyt ładnych kobiet. Najfajniejsza jest chyba Misty.
Wolę kakaową dziurę!!
Piękna scena w najnowszym odcinku "Twin Peaks" gdy gaśnie u niej światło w domu:
Wolę kakaową dziurę!!
Defenders - MASA
No nie wiem stary, ja wprost nie mogę znieść tego naburmuszonego blond cherubinka. Nie wiem też o jakich ładnych dziewczynach mówisz - chyba nie o tym azjatyckim drewnie ze szkoły? W ogóle w tych serialach jest kurwa deficyt ładnych kobiet. Najfajniejsza jest chyba Misty.
właśnie o tej azjatce głównie - piękna jest
gelO pisze:Scream - tutaj już gorzej, ale oglądało się spoko.
Scream dobry, w tym klimacie, w połączeniu z czarną komedią jeszcze lepiej wypada Scream Queens.