Najlepsza/Najgorsza sesja zdjęciowa v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
Re: NAJLEPSZA/NAJGORSZA 'SESJA ZDJĘCIOWA"
Autentycznie mi smutno, ze ludzie robią sobie takie zdjęcia.
-
- rozkręca się
Tak pewnie w rzeczywistości wyglądają te wszystkie black metale, limit 100 sztuk :)IMP-|-OUS pisze:
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Karkasonne pisze:Autentycznie mi smutno, ze ludzie robią sobie takie zdjęcia.
Dlaczego odczuwasz smutek? Prędzej bym uwierzył że odczuwasz jakieś zażenowanie, współczucie dla głupoty, cokolwiek, ale smutek? Pytanie wbrew pozorom całkiem powazne.
-
- mistrz forumowej ceremonii
druga sprawa, ze wielu z nas ma na półce i słucha płyt mnóstwa kapel, które tak, lub podobnie, wyglądają. czy to jest smutne? trudno powiedzieć
-
Wg mnie ci wyglądaja jeszcze gorzej:InAGaddaDaVida pisze:Tak pewnie w rzeczywistości wyglądają te wszystkie black metale, limit 100 sztuk :)IMP-|-OUS pisze:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
^
tych to nawet na love parade by wyśmiali.
tych to nawet na love parade by wyśmiali.
-
Strasznie napięci, oni już nie mają kija w dupie ale cały pal.... te stroje, miny, pozy...faktycznie, wygląda to jeszcze śmieszniej.
- uglak
jak muzyka sie broni to jeszcze pol biedy, ale to nadal smutneHeretyk pisze:druga sprawa, ze wielu z nas ma na półce i słucha płyt mnóstwa kapel, które tak, lub podobnie, wyglądają. czy to jest smutne? trudno powiedzieć
Guilty of being right
-
uglak pisze:jak muzyka sie broni to jeszcze pol biedy, ale to nadal smutneHeretyk pisze:druga sprawa, ze wielu z nas ma na półce i słucha płyt mnóstwa kapel, które tak, lub podobnie, wyglądają. czy to jest smutne? trudno powiedzieć
Bardziej bym powiedział żenujące. To w kwestii muzyków, gorzej, jeśli fani są zbyt zapatrzeni w swoich idoli. Dziś na ten przykład mijałem pewną mroczną niewiastę ubraną w jakąś mini, do tego pończochy, glany, jakaś szmata imitujaca płaszcz, jakiś t-shirt, zjebany makijaż i czarne okulary. Owszem, widać było że to smarkula, ale chyba za dużo nasłuchała się mhrrrrocznej muzyki. To było już żenujące, smutne po trochu i zabawne. Młodość musi się wyszumieć więc wybaczam, ale jak będzie starsza to sama powinna dojść do wniosku że ubrać można inaczej.
- SODOMOUSE
i tu się mylisz, rzadko w tej kategorii "stu sztuk" , przeprowadza się takie jałowe sesje.InAGaddaDaVida pisze: Tak pewnie w rzeczywistości wyglądają te wszystkie black metale, limit 100 sztuk :)
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Przecież wizualnie duża część metalowych hord stoi odpustowa tandetą, plastikiem i obciachem. Nigdy nie miałem z tym problemu gdyż nie o ciuchy i wygląd tutaj biega lecz o dźwięki.
Jebać żuli.
- Maro
- weteran forumowych bitew
- nicram
Otóż to. Często są to bardzo młodzi ludzie i w taki sposób próbują przetrwać okres buntu i naporu. Ja bym nie dramatyzował i przytoczył takie przysłowie - "Nie pamięta wół, jak cielęciem był".wolff pisze:Przecież wizualnie duża część metalowych hord stoi odpustowa tandetą, plastikiem i obciachem. Nigdy nie miałem z tym problemu gdyż nie o ciuchy i wygląd tutaj biega lecz o dźwięki.
Lubię takie zdjęcia:

all the monsters will break your heart
Bo wiem, ze oni chcieliby mieć jakaś groźna, fajna fotkę, która zrobiliby wrażenie orzynajmniej na znajomych. A oni ewidentne nie maja nawet nikogo z aparatem choćby przeciętnej klasy. Zrobiłbym im dobra sesje za darmo, każdy zasługuje na to, by mieć fajna fotkę;)Nasum pisze:Karkasonne pisze:Autentycznie mi smutno, ze ludzie robią sobie takie zdjęcia.
Dlaczego odczuwasz smutek? Prędzej bym uwierzył że odczuwasz jakieś zażenowanie, współczucie dla głupoty, cokolwiek, ale smutek? Pytanie wbrew pozorom całkiem powazne.
- uglak
zrobilbys im fajna fotke, znajomi byliby zadowoleni i na tym by sie skonczylo, a tak dyskutuja o niej ludzie na drugiej polkuli (moze nawet juz ktos odwazyl sie sprawdzic jak graja!) ;-)
Guilty of being right
-
Normalne zdjęcie nastolatków w lesie. Od razu widać chłopcy, że w czasach świetności BM staliście z mamusiami w kolejce po Bobo Fruta ;)
(niniejszym oświadczam, że post ma wydźwięk żartobliwy, czego dowodem jest zamieszczony na końcu emotikon i nie ma na celu rujnowania czyjegoś życia/kariery/związku/wizerunku, etc.)
(niniejszym oświadczam, że post ma wydźwięk żartobliwy, czego dowodem jest zamieszczony na końcu emotikon i nie ma na celu rujnowania czyjegoś życia/kariery/związku/wizerunku, etc.)
- nagrobek
- zahartowany metalizator
zapomniałeś o pozycji na forum.to ważne!est pisze:Normalne zdjęcie nastolatków w lesie. Od razu widać chłopcy, że w czasach świetności BM staliście z mamusiami w kolejce po Bobo Fruta ;)
-
no proste, i w czym taki Vader albo Morbid Angel, z groźnymi minami, w skórach, trzymając "niewidzialne pomarańcze", jest lepszy od tego typu black metalowców? że nie mają makijażu na ryjach? litości. albo się godzimy na taki wizerunek, albo się wysrajmy na cały metalwolff pisze:Przecież wizualnie duża część metalowych hord stoi odpustowa tandetą, plastikiem i obciachem. Nigdy nie miałem z tym problemu gdyż nie o ciuchy i wygląd tutaj biega lecz o dźwięki.
Różnica taka mniej więcej, jak ,,Commando" z Arnoldem przeciwko Blok Ekipie.