zieloną strzałkę, przy dziale koncerty widać, czyli problem zainicjowany, teraz trzeba wg mnie poczekać na moderację pewnego panu...Nasum pisze:Próbowałem przekleić ostatni wątek o Dying Fetus z działu koncerty do topicu poświęconego temu zespołowi - coś jednak pochrzaniłem i watek się zdublował. Posypując głowę popiołem obiecuję więcej tego nie robić, ale sądzę, że można wyjebać w kosmos ten temat i pisać o nadchodzącej płycie tego zespołu w miejscu dla niego przeznaczonym. Wszystkich zbulwersowanych przepraszam;-)
Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Sybir
Nie chce mi się.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- uglak
-
kurwa mać, to tylko u mnie, czy ogólnie forum jest jakieś wolne ostatnio? aż się nie chce wchodzić
U mnie chodzi szybko, ale wtedy, gdy w ogóle chodzi. A dziś czy wczoraj rano nie chodziło przez kilka godzin.
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Sprawa znana od miesięcy. Serwer się wyjebuje dosłownie codziennie i nie idzie wejść.Karkasonne pisze:U mnie chodzi szybko, ale wtedy, gdy w ogóle chodzi. A dziś czy wczoraj rano nie chodziło przez kilka godzin.
-
czyli chujnia jednak. ok
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Może nie codziennie, ale ostatnio bardzo często trudno się zalogować. Muli okrutnie, problem mija po jakimś czasie.
- Triceratops
noGumiak pisze:Sprawa znana od miesięcy. Serwer się wyjebuje dosłownie codziennie i nie idzie wejść.Karkasonne pisze:U mnie chodzi szybko, ale wtedy, gdy w ogóle chodzi. A dziś czy wczoraj rano nie chodziło przez kilka godzin.
woodpecker from space
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Też to zauważam - niestety kompletnie nie wiem jeszcze jaka jest tego przyczyna bo zasobów nie brakuje i system nie wywala żadnych krytycznych sytuacji. Jeżeli strona znika i pojawia się błąd 404 i "brak strony" to znaczy, że akurat restartuję serwer. Ale skąd te przymulenia to muszę jeszcze zbadać.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
Od jakiegoś czasu coraz częściej się tak dzieje. Przykładowo, jak chciałem napisać teraz tego posta, to musiałem odczekać jakieś trzy minuty zanim wczytał stronę. Samo logowanie się czasem trochę zajmuje, klikam w jakiś wątek i znów czekanie. Co dziwne, jak się rozkręci, to potem już idzie, chyba że po jakimś czasie znów wyhamuje.
-
A nie można tego zrobić w taki sposób - obowiązkowa danina w wysokości załóżmy 50 zł dla tych co się udzielają i po zebraniu docelowej kwoty przenosicie stronę na inny, bardziej wydajny serwer?
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
Już widzę, jak to egzekwują i usuwają niepłacących, biorąc pod uwagę że regularnie udziela się ze 30 osób.tomaszm pisze:A nie można tego zrobić w taki sposób - obowiązkowa danina w wysokości załóżmy 50 zł dla tych co się udzielają i po zebraniu docelowej kwoty przenosicie stronę na inny, bardziej wydajny serwer?
- Lukass
- zahartowany metalizator
Ale by się przydało zdiagnozować problem, bo u mnie też muli chwilami strasznie. Włażę tylko jak działa, dziś o dziwo bez problemów.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Heretyk pisze:kurwa mać, to tylko u mnie, czy ogólnie forum jest jakieś wolne ostatnio? aż się nie chce wchodzić
- Sybir
Od kilku dni mam podobnie, ale składałem to na karb kłopotów Orange. Dzisiaj jednak wszystko śmiga, jak należy.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
u mnie dziś też jest chujnia
-
Są chwile kiedy coś chrupie i wolno idzie ładowanie strony, ale potem śmiga już normalnie. W porównaniu z poprzednimi dniami, a zwłaszcza z sutyacja wieczorem jakieś dwa dni temu, jest dobrze.
- COFFIN
Nadal momentami muli, ale tragedii nie ma.
'Come the Blessed Madness'
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
W ostatnich dniach nasiliły się zmasowane próby rejestracji na forum przez boty. Momentami (tzn. przez okres kilku godzin) pojawiało się nawet kilkadziesiąt razy więcej tego gówna niż zwykle. Czasami przychodzą takie kilkudniowe fale, które potem ustają. Zamknąłem rejestrację na najbliższe 2-3 dni żeby zobaczyć jakiś ewentualny efekt.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.