Black Witchery, Possession, Nyogthaeblisz ŁÓDŹ 29.10
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- hungry_slave
- zaczyna szaleć
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Black Witchery, Possession, Nyogthaeblisz ŁÓDŹ 29.10
Possession !
z dziś, dla zainteresowanych (sorry za offtop)
nic nie piszą, że planują wpaść do Łodzi
http://www.voicesfromthedarkside.de/Int ... 11094.html" onclick="window.open(this.href);return false;
z dziś, dla zainteresowanych (sorry za offtop)
nic nie piszą, że planują wpaść do Łodzi
http://www.voicesfromthedarkside.de/Int ... 11094.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Poro
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
nie wiedzą, a na zdjęciu ktoś zamieścił ich logo dla śmiechu?
z innej beczki gdzieś natknąłem się na ciekawe info, że w Berlinie skład ma być poszerzony o 3 zacne kapele? dobrą drogą idę czy zbłądziłem?
z innej beczki gdzieś natknąłem się na ciekawe info, że w Berlinie skład ma być poszerzony o 3 zacne kapele? dobrą drogą idę czy zbłądziłem?
In a world of compromise...some don't
Jakby ktoś jechał z Krakowa to proszę o info.
- trup
Zajebisty zestaw. Black Witchery widziałem i na żywo jest to czyste zło. Impurath rządzi! Chętnie obejrzę ich jeszcze raz. Mogłoby do nich dołączyć Blasphemy. A Possiession i Nyogthaeblisz rewelacja, że przybędą!!!
Szykuje się

Szykuje się

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
a Blasphemy czasami jakiś koncertów w okresie późnej jesieni/początku zimy nie planuje w Europie bo też mi się coś o uszy obiło?
- Ascetic
[quote="KAKAESIAK"]nie wiedzą, a na zdjęciu ktoś zamieścił ich logo dla śmiechu?
z innej beczki gdzieś natknąłem się na ciekawe info, że w Berlinie skład ma być poszerzony o 3 zacne kapele? dobrą drogą idę czy zbłądziłem?[/quote]
byłoby to jawne kurestwo połączone ze skurwysyństwem ;-)
wygląda na to, że trzeba przesuwać terminarz urlopowy z lipca/ sierpnia na październik
z innej beczki gdzieś natknąłem się na ciekawe info, że w Berlinie skład ma być poszerzony o 3 zacne kapele? dobrą drogą idę czy zbłądziłem?[/quote]
byłoby to jawne kurestwo połączone ze skurwysyństwem ;-)
wygląda na to, że trzeba przesuwać terminarz urlopowy z lipca/ sierpnia na październik
Poro
-
- weteran forumowych bitew
Nigga black metal...i belgijskie lewary z poszerzeniem odbytu. Git biba. Bawcie się analnie miło.
Kurde, Polacy to jednak rasiściWódka i Piwo pisze:Nigga black metal...i belgijskie lewary z poszerzeniem odbytu. Git biba. Bawcie się analnie miło.
-
- starszy świeżak
Po ślubie miałam przestać łazić na takie spędy i być spokojną, zacną i prawilną małżonką...
...no ale Black Witchery, kurwa! :o I to jeszcze na polskiej ziemi! Widziałam ich już na żywca ze dwa razy na pewno (a może i więcej), i jeśli jeszcze pod sam nos do Łodzi mi się pchają, to ewidentny znak, że małżeńskie ustatkowanie się ma poczekać :D :D :D
...no ale Black Witchery, kurwa! :o I to jeszcze na polskiej ziemi! Widziałam ich już na żywca ze dwa razy na pewno (a może i więcej), i jeśli jeszcze pod sam nos do Łodzi mi się pchają, to ewidentny znak, że małżeńskie ustatkowanie się ma poczekać :D :D :D
- wlood
- postuje jak opętany!
nie licz na to, mi w tym roku 10 lat małżeństwa stuknęło i coraz częściej chodzę na koncerty
Jenny pisze:Po ślubie miałam przestać łazić na takie spędy i być spokojną, zacną i prawilną małżonką...
-
- w mackach Zła
W końcu w mym rodzinnym mieście jakiś koncert się odbędzie ...... Wpadajcie żony i panienki
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
+ Anima Damnata
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Srogi zestaw. Szkoda, że to niedziela, ale z drugiej strony - rzut kamieniem, więc wyjazd do rozważenia.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
AdrianSmith pisze:W końcu w mym rodzinnym mieście jakiś koncert się odbędzie ...... Wpadajcie żony i panienki

- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
dochodzi Butchery z Łodzi :
https://butcheryband.bandcamp.com/releases" onclick="window.open(this.href);return false;
https://butcheryband.bandcamp.com/releases" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- weteran forumowych bitew
jedzie ktos z krakowa?
-
- w mackach Zła
To co ? Jakieś piwko?
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Zastanawiałem się nawet, czy nie wybrać się na tańce do Łodzi, ale kwestia rozwiązała się bez mojego udziału - w niedzielę będę się regenerował po dobie w pracy, przed kolejną dobą w pracy :D Może następnym razem (powtarzam to sobie chyba piąty raz w przypadku koncertu w Magnetofonie).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz