WITH THE DEAD

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

WITH THE DEAD

22-09-2017, 17:03

po wyrażeniu swojego rozczarowania nowym numerem Electric Wziard jakiś czas temu, ktoś rzucił nazwą With The Dead. najwyraźniej moja przerwa od tych klimatów trwała za długo, bo ominął mnie srogi strzał z tego co słyszę. odpaliłem jedynkę, odpaliłem dwójkę i co numer myślałem tylko 'tak ma brzmieć doom'. Lee Dorrian się tu udziela (plus ex Wizardowcy, Tim Bagshaw i Mark Greening), co powinno wystarczyć za rekomendację, chociaż całość wygląda mi na supergrupę, która chciała pokazać kto rozdaje karty w temacie. i rozdali.

tak się zaczyna ich debiut z 2015
[youtube][/youtube]

i mordowałem go wczoraj w kółko w drodze do i z tyry. i dalej mi mało. trzeszcząca ściana dźwięku, krusząca czaszkę ciężarem i natężeniem.

i otwieracz z dwójki
[youtube][/youtube]

jestem oczarowany. gdyby Black Sabbath powstał w XXI wieku brzmiałby właśnie tak. dziękuję, pozdrawiam.

Obrazek

HAILSA!!!!!!
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

Re: WITH THE DEAD

22-09-2017, 17:39

Znamy i lubimy.