GEISHA GONER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: GEISHA GONER
Fajna kasa za chujową płytę gratulację dla sprzedającego.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Kup Ente Ekwadoru :) Moze nie rar, ale zajebiste.AdrianSmith pisze:Na pewno nie ja :-)
A szkoda bo pewnie wymieniłbym ją na południowoamerykańskiego rara
- December
- postuje jak opętany!
^^^
To będzie kiedyś RAR :P
To będzie kiedyś RAR :P
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Coś w ten deseń.PureHate pisze:Fajna kasa za chujową płytę
pogratulujesz Andrzejowi jak wpłynie mu kasa na konto, bo wiesz teraz takie czasy, że różnie z tym bywa.PureHate pisze: gratulację dla sprzedającego.
all the monsters will break your heart
- December
- postuje jak opętany!
Coś wiem na ten temat. Najlepsza była odpowiedź Allegro : nie zwrócimy prowizji bo kupujący nie potwierdził wersji, że nie zapłacił.No dziwne aby potwierdził.Koniec końców zwrócili mi prowizję.nicram pisze:Coś w ten deseń.PureHate pisze:Fajna kasa za chujową płytę
pogratulujesz Andrzejowi jak wpłynie mu kasa na konto, bo wiesz teraz takie czasy, że różnie z tym bywa.PureHate pisze: gratulację dla sprzedającego.
-
- weteran forumowych bitew
No,niestety allegro to obecnie gówniany serwis.
-
- w mackach Zła
Moje zakupy są rozplanowane włącznie z marcem przyszłego roku.....w płatnościach cotygodniowych u jednego ulubionego dostawcy . U drugiego - w tym roku tych zaklepanych nie skończę rozliczyć , a ten już " straszy " mnie nową listą ..... Nie sądzę żebym na to skusili się w bliskim czasie ... :-)Harlequin pisze:Kup Ente Ekwadoru :) Moze nie rar, ale zajebiste.AdrianSmith pisze:Na pewno nie ja :-)
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Up to You, ale warto miec to na uwadze, poki jest dostępne i to dostępne za nieduzy piniondz :)AdrianSmith pisze:Moje zakupy są rozplanowane włącznie z marcem przyszłego roku.....w płatnościach cotygodniowych u jednego ulubionego dostawcy . U drugiego - w tym roku tych zaklepanych nie skończę rozliczyć , a ten już " straszy " mnie nową listą ..... Nie sądzę żebym na to skusili się w bliskim czasie ... :-)Harlequin pisze:Kup Ente Ekwadoru :) Moze nie rar, ale zajebiste.AdrianSmith pisze:Na pewno nie ja :-)
-
- w mackach Zła
A PO wiela to chodzi ?
- December
- postuje jak opętany!
Mnie z przesyłką wyniosło 38,99 :) Oczywiście złotych :PAdrianSmith pisze:A PO wiela to chodzi ?
-
- w mackach Zła
Czyli po taniości..... A gdzie to dają ?
- December
- postuje jak opętany!
PMAdrianSmith pisze:Czyli po taniości..... A gdzie to dają ?