ja wiem? dla mnie Tabu to trochę inna bajka. oba mi się podobały w każdym razieBiały pisze:Penny Dreadful widziałem, ale to bardziej w kierunku Taboo serial.
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowe seriale
-
- starszy świeżak
Poza Taboo nie widziałem wiele nowszych seriali, ale te 3 odcinki były całkiem znośne.
Reszta zaś netfliksów wygląda na pierwszy rzut odcinka jak na paszę przemysłową dla widza.
Reszta zaś netfliksów wygląda na pierwszy rzut odcinka jak na paszę przemysłową dla widza.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:

Odświeżam sobie przed nadchodzącą premierą trzeciego sezonu. Bardzo dobry serial. Gorszy naturalnie od książkowego pierwowzoru - ten był wszak wybitny - ale i tak jest to bardzo dobra rozrywka. Już same realia są ciekawe; fabuła też trzyma poziom. Nie ma oczywiście wybuchów, tony spierdolonych CGI i akcji jak z przyjebanego filmy dla przyjebanych przyjebów. Kilka świetnych scen (padają z nieba jakieś białe płatki, jeden z bohaterów "Co to?", na to drugi "To ze szpitala, palą dziś kaleki i nieuleczalnie chorych"), dobre aktorstwo, jest byczo.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- rozkręca się
The Orville - komedia sf, mocna zrzynka ze Star Treka... chyba niezbyt można powiedzieć, że to parodia. Ogląda się całiem fajnie.

Preacher [dzięki wzmiance forumowej] - jakoś ciężko mi się to ogląda, niby fajny, niby kiepski

Preacher [dzięki wzmiance forumowej] - jakoś ciężko mi się to ogląda, niby fajny, niby kiepski

- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

spadek formy, oczko w dół, za bardzo na poważnie, za dużo starych dziadów
biorąc pod uwage ostatni odcinek jest szansa że w 4 sezonie imprezowy charakter wróci :)

rok musiało leżeć na dysku ale w końcu dostało swoją szanse
co prawda główna bohaterka jest nieco irytująca ale reszta świrów to równoważy ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Maro
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
-
Breaking Bad sezon 4
no spoko, tylko zaczyna się to wszystko wlec jak flaki z olejem. niemniej ciągle poziom wysoki i człowiek się cały czas zastanawia, co, do kurwy nędzy, będzie dalej :)
no spoko, tylko zaczyna się to wszystko wlec jak flaki z olejem. niemniej ciągle poziom wysoki i człowiek się cały czas zastanawia, co, do kurwy nędzy, będzie dalej :)
- December
- postuje jak opętany!
Ja niestety na 3 odcinku 4 sezonu zakończyłem przygodę z tym serialem.Zaczął już mnie męczyć, ale pewnie kiedyś wrócę do niego aby zobaczyć jak się to zakończy.Heretyk pisze:Breaking Bad sezon 4
-
ja już z czystej ciekawości muszę to dokończyć, bo bym nie miał spokoju :)
- December
- postuje jak opętany!
Tylko nie opowiadaj jak się skończyło bo jeszcze kiedyś do niego wrócę :P
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Co wy pierdolicie, dwa ostatnie sezony są najlepsze.
- Biały
- w mackach Zła
no nie wiem, mnie niesamowicie irytowali Jesse i żona Waltera, w sumie od początku byli wkurwiający, ale pod koniec to już było apogeum
-
pierwszy i drugi jak dla mnie. później coraz gorzej. ale całość ocenię jak skończę. czyli niedługo
- December
- postuje jak opętany!
Miałem to samo.Biały pisze:no nie wiem, mnie niesamowicie irytowali Jesse i żona Waltera, w sumie od początku byli wkurwiający, ale pod koniec to już było apogeum
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Dokładnie tak. Zresztą dla mnie to jeden z najlepszych seriali ever. A Jessie rzeczywiście wkurwiajacy był.Gumiak pisze:Co wy pierdolicie, dwa ostatnie sezony są najlepsze.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
jak dla mnie wszystkie sezony tak samo zajebiste i nikt mnie nie wkurwiał :-)
ale po raz 4ty już nie będę oglądał :-)
ale po raz 4ty już nie będę oglądał :-)
- Nerwowy
Chyba o to chodziło właśnie. Czyt. żeby pokazać jakim piekłem jest życie Waltera, że musi się z nimi użerać ;D.December pisze:Miałem to samo.Biały pisze:no nie wiem, mnie niesamowicie irytowali Jesse i żona Waltera, w sumie od początku byli wkurwiający, ale pod koniec to już było apogeum
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- December
- postuje jak opętany!
Pewnie masz rację.Ja bym nie wytrzymał na miejscu Waltera :PNerwowy pisze:Chyba o to chodziło właśnie. Czyt. żeby pokazać jakim piekłem jest życie Waltera, że musi się z nimi użerać ;D.December pisze:Miałem to samo.Biały pisze:no nie wiem, mnie niesamowicie irytowali Jesse i żona Waltera, w sumie od początku byli wkurwiający, ale pod koniec to już było apogeum
- Sgt. Barnes
[youtube][/youtube]
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Plastek
- Kontakt:
Fajne, ale wolałbym żeby Ivar nie robił takich min.Sgt. Barnes pisze:[youtube][/youtube]
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!