MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MEGADETH
pro po gitarzystów ;) Marty w sierpniu wydaje nowy album
szczegóły i 3 numerki do odsłuchania pod linkaczem :)
http://www.blabbermouth.net/news/listen ... g-miracle/" onclick="window.open(this.href);return false;
szczegóły i 3 numerki do odsłuchania pod linkaczem :)
http://www.blabbermouth.net/news/listen ... g-miracle/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Kompozytorem to on wybitnym nie jest ale paluszki na gryfie mu się ładnie układają.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- zorro
- zaczyna szaleć
The Four Horseman by Megadeth :) - Wacken 2017 - czad
http://stream.wacken.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://stream.wacken.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ascetic
miło przypomnieć sobie ten i owy utwór w wersji live
(ale) Dave to jakiegoś suflera do śpiewania powinien znaleźć. dramat. jest coraz gorzej. te markowania śpiewania. no dramat.
a muzycznie świetnie. sama przyjemność.
(ale) Dave to jakiegoś suflera do śpiewania powinien znaleźć. dramat. jest coraz gorzej. te markowania śpiewania. no dramat.
a muzycznie świetnie. sama przyjemność.
lys på slutten av lys
- SLEEPMYFRIEND
- starszy świeżak
Nigdy nie starałem się być opozycjonistą w stosunku do Megadejw , nawet kiedyś kupiłem Peace sells w ciemno po zakochaniu się w intro do Black Friday, ale wokal rudego zawsze mnie odpychał, przez co przegapiłem( albo przeuszyłem?) masę fajnych rifówf. Może kiedyś mi przejdzie i się przekonam, np kiedyś nie lubiłem BBB zespołu wiadomego : D
-
- mistrz forumowej ceremonii
pierdolić już te wokale, które zresztą są bardzo charakterystyczne i jak dla mnie wcale nie takie złe, ale muzycznie to często są takie fajerwerki, że bania mała. wczesne płyty wielbię, dalej bywało różnie
-
Tylko Rust in peace. Reszta dla mnie może nie istnieć.
- Ascetic
mi chodziło konkretnie o wokale na koncercie w Wacken 2017. posłuchaj na YT. juz jest. koncert świetny. a o wokalach będziesz inaczej gadał ;-) no kurwa dramat. dramatyczny dramat.Heretyk pisze:pierdolić już te wokale, które zresztą są bardzo charakterystyczne i jak dla mnie wcale nie takie złe, ale muzycznie to często są takie fajerwerki, że bania mała. wczesne płyty wielbię, dalej bywało różnie
a zasadniczo nie mam uwag do wokalu na płytach i uważam, że z innym to nie były TEN Megadeth
lys på slutten av lys
-
- mistrz forumowej ceremonii
czyli pełna zgoda
- Ascetic
- Maro
- weteran forumowych bitew
zgadza się wokal Rudego na tegorocznym Wacken to jakiś jebany koszmar, natomiast muzycznie pełne mistrzostwo.Ascetic pisze:mi chodziło konkretnie o wokale na koncercie w Wacken 2017. posłuchaj na YT. juz jest. koncert świetny. a o wokalach będziesz inaczej gadał ;-) no kurwa dramat. dramatyczny dramat.Heretyk pisze:pierdolić już te wokale, które zresztą są bardzo charakterystyczne i jak dla mnie wcale nie takie złe, ale muzycznie to często są takie fajerwerki, że bania mała. wczesne płyty wielbię, dalej bywało różnie
a zasadniczo nie mam uwag do wokalu na płytach i uważam, że z innym to nie były TEN Megadeth
- nicram
Mam wrażenie, że Rudy wokalnie źle wypada na festiwalach typu open air, nie inaczej była na tym Wacken. Pewnie 3 grosze dołożył koleś za konsoletą, który za bardzo wyeksponował wokal kosztem gitar. Fajnie, że zagrali sporo kawałków z Dystopii. To świetny album. Zaskakująco się rozwinął Kiko i choć na początku kaleczyła solówki Martiego niemiłosiernie tak teraz gra prawie tak samo. Fajnie też, że Megadeth w końcu znalazł doskonałego perkusistę, bo drewnianego Drovera nie mogłem słuchać.
all the monsters will break your heart
- Żułek
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Broderick z Droverem rozdział drugi
całość już śmiga w wypożyczalniach jakby komuś sie bardzo nudziło ;)
[youtube][/youtube]
Broderick z Droverem rozdział drugi
całość już śmiga w wypożyczalniach jakby komuś sie bardzo nudziło ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Żułek
kolejne materiały od byłych Megadeth ;) tym razem z archiwum ;)
Late MEGADETH Drummer GAR SAMUELSON's FATAL OPERA Albums To Be Reissued
Now, more than twenty years later, Divebomb Records will reissue both of FATAL OPERA's highly acclaimed full-length recordings on October 13. The group's debut outing has been expanded to include two previously unreleased bonus tracks, while "The Eleventh Hour" adds on a Japanese bonus track as well as an entire bonus disc, freshly remixed by the band. Fully remastered by Jamie King at The Basement Recording, each package will also boast a twenty-page booklet including reimagined cover art, photographs, lyrics, and a retrospective interview with the surviving bandmembers.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Late MEGADETH Drummer GAR SAMUELSON's FATAL OPERA Albums To Be Reissued
Now, more than twenty years later, Divebomb Records will reissue both of FATAL OPERA's highly acclaimed full-length recordings on October 13. The group's debut outing has been expanded to include two previously unreleased bonus tracks, while "The Eleventh Hour" adds on a Japanese bonus track as well as an entire bonus disc, freshly remixed by the band. Fully remastered by Jamie King at The Basement Recording, each package will also boast a twenty-page booklet including reimagined cover art, photographs, lyrics, and a retrospective interview with the surviving bandmembers.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- nicram
Reedeki Fatal Opera to cudowna wiadomość!
P.S. Act of Defiance to mega-gówno.
P.S. Act of Defiance to mega-gówno.
all the monsters will break your heart
- vicek
- zahartowany metalizator
conjuring jest przecież na innej płycie a to ich najlepszy utwórNasum pisze:Tylko Rust in peace. Reszta dla mnie może nie istnieć.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
"Peace Sells", "So Far" to ten sam poziom plus świetne "Countdown to Extinction" i "Youthanasia". Rudy nagrał sporo bardzo dobrych płyt.Nasum pisze:Tylko Rust in peace. Reszta dla mnie może nie istnieć.
Jebać żuli.
- Żułek
James odezwał się do mnie 2 lata temu. Mieliśmy plan na oficjalne wydanie dema No Life Till Leather jako album zawierający 27 utworów, fotografii i różnych dodatków, lecz nie dogadaliśmy się, bo Lars chciał być wpisany jako współautor dwóch utworów, do których napisałem wszystkie nuty i cały tekst. Mam zapisane wiadomości. Dałem sobie spokój.

no tak :P

no tak :P
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
wszystkie świetnewolff pisze:"Peace Sells", "So Far" to ten sam poziom plus świetne "Countdown to Extinction" i "Youthanasia". Rudy nagrał sporo bardzo dobrych płyt.Nasum pisze:Tylko Rust in peace. Reszta dla mnie może nie istnieć.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.