Ojczyzna
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: Ojczyzna
co tam zaciśnięta pięść :)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie znałem tego... masakra!Jimmy Boyle pisze:co tam zaciśnięta pięść :)
[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
korzystalem akurat z ksiazki Sala Rose (ktora nie ma Bialczynskiego w zrodlach), ale z pamieci przeszarzowalem z wiekiem - ona wspomina o datowaniu na 12000 lat ;-)Efowski pisze:Podpieranie się Białczyńskim to nie jest dobry pomysł;]uglak pisze:najstarsza znaleziona swastyka pochodzi z bodajze 13000r pne (znaleziona na Ukrainie)
Guilty of being right
-
- weteran forumowych bitew
Mocno przeszarżowała
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Dzielna husaria z blokowisk znowu dała popis, where are You Mr Paszczak?
http://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103454,2229 ... linie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103454,2229 ... linie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- uglak
https://bezprawnik.pl/film-niezwyciezen ... a-youtube/" onclick="window.open(this.href);return false;
anglojezyczna wersja Niezyciezonych zablokowana na YT
anglojezyczna wersja Niezyciezonych zablokowana na YT
Guilty of being right
- Plastek
- Kontakt:
Hej, hej, Niezwyciężony!
Hej, hej, poznać się daj.
Hej, hej, Niezwyciężony!
Hej, hej, wstawaj i walcz!
Hej, hej, poznać się daj.
Hej, hej, Niezwyciężony!
Hej, hej, wstawaj i walcz!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- WaszJudasz
Jeśli chodzi o problem z brakiem ubezpieczenia, to logicznym jego rozwiązaniem (zdaję sobie sprawę, że z prawnego punktu widzenia zapewne nierealnym) wydawałoby się obciążenie wszystkimi kosztami napastników.Sgt. Barnes pisze:Dzielna husaria z blokowisk znowu dała popis, where are You Mr Paszczak?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Hatefire
skyscrapercity.com pisze:[Quiz] Czy za kierownicą jesteś bardziej Januszem pierdołą parkowania i constans 70km/h miasto czy nie miasto, czy Sebastianem mistrzem kierownicy, szatanem prędkości, carem lewego pasa i szeryfem Teksasu polskich zwężek?
1. Nie ma miejsca pod kościołem. Co robisz?
a. Krążę, póki nie znajdą się dwa. Wtedy staję na ukos, żeby mojego BMW rocznik upadek muru berlińskiego mi kościelne sk...syny paluchami nie wymacały.
b. Wjeżdżam moim Passatem na trawnik i wyj..ane.
c. Włączam awaryjne. Włączenie awaryjnych powoduje, że samochodu nie ma.
2. Czy po jednym piwku jedzie się lepiej?
a. Tak.
b. Zdecydowanie tak.
c. To nie prędkość zabija, tylko zatrzymanie, sku...nie!
3. Co robisz po nieprzerwanych 23 godzinach za kółkiem?
a. Nastawiam mocniej klimę. Schną gałki oczne, to zakroplam.
b. Wypijam 6 Redbulla za 36 euro, pikawa kręci się szybciej niż turbina w moim TDI. Dyńka mi paruje, gwiżdżę sobie i tupię lewą nogą, żeby spuścić ciśnienie.
c. Mam termos z kawą, kanapki, biję się po twarzy i śpiewam piosenki z wesela. Jestem Januszem poza kontrolo, mam CB radio, a w schowku fona z Yanosikiem.
4. Widzę, że ktoś łamie przepisy.
a. Zajeżdżam, wysiadam i grożę, że złamię nogę. Psikają mnie gazem, wyciągam swój gaz, kopię w drzwi, rzucają czymś w moje auto. Pluję, wtedy ten drugi próbuje mnie ugryźć.
b. Idę na strzał, było moje pierwszeństwo, pójdzie z jego OC. Ci którzy przeżyją będą jedli schabowego na niebiańskich łąkach! O, "orszak anielski" grają w radio?
c. Obrażam swoją żonę na siedzeniu kierowcy, kobiety nie potrafią jeździć, j...e p....y. Nie dałbym jej prowadzić nawet do Biedronki za rogiem.
5. Ograniczenie 70.
a. Nic sobie z tego nie robię. I tak nie widzę znaków, pie....o okulista chce mnie narżnąć na okulary.
b. Ograniczeń nastawiali przy tej k...a szkole, a dzieci to tylko rano chodzą, żeby to antyludzkie państwo sponsorować, p....ć policję. A jak ukradli znaczek w moim BMW, to jakoś nie postawili na nogi policji w całym powiecie.
c. Sprawdzam przez CB czy mogę dalej ciąć 119 km/h, sprawdzam na Yanosiku, GPSie i mówię starej, żeby patrzyła czy psy nie suszą. J....e psy z suszarką w ręku, chcą bym się bał, ja nie czuję lęku.
6. Wszyscy stają na drodze szybkiego ruchu
a. Pewnie coś się stało. Gaz w podłogę, żeby szybciej minąć zagrożenie.
b. He he he. Frajerzy, teraz ich ścigne poboczem w rajdzie Przedszkole-Praca-Biedronka odcinek specjalny na czas.
c. Co. [Buch!]
7. Lewy pas na wielopasmowej drodze
a. Lewy pas to moja ojczyzna. Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród, nie będzie policyjny pies nas germanił. Z lewego pasa zjeżdżam tylko w prawo przez wszystkie pasy do Biedronki. Nie wrzucam kierunkowskazu, boszyscy we wsi wiedzą, że tu robię zakupy po pracy.
b. Jadę lewym pasem, bo w 1943 r. jak robiłem prawo jazdy, to nie było pasa prawego, albo był zaminowany.
c. Jestem mistrzem lewego pasa, aniołem śmierci w karambolu, apostołem prędkości, prorokiem autotalibanu. Podjeżdżam przy 150 km/h do zderzaka we mgle, tak, że Janusz w Passacie czuję mój skacowany oddech na plecach i nerwowo drapie się po głupim ryju. Prawym jadą tylko komuniści, pedały i wegetarianie. Oślepiam, daję długimi, trąbię i wrzucam lewy kierunkowskaz. Dzięki temu raźniej nam jedzie mi się we mgle. Gestykuluję, sypię kurwami. Stoję wyżej w drabinie ewolucji, więc powinien mnie puścić.
8. Jak postrzegam pozostałych użytkowników drogi na rondzie:
a. Tych co dają kierunkowskaz w prawo:
b. Tych co dają kierunkowskaz w lewo:
c. Tych co nie dają kierunkowskazu:
9. W samochodzie coś piszczy, stuka, zgrzyta, a jak staję pod cmentarzem (zapalić znicz za kolegę, którego napadło drzewo jak wracał z libacji), to zostaje kolorowa mozaika płynów eksploatacyjnych.
a. Jebiemnieto. Podkręcam radio, żeby zagłuszyć. Z głośnika leci „ty jesteś zajebista, to sprawa oczywista” i tak się czuję człowiek.
b. Będę jeździł póki mi się nie urwie na autostradzie zabijając cztery osoby a siedem raniąc.
c. No jasne, że zgrzyta, a co ma kolędy przygrywać jak pozytywka?
10. Za 100 km droga zwęża się do jednego pasa.
a. Zajmuję prawy pas, jadę 0,5 metra za samochodem z przodu. Reaguję na każdy kierunkowskaz na pasie z lewej zmniejszeniem tego dystansu.
b. Tnę lewym szybko, ale bezpiecznie 150 km/h aż do zwężki i niech spróbują mnie nie wpuścić. Tylko martwi widzieli koniec wojny.
c. Zajmuję lewy pas na 2 km przed zwężką i jestem szeryfem drogi, stróżem autostradowej prawilności, mistrzem ceremonii. Hamuję nagle na ręcznym, żeby nie zaświeciły się światła stopu. Manewruję, by nie minęli mnie poboczem. Podkręcam wąsa, lękają się przede mną pedały od jazdy na suwak, na lusterku mam różaniec i Wunderbaum a hamulec w podłodze.
11. Do pasów zbliża się rodzina z czwórką dzieci:
a. Daję po garach, żeby jebani odskoczyli zanim wejdą na przejście.
b. Jadę, jadę, nic mnie rusza, od kiedy żona zostawiła mnie w 1998 r. Zwłaszcza jak jestem pijany.
c. Co. [Buch!]
12. Pieszego zabija jadący szybko, ale bezpiecznie, lecz jednak trochę dachujący samochód na przejściu dla pieszych.
a. "Mógł się rozglądać biedak jebany na przejściu".
b. "Mógł sobie kucnąć za betonowym śmietnikiem, potem przejść na środek, schować się za słupem, wyjrzeć, przyczaić na dobry moment, to są te szczegóły"
c. "Było kurhwa siedzieć w domu"
13. Prowadzę autobus szybko i bezpiecznie, zatem czerwony sygnał przed zaporą kolejową, to tylko dla mnie lampka jak Boże Narodzenie. Niestety zapora się opuszcza, nie ma jak wyjechać, a tu jedzie Pendolino 200 km/h.
a. Próbuje ręcznie podnieść 200 kilogramowy szlaban.
b. Podjeżdżam, ale nie tak, żeby lakier się zarysował. Drapię się po głowie. Wołam do pasażerów, żeby nie uciekali przed nadjeżdżającym pociągiem. Siedzimy w tym razem.
c. Macham do Pendolino, żeby się zatrzymał.
14. Głupek w BMW zajeżdża ci drogę i szeryfuje hamowaniem.
a. Biegniesz do niego przez pas rozdziału, tak szybko, że aż się mało nie przewracasz. Odwalasz mu kopnięciem lusterko. Walisz w szybę.
b. Bijesz kierowcę BMW, gdy już wysiądzie. Krzyczysz "Ale mnie wkurwiłeś ciulu tym hamowaniem swoim" i inne parafrazy "Trenów" Jana Kochanowskiego.
c. Oba powyższe.
15. Gość, na którym wymusiłeś pierwszeństwo, trąbi na Ciebie.
a. Śmiejesz się pod nosem, niech mu się curka z czarnym i uszczelka pod głowicą marnie, kurffa.
b. Pokazujesz mu faka.
c. Wysiadasz z auta i tłuczesz jebanego lewaka.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
ale piękne to jest:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- dzik
Znakomite.
"na lusterku mam różaniec i Wunderbaum" !!!
"na lusterku mam różaniec i Wunderbaum" !!!
dobry kościół to kościół spalony
- Triceratops
- Hatefire
- Prodi
- postuje jak opętany!
No co, była herbata narodowa to i jest patriotyczna dieta, na miarę naszych możliwości i potrzeb...
Proszę o przeniesienie posta do onkologii.
Proszę o przeniesienie posta do onkologii.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Triceratops
- Sgt. Barnes
https://wiadomosci.wp.pl/awantura-na-pr ... 670515841a" onclick="window.open(this.href);return false;
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
-
- weteran forumowych bitew
na WP jeszcze nic mądrego nie napisali
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
To oczywiste. Piszą dla idiotów, to i przekaz musi być durny.PureHate pisze:na WP jeszcze nic mądrego nie napisali
- nicram
Co na to pisowskie brunatne koszule? :-)
http://metrowarszawa.gazeta.pl/metrowar ... LokKrajImg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://metrowarszawa.gazeta.pl/metrowar ... LokKrajImg" onclick="window.open(this.href);return false;
all the monsters will break your heart