DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DEATH
Zgadza się - wszystko jest kwestią miary. Nie zaczął grać przecież melodeathu. Ale jeszcze raz powtórzę - włącz CaR, potem np. ITP i usłyszysz podobieństwo i jednocześnie różnicę na niekorzyść ITP. Rozumiem fascynację (sam uwielbiam CaR), ale trochę tej fascynacji za dużo ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Relapse opublikowało jednej z wcześniej niewydanych kawałków Death, który ma zostać umieszczony na reedycji debiutu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maro
No tak to ma wyglądać
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... utwor.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... utwor.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- harvestman
Biorę dla podstawowego materiału, fajnie te remastery z Relapse brzmią. Bonusy z nagraniami z prób jakoś niezbyt cieszą, no chyba że jest się jakimś ultrasem Death :) Mam wszystkie pozostałe płyty z tej serii i szczerze powiedziawszy tych bonusowych płyt nawet nie wsadziłem do odtwarzacza.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
fajnu numer, szkoda że bez wokaliharvestman pisze:Relapse opublikowało jednej z wcześniej niewydanych kawałków Death, który ma zostać umieszczony na reedycji debiutu.
ale i tak nie kupie ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- harvestman
Dlaczego nie? Fajnie to jest wydane, dobrze brzmi ( co w przypadku remasterów nie jest takie oczywiste ), wydaje mi się że warto wyłożyć te kilkadziesiąt złotych :)Żułek pisze:fajnu numer, szkoda że bez wokaliharvestman pisze:Relapse opublikowało jednej z wcześniej niewydanych kawałków Death, który ma zostać umieszczony na reedycji debiutu.
ale i tak nie kupie ;)
Już nie wspominając o tym że to płyta kultowa, kamień milowy gatunku ;) Kupię dwie i jedną Ci wyślę :)
- Żułek
a to chyba że tak ;)harvestman pisze:Dlaczego nie? Fajnie to jest wydane, dobrze brzmi ( co w przypadku remasterów nie jest takie oczywiste ), wydaje mi się że warto wyłożyć te kilkadziesiąt złotych :)Żułek pisze:fajnu numer, szkoda że bez wokaliharvestman pisze:Relapse opublikowało jednej z wcześniej niewydanych kawałków Death, który ma zostać umieszczony na reedycji debiutu.
ale i tak nie kupie ;)
Już nie wspominając o tym że to płyta kultowa, kamień milowy gatunku ;) Kupię dwie i jedną Ci wyślę :)
ale mówiąc serio mam Century Media 99 i mi styknie, nie jestem fanem przepłacania za bonusy ;)
chociaż mam wydanie 2cd Human ale to tylko dla coveru Kiss :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Pestilential Mists
- rozkręca się
Ja bardzo chętnie kupię Human (3CD Digipack). Może ktoś to ma na sprzedaż?
- IMP-|-OUS
jakby ktoś papy nie miał ;-)
http://www.ebay.com/itm/263244158141" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ebay.com/itm/263244158141" onclick="window.open(this.href);return false;
- trup
piękne piękne. Death chyba w najlepszym okresie.
I pamiątkowe zdjęcie z kolegą z Polski.

I pamiątkowe zdjęcie z kolegą z Polski.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

za miesiąc premiera.
[youtube][/youtube]
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Fajnie, bo oryginał dość drogi, ale i tak kupiłem.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.