IMP-|-OUS pisze:To qrwa GC a nie ciepłe kluchy ehhhh
Nie no, ja to rozumiem, ale być może dziś mam dzień na nieco inne granie. Posłucham jutro, za dwa dni jak będę bardziej wypoczęty, może wtedy coś drgnie. Jak na razie słyszę łomot, ale nie potrafię wybrać z niego coś dla siebie.
Dobre wieści od INTERNAL ROT: "Recording for our next LP is booked in for March 10th!
2018 will see the release of both the loooooong overdue 'Hack Session' 12"/CD and our second LP, and if we lag on either of them and they're not out by the end of the year everyone has permission to boot Christoph in the nads really hard!"
Oby jeszcze szybciej uwinęli się z nowym materiałem panowie z THE KILL.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Kiedyś tam przedstawiłem panów z Enterchrist w tym dziale, kiedy wpadła mi w łapy ich demówka, albo spontaniczne nagranie z radosnej próby - jak kto woli, tak to nazwie, tymczasem już niedługo będziemy mogli cieszyć się splitem z Sacrofuck. Miło.
Kiedyś tam przedstawiłem panów z Enterchrist w tym dziale, kiedy wpadła mi w łapy ich demówka, albo spontaniczne nagranie z radosnej próby - jak kto woli, tak to nazwie, tymczasem już niedługo będziemy mogli cieszyć się splitem z Sacrofuck. Miło.
[youtube][/youtube]
Bardzo ładne granie. Brzmienie idealne, jak już ktoś wspomniał.
Ja czekam z kolei na pełniaka od tych jegomościów
[youtube][/youtube]
bo ta EPka zrobiła ze mnie krwawą miazgę. Wspaniała antymuzyka.
Czekam na całość. "Sowing the Seeds..." był bardzo dobrym i niedocenianym krążkiem. Mocno nowoczesne podejście do materii z mocną nutą black metalowego niepokoju pod powierzchnią. Kojarzyło mi się też trochę ze starszym Pig Destroyer, gdzieś na wysokości "Terrifyer", ale z mniejszą wścieklizną i większym pesymizmem.
Bardzo czekam na ten dokument. W zasadzie chyba od kilku lat coś przy tym "robią", mam nadzieję że do końca procesu produkcji zostało już mniej niż więcej.