Gore_Obsessed pisze:Tabuny power/speed/thrashowych rzeczy, które nikomu nic tu nie powiedzą, więc nie ma sensu wymieniać.
Eeee, no nie bądź taki ;-) Rzuć kilka nazw.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Gore_Obsessed pisze:Tabuny power/speed/thrashowych rzeczy, które nikomu nic tu nie powiedzą, więc nie ma sensu wymieniać.
x 2ozzy pisze:
Dissection
x 1ozzy pisze:
Pungent Stench.
O, Winter też mi się marzy, ale jak dotąd widziałem chyba tylko raz że gdzieś grali, i to na Roadburn.ozzy pisze:Mi z kolei marzy mi się gig Danzig. Poza tym fajnie by było obadać Exciter, Razor, Discharge, Winter, Deceased, Sacred Reich, Akercocke, The Obsessed, Metal Church i pewnie trochę innych, ale systematycznie coś tam udaje się odhaczać. Z nieodżałowanych to na pewno Dissection i Pungent Stench.
Gdzie byles na disekszyn ?;]COFFIN pisze:Mnie się udało:
x 2ozzy pisze:
Dissection
x 1ozzy pisze:
Pungent Stench.
niestety dość przeciętnie. trochę na odpierdol, setlista taka sobie, poza tym była zdaje się 3 nad ranem i nikomu się już nic nie chciało. a szkodamj. pisze: Mógłbym trochę mniej wypić na Metalmanii '05, bo nie pamiętam jak zagrało Cradle Of Filth
Haha no dokladnie ;] Ja tak mam z Death w Zabrzu..do dzis w to nie wierze ;]COFFIN pisze:A nie pamiętam już ile, chyba jakoś tak;D I tak nie mogłem uwierzyć, że grają w Szczecu;))
Metalmania 95?Bień pisze:Haha no dokladnie ;] Ja tak mam z Death w Zabrzu..do dzis w to nie wierze ;]COFFIN pisze:A nie pamiętam już ile, chyba jakoś tak;D I tak nie mogłem uwierzyć, że grają w Szczecu;))
Tak ;)pączek pisze:Metalmania 95?Bień pisze:Haha no dokladnie ;] Ja tak mam z Death w Zabrzu..do dzis w to nie wierze ;]COFFIN pisze:A nie pamiętam już ile, chyba jakoś tak;D I tak nie mogłem uwierzyć, że grają w Szczecu;))
Widziałem Dissection w Wawie, Metal Cave, 2004r., również 15 zł :) Wprawdzie brzmieniowo był trochę dramat, ale cóż...Bień pisze:O Panie..bilet w Szczecinie po 15 zl ? dobrze widze na necie ? xD co za piekne czasy xD
Już mi lepiej, dzięki! :)Heretyk pisze:niestety dość przeciętnie. trochę na odpierdol, setlista taka sobie, poza tym była zdaje się 3 nad ranem i nikomu się już nic nie chciało. a szkodamj. pisze: Mógłbym trochę mniej wypić na Metalmanii '05, bo nie pamiętam jak zagrało Cradle Of Filth