PESTILENCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: PESTILENCE
Ale jednak okładka Pestilence jest lepsza ;)
- Mol
https://artplagiarism.wordpress.com/201 ... ce-hadeon/" onclick="window.open(this.href);return false;
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
- Mol
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Jakby Mameli schudł o 30 lat. Szybkie, drapieżne momenty bardzo fajne choć pewnie całość będzie na miarę poreaktywacyjnych płyt.
Jebać żuli.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Bardzo fajny kawałek, faktycznie słychać echa "Testimony of the Ancients" - byłoby świetnie, gdyby cała płyta była w takim duchu.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Dobry kawałek, moze nagrają album, którego posłucham troche więcej
-
- rozkręca się
Fajne, fajne
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Harlequin pisze:Dobry kawałek, moze nagrają album, którego posłucham troche więcej
W zasadzie mógłbym napisać to samo.
-
Właściwie jestem spokojny o całość. Ten kawałek i rekomendacja Dana Swano mi wystarczą. Nowa wersja okładki też o wiele lepsza.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Okładkę to wysmażyli tym razem przednią. Chyba doszły do nich krytyczne głosy albo sprawa z plagiatem miała jakiś dalszy ciąg.
- ultravox
Okładka znacznie lepsza od wcześniejszej. Kawałek taki sobie (na ich ostatnich płytach zdarzały się znacznie lepsze). Brzmienie bębnów tragiczne.
- dzik
Stareńkiemu się podoba.tommek pisze:[youtube][/youtube]
dobry kościół to kościół spalony
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Dobry ten numer i faktycznie ma posmak "Testimony...". Trochę sie jednak boję, że to będzie najlepszy numer na sklejonej na chybcika płycie. Zresztą od zeszłego roku kiedy poszła wieśc o reaktywacji połowa składu juz tam nie gra, zastapiona jakimis rumuńskimi no-name'ami.
Za to okładka wreszcie dobra.
Za to okładka wreszcie dobra.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Drone
Niby nie jest zły ten numer, ale też jakoś nie powala. Nie ma w nim nawet sekundy czegoś nowego, to wszystko już było sto razy w ich wykonaniu. Co do bębnów, to wg mnie werbel brzmi dobrze, stopa trochę plastikowo, a blachy fatalnie, jakoś tak się rozlewają, ale to może efekt jakiejś kompresji na potrzeby internetu.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
I tego się trzymajmy, bo ciężko uwierzyć, że puścili do tłoczenia coś zdecydowanie mniej czytelnego, niż pierdolona Bride Of Insect.Drone pisze: Co do bębnów, to wg mnie werbel brzmi dobrze, stopa trochę plastikowo, a blachy fatalnie, jakoś tak się rozlewają, ale to może efekt jakiejś kompresji na potrzeby internetu.
- vicek
za to w Marliwie blachy zajebiozaDrone pisze:Niby nie jest zły ten numer, ale też jakoś nie powala. Nie ma w nim nawet sekundy czegoś nowego, to wszystko już było sto razy w ich wykonaniu. Co do bębnów, to wg mnie werbel brzmi dobrze, stopa trochę plastikowo, a blachy fatalnie, jakoś tak się rozlewają, ale to może efekt jakiejś kompresji na potrzeby internetu.
-
Fajny ten kawałek. Pierwszy od czasów Spheres, o którym nie pomyślałem : "Na miłość boską! Niech to się wreszcie skończy!".
- Rattlehead
To
i toHarlequin pisze:Dobry kawałek, moze nagrają album, którego posłucham troche więcej
est pisze:Fajny ten kawałek. Pierwszy od czasów Spheres, o którym nie pomyślałem : "Na miłość boską! Niech to się wreszcie skończy!".
support music, not rumors
- Żułek
nie wiem o co kaman
aż sobie Testimony puściłem dla porównania
i nadal nie wiem o co kaman :P
aż sobie Testimony puściłem dla porównania
i nadal nie wiem o co kaman :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist