Zaczynamy jebanko.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
huehue, jestem znany w środowisku jako wróg publiczny nr 1 Kożuchowskiej ;) z perspektywy czasu złagodniałem w łacinie i stosunku do niej, ale jakaś niewytłumaczalna antypatia (pula cech, z których składa się jej medialna osoba - wizualnie i aktorsko) dalej jest i w sumie źle mi z tym, bo być może to całkiem sympatyczna osoba może być; głosowała na PIS :DPlastek pisze:Stare polskie seriale wiadomo - kult. Za to nowe, wszystkie te "Diagnozy" czy "Drugie szanse" (Małgorzata Kożuchowska poza tym, że jest mierną aktorką, jest jeszcze bez wątpienia jedną z najbrzydszych kobiet świata; rzygać mi się chcę zawsze ilekroć widzę to coś) to chujnia z myjnią z kutasówą.byrgh pisze:dwa, trzy seriale na świecie plus z dziesięć w Polsce ;)
u mnie prawdziwy renesans przechodzą stare polskie seriale. przy ww. czy innej Balladzie o Januszku obecny hype to zwykłe rozrywkowe głupoty są.
To nie fanaberia, a rezultat ich cyklu produkcyjnego, ktory diametralnie sie od chociazby owczesnego polskiego rozni.byrgh pisze:tak - sezony to wymysł Amerykanów, którym jak łopatologicznie nie ponazywasz czegoś kategoriami, to się zgubią w chuj)
A to akurat bardzo zle o niej świadczy.byrgh pisze: Kożuchowska głosowała na PIS :D
Bardzo ładnie się serial rozwinął - jest para biała/czarny, jest sporo klimatów gay/les, nic kurwa tylko oglądać.Plastek pisze:
Zaczynamy jebanko.
Ja też, bo nie lubię zostawiać niedokończonych.Bambi pisze:Ja i tak brnę dalej
Czeka czeka, zara ci napiszę kto morduje.Bambi pisze:I tak podtrzymuje że lepszy od pierwszego
Bonda? Oczywiście że nie warto.Heretyk pisze:to weź nam jeszcze napisz w odpowiednim temacie o co chodzi w Bondach i czy warto oglądać, tak, zebyśmy wiedzieli jak żyć
masz zadanie na niedzielę.Pierec pisze:
fajne to było
Dźwignął się ten serial. Od trzeciego odcinka jest coraz lepiej, a w tę środę ostatni, na który czekam niecierpliwie. To wciąż nie to co pierwszy sezon, jednak odwołuję wszystkie chuje rzucane pod adresem No-End House.Pierec pisze:
po 2 odcinkach całkiem spoko.