BRUTAL ASSAULT XXII - 9-12.08.2017 CZ

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

535

Re: BRUTAL ASSAULT XXII - 9-12.08.2017 CZ

23-10-2017, 20:00

EEE tam takie gadanie. Dziesięć - jedenaście? To spokojnie dałbyś radę wyjść jeszcze na ludzi i nie narobić wstydu. Jedna tylko uwaga. Uwolnienie zwierzaka wpływa destrukcyjnie na umysł i ciało. rozbija związki, więc pozostaje pytanie, czy warto?

Wracając do festiwalu. Uważam, że Wardruna sprawdzi się tam doskonale. Oczywiście ważne są warunki w jakich zagrają, ale myślę, że Einar sprecyzuje te kwestie w kontrakcie i wszystkich, którzy to zobaczą czeka udana impreza.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

23-10-2017, 20:12

U mnie zwierzak zasypia, a nie się uwalnia. Po prostu prąd odcina. A na Brutala na razie jechać nie mam planów, ale poczekam na więcej ogłoszeń. Na razie kilka nazw chętnie bym obejrzał, ale to trochę mało, żeby się decydować.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
EatMyFuck
postuje jak opętany!

23-10-2017, 20:25

dzisiaj poszedłem całą rodziną po śmietane na spacer.
i tak nakupowaliśmy różnych dobroci.
i na końcu przy kasie jest stoisko monopolowe i się rozmarzyłem patrząc na nie.
a później usłyszałem od D., jedziesz w tym roku na Brutala?
a ja mówię, że w tym roku był i że jadę w kolejnym.

tak mi się przypomniała historia z marcpolu. tego samego gdzie na dziale mięsnym usłyszałem pierwszy utwór z płyty "Hero" braci ze Szwajcarii. właśnie tego.

a co do dywagacji alko-festiwalowych. mimo wszystko siki na tym festiwalu się sprzedaje. piwo raczej nie zabije. nawet te naście piw. chyba, że zdradziecki upał się pojawi. upał tak. on może skrzywdzić w towarzystwie z piłem.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

23-10-2017, 20:31

W sumie to też chętnie bym pojechał. nawet bardzo chętnie.
Awatar użytkownika
EatMyFuck
postuje jak opętany!

23-10-2017, 20:38

tomaszm pisze:W sumie to też chętnie bym pojechał. nawet bardzo chętnie.
młody ten z długimi włosami. wiesz, który. jak sobie tam podśmiechujki z niego robiliśmy, chciał się zrewanżować i mówi: "ciociu wujek też słabo wyglądał na Brutalu".

i się znów rozmarzyłem …

tak więc jest plan urwać się ze smyczy ;-)
535

23-10-2017, 20:48

Wy to macie problemy, panowie.

Nie sądzę, by ktokolwiek poważny próbował upić się płynem sprzedawanym na terenie tego festiwalu. Owszem, można przepłukać układ, ale nic poza tym. Do tego celu (w sensie, żeby wejść na orbitę) służą lokale "na mieście", nie mówiąc o tym, że piwo przywozi się z Dobruśki lub Rychnova i trzyma w lodówce "na kwaterze". Ja przynajmniej tak robię i zawsze jestem bardzo zadowolony.

edit
Nawiasem mówiąc, trunek nazywany szumnie piwem, a serwowany na tegorocznym Party San był "syfem niemożebnym". Całe szczęście miałem w polonezie, dwie zgrzewki pilsnera, więc byłem bezpieczny.
tomaszm

23-10-2017, 20:52

EatMyFuck pisze:
młody ten z długimi włosami. wiesz, który. jak sobie tam podśmiechujki z niego robiliśmy, chciał się zrewanżować i mówi: "ciociu wujek też słabo wyglądał na Brutalu".

i się znów rozmarzyłem …

Pozdrów chłopaka ode mnie:) Czyli dokonuje wstępnie rezerwacje w swoim kajeciuku na 4 dni w miłej i przyjaznej atmosferze:) Dieta ta sama co ostatnim razem tj. wódka, piwo wino i krwiste steki ? Wchodzę w ten deal.

Tylko te czeskie hotele....czysty prl:)
Awatar użytkownika
EatMyFuck
postuje jak opętany!

23-10-2017, 20:55

tomaszm pisze:
EatMyFuck pisze:

i się znów rozmarzyłem …

Pozdrów chłopaka ode mnie:) Czyli dokonuje wstępnie rezerwacje w swoim kajeciuku na 4 dni w miłej i przyjaznej atmosferze:) Dieta ta sama co ostatnim razem tj. wódka, piwo wino i krwiste steki ? Wchodzę w ten deal.

Tylko te czeskie hotele....czysty prl:)
to mnie się podoba ;-)
tomaszm

28-10-2017, 23:38

Tomasz właśnie prowadzę pertraktacje z żoną odnośnie wyjazdu używając do tego moich najbardziej rozwiniętych umiejętności językowych. Mistrz minety szara-wara:D
Awatar użytkownika
EatMyFuck
postuje jak opętany!

28-10-2017, 23:41

tomaszm pisze:Tomasz właśnie prowadzę pertraktacje z żoną odnośnie wyjazdu używając do tego moich najbardziej rozwiniętych umiejętności językowych. Mistrz minety szara-wara:D
Dasz radę -:)

Moja podejrzanie chce mnie wypchać z domu. Mam nadzieje, że nie chodzi o jakiegoś bliżej mi nie znanego lingwistę -:)
ODPOWIEDZ