BLOOD INCANTATION, SPECTRAL VOICE, 24.X Kraków 25.X Warszawa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BLOOD INCANTATION, SPECTRAL VOICE, 24.X Kraków 25.X Wars
Slabo przegladasz. Oczywiscie bylo na forume: viewtopic.php?f=8&t=16278" onclick="window.open(this.href);return false;
Voidhanger zagralo bardzo dobrze, ludzi malo, a na dodatek wiekszosc poszla po Voidhanger i na Hypnos zostalo moze 20 osob. Swoja droga spora w tym wina panicza whitepony ktory nie potrafi zmotywowac zespolow do trzymania sie rozpiski, a to w tygodniu dosc wazne.
Voidhanger zagralo bardzo dobrze, ludzi malo, a na dodatek wiekszosc poszla po Voidhanger i na Hypnos zostalo moze 20 osob. Swoja droga spora w tym wina panicza whitepony ktory nie potrafi zmotywowac zespolow do trzymania sie rozpiski, a to w tygodniu dosc wazne.
Guilty of being right
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Jest mi w takim razie tym bardziej głupio i tak zwyczajnie po (anty)ludzku przykro :(
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Drone
Tradycyjna już relacja na gorąco: zniszczenie i pożoga! SPECTRAL VOICE brzmieniowo idealnie, BLOOD INCANTATION minimalnie za głośno, ale to minimalny mankament. Towarzysko i muzycznie nie mogło być lepiej!
PS. Akcja z KM wygląda słabo, o ile prawdą są te wszystkie relacje.
PS. Akcja z KM wygląda słabo, o ile prawdą są te wszystkie relacje.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
AMENDrone pisze:Tradycyjna już relacja na gorąco: zniszczenie i pożoga! SPECTRAL VOICE brzmieniowo idealnie, BLOOD INCANTATION minimalnie za głośno, ale to minimalny mankament.
a co się stało w sumie ? bo ja jak zwykle nic nie wiem :(PS. Akcja z KM wygląda słabo, o ile prawdą są te wszystkie relacje.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
Anthropophagus sugeruje, ze ktorys z czlonkow Kultu Mogil przyznal sie, ze nie lubi Starozakonnych, a ktos z amerykanskiej ekipy byl wyznania mojzeszowego. oczywiscie uwazam, ze to nie moze byc prawda, bo jak klub powiazany z lewicowa ekstrema moglby dopuscic, ze gra tam ktos kto ma odmienne poglady (co zazwyczaj jest weryfikowane do czterech pokolen wstecz;-)).
szkoda, ze ewakuowalem sie od razu po koncercie, bo moze wiedzialbym cos wiecej, ale naprawde nie chcialo mi sie siedziec w tej rupieciarni.
szkoda, ze ewakuowalem sie od razu po koncercie, bo moze wiedzialbym cos wiecej, ale naprawde nie chcialo mi sie siedziec w tej rupieciarni.
Guilty of being right
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Oba występy w Warszawie doskonałe. Dwa potężne strzały bez zbędnego pierdolenia.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Proszę o info. Czy piwo było dobre? Ile osób wymiotowało w toalecie? I najważniejsze. Czy żydzi bezpiecznie opuścili stolycę?
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
535 jak zwykle staje na wysokości zadania ;)
Ja tymczasem próbuję ogarnąć teksty Blood Incantation pod względem zgodności z Talmudem :D

I generalnie czy koleś o imieniu Isaac, wyglądający tak:

a jedzący koszerne mięso z marchewką może nie być żydem? ;)
A serio to myślę, że się chłopaki nie zrozumieli do końca. Wygląda na to, że Isaac przyznał się do swojego żydowskiego pochodzenia bardziej niż do bycia praktykującym żydem bo w innym wypadku myślę, że wyszedłby na scenę w jarmułce i krzyknął "Szalom!". Przypomina mi się casus filmu "Fanatyk" gdzie mieliśmy do czynienia z sympatycznym skinem-żydem-antysemitą (pamiętacie jak jebany szanował te wszystkie święte żydowskie relikwie - może Isaac po prostu w ramach schedy kulturowej wpierdala ciągle koszerną padlinę z marchewką?;), nie potrafię na to inaczej patrzeć przez pryzmat tego zajebistego koncertu, genialnego debiutu i tego co gościu mówi - odwołuje się do filozofii Zen, buja się w bluzie Burzum.... (Tak wiem - też widziałem czarnucha w koszulce z nazistowską swastyką, "kobiety" z chujem i ludzi odmawiających różaniec przeciwko islamizacji ale....) no nie klei się to do kupy tak jak się niektórym wydawało...
To np. nie jest jego stary:
https://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.c ... d=51002946
Aktywności na Jewgether nie stwierdzono:
https://www.jewgether.org/?gclid=CjwKCA ... -gQAvD_BwE
A jak wam jeszcze mało to sobie posłuchajcie wywiadu:
https://jhansen89.wordpress.com/2016/04 ... interview/
A jeśli koniecznie chcecie się pojednać z JHVH to polecam sponsorowany przez MSWiA Chidusz:
https://chidusz.com/
:D
Ja tymczasem próbuję ogarnąć teksty Blood Incantation pod względem zgodności z Talmudem :D

I generalnie czy koleś o imieniu Isaac, wyglądający tak:

a jedzący koszerne mięso z marchewką może nie być żydem? ;)
A serio to myślę, że się chłopaki nie zrozumieli do końca. Wygląda na to, że Isaac przyznał się do swojego żydowskiego pochodzenia bardziej niż do bycia praktykującym żydem bo w innym wypadku myślę, że wyszedłby na scenę w jarmułce i krzyknął "Szalom!". Przypomina mi się casus filmu "Fanatyk" gdzie mieliśmy do czynienia z sympatycznym skinem-żydem-antysemitą (pamiętacie jak jebany szanował te wszystkie święte żydowskie relikwie - może Isaac po prostu w ramach schedy kulturowej wpierdala ciągle koszerną padlinę z marchewką?;), nie potrafię na to inaczej patrzeć przez pryzmat tego zajebistego koncertu, genialnego debiutu i tego co gościu mówi - odwołuje się do filozofii Zen, buja się w bluzie Burzum.... (Tak wiem - też widziałem czarnucha w koszulce z nazistowską swastyką, "kobiety" z chujem i ludzi odmawiających różaniec przeciwko islamizacji ale....) no nie klei się to do kupy tak jak się niektórym wydawało...
To np. nie jest jego stary:
https://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.c ... d=51002946
Aktywności na Jewgether nie stwierdzono:
https://www.jewgether.org/?gclid=CjwKCA ... -gQAvD_BwE
A jak wam jeszcze mało to sobie posłuchajcie wywiadu:
https://jhansen89.wordpress.com/2016/04 ... interview/
A jeśli koniecznie chcecie się pojednać z JHVH to polecam sponsorowany przez MSWiA Chidusz:
https://chidusz.com/
:D
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- uglak
nie widzial warsztatowego napisu:
"(...)
no rascism
no hate
no meat"
?
antysemici na scenie? mieso pochodzace z torturowania zwierzat? moze jednak Warsztat nie jest az tak lewacka knajpa jak myslalem ;-)
"(...)
no rascism
no hate
no meat"
?
antysemici na scenie? mieso pochodzace z torturowania zwierzat? moze jednak Warsztat nie jest az tak lewacka knajpa jak myslalem ;-)
Guilty of being right
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Piwo bdb, wypilem kilka sztuk. Koncert to tylko dodatek byl.535 pisze:Proszę o info. Czy piwo było dobre? Ile osób wymiotowało w toalecie? I najważniejsze. Czy żydzi bezpiecznie opuścili stolycę?
- Anthropophagus
- w mackach Zła
No dali w tym aspekcie dupy po całości ;) Przyszli wszyscy - żydzi, antysemici, mięsożercy, wegetarianie, dziwki, spekulanci, Anunnaki i kominiarze - dziwna kurwa impreza :Duglak pisze:nie widzial warsztatowego napisu:
"(...)
no rascism
no hate
no meat"
?
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- nagrobek
- zahartowany metalizator
w polszy szkalujo, do rosji nie wpuszczajo
We are in the unfortunate situation that Blood Incantation and Spectral Voice got denied at the Russian border yesterday. We did everything in our power to make it across to play the shows to the Russian fans but due to circumstances beyond our control we are now forced to turn around.
To prawda. Doszło do tego, że jakaś nachlana tępa dzida, gdzieś z przodu, domagała się, by pan wokalista prowadził konferansjerkę w języku polskim.Anthropophagus pisze:No dali w tym aspekcie dupy po całości ;) Przyszli wszyscy - żydzi, antysemici, mięsożercy, wegetarianie, dziwki, spekulanci, Anunnaki i kominiarze - dziwna kurwa impreza :Duglak pisze:nie widzial warsztatowego napisu:
"(...)
no rascism
no hate
no meat"
?
- Anthropophagus
- w mackach Zła
To również prawda. Blood Incantation pozdrawia serdecznie Sylwię z Torunia :D W ogóle ten gig to powinni na oficjalnym DVD wypuścić + backstage bonus rare stuff ;) Dobrze, że delegacja z JxGx nie dojechała - byłoby jeszcze ciekawiej, normalnie akcja "90' are back!" ;)535 pisze:To prawda. Doszło do tego, że jakaś nachlana tępa dzida, gdzieś z przodu, domagała się, by pan wokalista prowadził konferansjerkę w języku polskim.Anthropophagus pisze:No dali w tym aspekcie dupy po całości ;) Przyszli wszyscy - żydzi, antysemici, mięsożercy, wegetarianie, dziwki, spekulanci, Anunnaki i kominiarze - dziwna kurwa impreza :Duglak pisze:nie widzial warsztatowego napisu:
"(...)
no rascism
no hate
no meat"
?
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
J..e Gang? Stare dzieje. Prawdopodobnie po czasach pewnego osobnika z wyraźną wadą wzroku, nie chadzają obecnie w ciężkich brzmieniach.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
No przecież nie przyjechaliby się przywitać i napić ptysia z fanami ciężkich brzmień, raczej w drugą stronę ;) Niewątpliwie komuś się na scenie nudzi i szuka wrażeń.
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
To co napisałeś jest bardzo smutne, a przecież drzewiej trochę ptysiów, zdarzyło się wychylić, tu i ówdzie. Mimo mocnej polaryzacji na niwie sportowej, że tak się wyrażę.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
No cóż poradzisz jak ktoś ma napierdolone w dekiel :/
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
Nawiasem mówiąc szkoda, że się nie poznaliśmy. Specjalnie nałożyłem na ten wieczór koszulkię Autopsy, więc nietrudno było mnie namierzyć. Okazja wypicia brudzia umknęła w nieznane.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Co się odwlecze to nie uciecze - na Brighter Death Now będzie pewnie ze 35 osób więc będzie się nie trudno namierzyć ;)
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak