BLOOD INCANTATION, SPECTRAL VOICE, 24.X Kraków 25.X Warszawa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: BLOOD INCANTATION, SPECTRAL VOICE, 24.X Kraków 25.X Wars
Jeżeli nic mi nie wyskoczy, przybędę białą dorożką z drogim kwiatem w butonierce.
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Chyba betoniarce
-
- mistrz forumowej ceremonii
:D
ległem i kwikłem
ległem i kwikłem
Bardzo złośliwy żart sytuacyjny, szkoda, że przy różnych okazjach jesteście zdecydowanie mniej wylewni i jakby zawstydzeni.
- Gunman
Póki co nie miałem okazji kolegi spotkać. Na koncerty nie jeżdżę, bo na stare lata mi się już nie chcę.535 pisze:Bardzo złośliwy żart sytuacyjny, szkoda, że przy różnych okazjach jesteście zdecydowanie mniej wylewni i jakby zawstydzeni.
- Drone
Nie chciałbym przypominać pewnego koncertu VOIVOD w starej Progresji, gdzie kolega skutecznie ukrywał się i maskował choć z bdb kolegami zaglądaliśmy w przysłowiową mysią dziurę, nie mówiąc nawet o bardziej nieprzyzwoitych zakamarkach (było tam nieco dziewcząt, a nawet kilka kobiet).535 pisze:Bardzo złośliwy żart sytuacyjny, szkoda, że przy różnych okazjach jesteście zdecydowanie mniej wylewni i jakby zawstydzeni.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- Gunman
No i się wydało kto pęka :)
Bardzo dziwne masz wspomnienia z tego koncertu. Przecież wystarczyło do mnie podejść i się normalnie przywitać. Są ludzie, którzy nie mają z tym problemu. Wszedłem jako jeden z pierwszych. Niestety z przyczyn logistycznych jako jeden z pierwszych musiałem się ewakuować. Oglądałem mecz przy barze, operowałem na samym środku sali. Stara Progresja to nie był duży klub, a frekwencja była warszawska. Mocno waćpan konfabulujesz. Nie pierwszy zresztą raz.Drone pisze:Nie chciałbym przypominać pewnego koncertu VOIVOD w starej Progresji, gdzie kolega skutecznie ukrywał się i maskował choć z bdb kolegami zaglądaliśmy w przysłowiową mysią dziurę, nie mówiąc nawet o bardziej nieprzyzwoitych zakamarkach (było tam nieco dziewcząt, a nawet kilka kobiet).535 pisze:Bardzo złośliwy żart sytuacyjny, szkoda, że przy różnych okazjach jesteście zdecydowanie mniej wylewni i jakby zawstydzeni.
- Drone
Wybacz, mieliśmy widocznie zbiorowe halucynacje :)
Widzę , że od kilku lat masz z tym wielki problem. Umawiałeś się ze mną? Wiszę ci jakąś kasę? Zapłaciłeś mi za taryfę? Czy coś w tym stylu? Nie przypominam sobie żebym miał jakikolwiek kłopot z podejściem do kogokolwiek i przybiciem popularnej piątki. No chyba, że po prostu nie pamiętam gęby, bo przecież nie zawsze jestem w stanie. Więc o co ci tak naprawdę chodzi panie inżynier?
-
Przeca Michał to bardzo sympatyczny człowiek jest. Sami przybyliśmy piątki więc nie wiem osochodzi.
- Drone
Weź się wyluzuj, po prostu pamiętam tamtą sytuację jako zabawną, chcieliśmy po koncercie porozmawiać, Riven ruszył na poszukiwania, ale nikogo nie znalazł, stąd te żarty :)
Najlepsze jest to, że złapałem dziada w młynie. Dodajmy w TRZYOSOBOWYM młynie, ale chyba emocje i ogólny stan wzięły górę, nie zrozumiał, albo nie usłyszał żartu. Inna sprawa, że jeżeli uważasz, że byłbym w stanie ukryć się na kilkudziesięciometrowej sali. Chociaż fakt, 169 centymetrów wzrostu, to nie jest wiele. Moja rada na przyszłość, szukaj przy barze. Zawsze jestem tam przynajmniej kilka razy.Drone pisze:Weź się wyluzuj, po prostu pamiętam tamtą sytuację jako zabawną, chcieliśmy po koncercie porozmawiać, Riven ruszył na poszukiwania, ale nikogo nie znalazł, stąd te żarty :)
-
No raczej nie złośliwy tylko po prostu dobry, nawet wyrafinowany. Gdybym wiedział, że to ty stoisz obok mnie na Diskord/DHG to bym się oczywiście przywitał jak należy, ale dowiedziałem się po fakcie. Wszystkiego dobrego.535 pisze:Bardzo złośliwy żart sytuacyjny, szkoda, że przy różnych okazjach jesteście zdecydowanie mniej wylewni i jakby zawstydzeni.
No wiesz. Gdybym wiedział, że to ty stoisz obok mnie na Diskord/DHG to bym się oczywiście także przywitał jak należy, ale skojarzyłem dopiero po fakcie. Także pozdrawiam.est pisze:No raczej nie złośliwy tylko po prostu dobry, nawet wyrafinowany. Gdybym wiedział, że to ty stoisz obok mnie na Diskord/DHG to bym się oczywiście przywitał jak należy, ale dowiedziałem się po fakcie. Wszystkiego dobrego.535 pisze:Bardzo złośliwy żart sytuacyjny, szkoda, że przy różnych okazjach jesteście zdecydowanie mniej wylewni i jakby zawstydzeni.
edit
Zauważam pewien problem. Proponuję od następnego znaczącego koncertu, by każdy zaopatrzył się w stosowną tabliczkę. Tak jak na lotniskach. W ten sposób unikniemy nieporozumień.

-
Dlaczego? Myślę, że to bardzo dobry pomysł. Sam widzisz ile niepotrzebnego żalu i pretensji może ciągnąć się latami za człowiekiem. I to z tak błahego powodu, jak przeoczenie ponad stukilogramowego kafara w kilkudziesięciometrowej, niemal pustej, sali.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
na NECROS CHRISTOS w Poznaniu,kiedyś stała zacna grupa z karteczką "ZAMKNIJ MORDĘ" czy jakoś tak :):)535 pisze:No wiesz. Gdybym wiedział, że to ty stoisz obok mnie na Diskord/DHG to bym się oczywiście także przywitał jak należy, ale skojarzyłem dopiero po fakcie. Także pozdrawiam.est pisze:No raczej nie złośliwy tylko po prostu dobry, nawet wyrafinowany. Gdybym wiedział, że to ty stoisz obok mnie na Diskord/DHG to bym się oczywiście przywitał jak należy, ale dowiedziałem się po fakcie. Wszystkiego dobrego.535 pisze:Bardzo złośliwy żart sytuacyjny, szkoda, że przy różnych okazjach jesteście zdecydowanie mniej wylewni i jakby zawstydzeni.
edit
Zauważam pewien problem. Proponuję od następnego znaczącego koncertu, by każdy zaopatrzył się w stosowną tabliczkę. Tak jak na lotniskach. W ten sposób unikniemy nieporozumień.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ludzie nieśmiali są wśród nas , oni również mają prawo do życia :)
Jebać żuli.