No tak, ten ich desperacki skok na kase - krotkie, latwe (i drogie w momencie premiery), uposledzone w stosunku do pierwowzoru, jakosciowo gorsze od darmowych map :) Oficjalny poczatek ostatnich podrygow wydawcy i developera.
Trójkę przeszedłem wielokrotnie, a tych czterech kampanii jeszcze nie miałem okazji, choć posiadam od kilku lat. HOM&M3 i pokrewnych nigdy za wiele. : )
Jaki rozpierdolony balans? Wszystko mozna sobie ustawic, przeciez, wylaczyc exp, a mozliwosc burzenia zamkow super rzecz, zupelnie inne taktyki mozna stosowac. Jak wyszedl WOG to od tamtej pory tylko w to gram, ten drugi dodatek jednak juz nie to samo.
Ja to chyba gdzieś pod kamieniem mieszkam, bo gram w "Trójkę" od premiery, poświęciłem tej grze setki godzin, a nigdy nawet nie słyszałem o "In The Wake of Gods" i "Horn of the Abyss". :D
cały dzień ślęczę przed kompem i bawię się w instalowanie-odinstalowywanie gier, bo Microsoft tak właśnie rozumie pojęcie postępu, czyli każda kolejna wersja DirectX zatacza coraz szersze koła zagarniające kolejne tytuły, z coraz to absurdalniejszych lat. noż kurwa mać. już nawet GOGa to przerasta.
ale dobra, na pierwszy ogień leci Drakensang - rocznik '08. jeśli i tym razem komp odmówi posłuszeństwa, pierdolę to i pogram w statki w notatniku.
Właśnie oglądam na Twitchu stream Angry Joe z SW Battlefronta II... kurwa jaka to jest bieda, BIEDA! Wygląda i dźwięczy mistrzowsko, ale jest to kurwa BIEDA!