ZESPOŁY, KTÓRE MOGŁYBY NIE ISTNIEĆ
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Re: ZESPOŁY, KTÓRE MOGŁYBY NIE ISTNIEĆ
temat do wypisywania bzdur
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Jak całe to forum.
80 % postów to bzdury
80 % postów to bzdury
- Gall
- weteran forumowych bitew
W sumie to wszystkie mogłyby nie istnieć. Nikt się jeszcze nie zesrał z braku muzyki.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- ultravox
- zahartowany metalizator
A to chyba nie jest do końca prawda. Tzn. nie wiem jak z tym sraniem, ale ludzkość bez muzyki chyba by jednak nie dała rady. W końcu z jakiegoś powodu ta muzyka tutaj jest.
- Medard
Wielu mogło zwymiotować dzięki muzyce:
a) spożyte przy okazji słuchania trunki
b) zupełnie niestrawna muzyka
a) spożyte przy okazji słuchania trunki
b) zupełnie niestrawna muzyka
- gelO
- rasowy masterfulowicz
dałna czyli chlastek
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Werdykt jest prosty - Acid Drinkers. Po co to komu?
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pytałem o to już nie raz. Nie uzyskałem ciekawej odpowiedzi. Zespół żenująco słaby i pompowany przez polskie media.DeadButDreaming pisze:Werdykt jest prosty - Acid Drinkers. Po co to komu?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Medard
Jak się rozpadnä to zasilä szeregi luxtorpedy, jeszcze gorszej rzeczy.
Poza tym pierwsze 4 płyty bardzo wporzo.
Poza tym pierwsze 4 płyty bardzo wporzo.
- uglak
+ miljart!!! nigdy nie rozumialem tego fenomenuDeadButDreaming pisze:Werdykt jest prosty - Acid Drinkers. Po co to komu?
Guilty of being right
- TheDude
-
Zdecydowanie MOONSPELL.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Dokładnie zespół dla zalanych własnymi szczochami małolatów,który ma frajerskiego lidera i słabą muzykę.Jestem zachwycony,że sprzedałem ich dwie płyty,które miałem i jeszcze na tym zarobiłem.DeadButDreaming pisze:Werdykt jest prosty - Acid Drinkers. Po co to komu?
- TheDude
^ Z drugiej strony, skoro te młodziaki tego słuchają i na koncerty ludzie przychodzą to jednak dla kogoś ten band jest potrzebny. Taki 'entry-level band'.
-
Jestem dumny z tego, że nigdy nie kupiłem ich płyty i nigdy nie byłem na ich koncercie. 100% obrzydzenia od pierwszego albumu ze szczególnym uwzględnieniem wokalu.PureHate pisze:Dokładnie zespół dla zalanych własnymi szczochami małolatów,który ma frajerskiego lidera i słabą muzykę.Jestem zachwycony,że sprzedałem ich dwie płyty,które miałem i jeszcze na tym zarobiłem.DeadButDreaming pisze:Werdykt jest prosty - Acid Drinkers. Po co to komu?
Tak, dla mnie to był pierwszy koncert również.TheDude pisze:^ Z drugiej strony, skoro te młodziaki tego słuchają i na koncerty ludzie przychodzą to jednak dla kogoś ten band jest potrzebny. Taki 'entry-level band'.
-
Tak wokal potrafi wiele zepsuć,podobnie miałem z Vio-LencePacjent pisze:Jestem dumny z tego, że nigdy nie kupiłem ich płyty i nigdy nie byłem na ich koncercie. 100% obrzydzenia od pierwszego albumu ze szczególnym uwzględnieniem wokalu.PureHate pisze:Dokładnie zespół dla zalanych własnymi szczochami małolatów,który ma frajerskiego lidera i słabą muzykę.Jestem zachwycony,że sprzedałem ich dwie płyty,które miałem i jeszcze na tym zarobiłem.DeadButDreaming pisze:Werdykt jest prosty - Acid Drinkers. Po co to komu?
- uglak
entry level do czego? to juz lepiej zeby z metaliki i iron maiden wchodziliTheDude pisze:^ Z drugiej strony, skoro te młodziaki tego słuchają i na koncerty ludzie przychodzą to jednak dla kogoś ten band jest potrzebny. Taki 'entry-level band'.
ja bylem na koncercie, ale darmowym i chyba nawet nie dotrzymalismy do konca tylko ucieklismy do knajpy ;-)Pacjent pisze:Jestem dumny z tego, że nigdy nie kupiłem ich płyty i nigdy nie byłem na ich koncercie. 100% obrzydzenia od pierwszego albumu ze szczególnym uwzględnieniem wokalu.
Guilty of being right
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Przesadzasz.Pacjent pisze: Jestem dumny z tego, że nigdy nie kupiłem ich płyty i nigdy nie byłem na ich koncercie. 100% obrzydzenia od pierwszego albumu ze szczególnym uwzględnieniem wokalu.
ew. pierdolisz miły nacjonalisto, wielbicielu cebulandii:)
" onclick="window.open(this.href);return false;
Słabe numery?
buhahahahahahaha
Jebać żuli.
Nigdy nie lubiłem tej kapeli, ten zaciągający pajac zawsze mnie wkurwiał, ale jak sobie przypomnę ruch pod scenę na jarocińskim koncercie w 1993 na hasło Acid Drinkers, to szacunek jest. Przypominam, że nie trzeba kochać, by szanować. Przy okazji. Nigdy nie kupiłem ich płyty, a na koncercie byłem, właśnie tym festiwalowym.
edit
o tym właśnie
[youtube][/youtube]
edit
o tym właśnie
[youtube][/youtube]