MARE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MARE
Trochę? Im dłużej słucham tego kawałka tym coraz bardziej przypomina mi się (także muzycznie) pedaliada od Dodsengel.dzik pisze:Utwór bdb, ale wokal nieco drażni.

all the monsters will break your heart
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
ja sie martwie tylko czy wyjdzie przed nowym Thorns..
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- świeżak
Mi te zaśpiewy nie przeszkadzają. Czekam na cały materiał.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Jeszcze takie info:
Jest też oficjalne potwierdzenie, że 'Sort Messe' nie znajdzie się na płycie.Terratur pisze:Many ask if it’s late next year the record is due. It’s due around March next year. A second song will be shared early next year and some news on a related release that you guys have no clue about, ha!
I will also rerelease the compilation LP/CD as many have asked, and there will be new merch! Patches, pins, shirts and hoodies. We are all lit with inspiration these days so there’s a lot happening behind the scenes. More info will come.
'Come the Blessed Madness'
-
- zaczyna szaleć
Byłoby miło usłyszeć album (lub cokolwiek nowego) od Black Majesty. Ostatnio zresztą pojawiło się info wskazujące na to, że projekt się "uaktywnił". Baphe Metis i Seventh King of Edom, nawet ambientowe demo, to jedne z najlepszych materiałów jakie wydała na świat ichniejsza "scena".COFFIN pisze:Jeszcze takie info:
Terratur pisze:related release that you guys have no clue about, ha!.
-
- zaczyna szaleć
Ma wyjść kompilacja/split kilku zespołów, do którego Black Majesty stworzył ambientowe przerywniki między utworami. Podawał to nie tak dawno Terratur lub jeden z "wtajemniczonych" zespołów, dokładnie nie pamiętam.COFFIN pisze:Gdzie to padło?M.G. pisze:
Byłoby miło usłyszeć album (lub cokolwiek nowego) od Black Majesty. Ostatnio zresztą pojawiło się info wskazujące na to, że projekt się "uaktywnił".
A nowy utwór Mare świetny, chociaż z początku nie leżała mi do końca produkcja. Po mocno przeciętnym, ostatnim materiale OTOH jakieś obawy były, ale zostały na szczęście rozwiane.
Ostatnio zmieniony 08-11-2017, 15:15 przez M.G., łącznie zmieniany 1 raz.
- COFFIN
A to zobaczymy. Zresztą, ciekawy właśnie jestem, czy Mare zdecydowało się na 'przerywniki' między kawałkami.
Wrócę:
Wrócę:
Jest temat o BM, więc jak coś konkretniejszego się pojawi, to można wrzucić.M.G. pisze:
Baphe Metis i Seventh King of Edom, nawet ambientowe demo, to jedne z najlepszych materiałów jakie wydała na świat ichniejsza "scena".
Ostatnio zmieniony 08-11-2017, 15:21 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaczyna szaleć
Mam:
Terratur Possessions pisze:On a related note, soon I will post info regarding a 12" split between Devouring Star and Caecus, and a compilation album we've been working on. Featured: Devouring Star, Dødsengel, Flagellant, Ibex Angel Order, Chalice Of blood and Arfsynd, all songs tied together with ambient parts by Black Majesty. Layout is currently being finished by Cold Poison, songs mastered by TT of Abigor.
- COFFIN

EXCLUSIVE MARE CONCERT ANNOUNCED // NEW SONG PREMIERE
We have some rather spectacular news for you! Nidrosian Black Metal masters MARE will do a very exclusive concert at Beyond the Gates 2018, their only show next year! The event will take place at the mysteriious Hulen after midnight Thursday the 23rd of August (technically Friday the 24th, but never mind). Hulen translates into ‘The Cave’ as its literally a venue inside a cave!
To be able to create the true magic that comes with a Mare concert we have opted to stage this show in an intimate venue at witching hour that serves Mare's purpose properly. This will be a celebration of 13 years of Nidrosian Black Sorcerous Art. To accompany this announcement we have an exclusive world premiere of a new track from their upcoming album ‘Ebony Tower’ due out early 2018 through Terratur Possessions.
Please note that this will be the only Mare concert in 2018.
- ozob
- zahartowany metalizator
Żałosne to jest. Jakieś exclusivy od zespołu, który tak naprawdę cały chuj nagrał.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No dokładnie. Dwie przyzwoite epki i to też bez obsrania, ale przez black metalowych matołków obwołany jakimś objawieniem. Numer z płyty nagrywanej 100 lat raczej zwiastuje srogą srakę. "Nidrosian Black Metal masters MARE" - LOL.
all the monsters will break your heart
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
https://video-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t42 ... e=5A2FF5C4" onclick="window.open(this.href);return false;