szmaty dla facetów

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

Re: szmaty dla facetów

31-10-2017, 14:30

Mam identyczną, tylko innej firmy kupioną przed laty. Wzór bdb :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

01-11-2017, 12:47

Wcale, a jeśli weźmie się pod uwagę cenę za to "coś" to już nie wiem czy śmiać się czy płakać.

Co do szmat "na lata" i butów za 7 stów: wiadomo, każdy ma inny gust , każdy może sobie na coś innego pozwolić, nie każdy lubi nosić 10 lat te same ciuchy czy chodzić 5 w tych samych onucach, a jeszcze inni mają totalnie wyjebane i ich też jakoś tam jestem w stanie zrozumieć ;). Sam preferuję raczej styl sportowo-uliczny; nie żebym się strasznie zabijał za poszczególnymi markami ale większość rzeczy, które mam jeśli chodzi o ubrania niereklamowe (których mam też sporo ze względu na moją korbę związaną z malowaniem ubrań) to FredPerry,Ben Sherman, Dickies, Carharrt, Lambretta czy Harrington (plus trochę mniej znanych zwiezionych mi przez braciaka z Juesej). Marki mają jednak dla mnie mniejsze znaczenie, liczy się trwałość a poza tym ten styl po prostu mi odpowiada i tak raczej chodzę na co dzień. Mam dni w robocie, kiedy nie bardzo mogę wdziać tiszert Wolfbrigade czy innego Bathory, wtedy już jakiś koszul z długim rękawem się trafi, czasem nawet i krawat;), ale staram się unikać bo mi po prostu niewygodnie.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
EatMyFuck
postuje jak opętany!

01-11-2017, 13:17

Prodi pisze:

Wcale, a jeśli weźmie się pod uwagę cenę za to "coś" to już nie wiem czy śmiać się czy płakać.

Co do szmat "na lata" i butów za 7 stów: wiadomo, każdy ma inny gust , każdy może sobie na coś innego pozwolić, nie każdy lubi nosić 10 lat te same ciuchy czy chodzić 5 w tych samych onucach, a jeszcze inni mają totalnie wyjebane i ich też jakoś tam jestem w stanie zrozumieć ;). Sam preferuję raczej styl sportowo-uliczny; nie żebym się strasznie zabijał za poszczególnymi markami ale większość rzeczy, które mam jeśli chodzi o ubrania niereklamowe (których mam też sporo ze względu na moją korbę związaną z malowaniem ubrań) to FredPerry,Ben Sherman, Dickies, Carharrt, Lambretta czy Harrington (plus trochę mniej znanych zwiezionych mi przez braciaka z Juesej). Marki mają jednak dla mnie mniejsze znaczenie, liczy się trwałość a poza tym ten styl po prostu mi odpowiada i tak raczej chodzę na co dzień. Mam dni w robocie, kiedy nie bardzo mogę wdziać tiszert Wolfbrigade czy innego Bathory, wtedy już jakiś koszul z długim rękawem się trafi, czasem nawet i krawat;), ale staram się unikać bo mi po prostu niewygodnie.
masz gust w takim razie.

i masz tak samo jak JA.
moja garderoba to wymienione 3 marki +Merc trochę metalowych szirtów, pasków, dżinsów typu 501, bojowa skóra. służbowo to Brice, Fly. sportowo/ zabawowo J&J + abibasy .
a co do wymienionych marek FredPerry - polówki po 2 stówy, BenSherman-koszule od 200 w górę, buty od 500. Harrington - każda kurtka od 300-700. ceny są jakie są, ale każda z rzeczy na lata. tylko trampki FP mi się w pół sezonu zajechały. reszta szmat to na zasadzie wymiany/ po 2 latach można wymienić bo się nie zniszczą. i tak jak to ująłeś. kwestia oceny ceny i zasobności, ale ciuchy maja sensowny wygląd a przy okazji są dobrej jakości. ja u siebie na dzielni zauważyłem, że jak zacząłem pomykać w klasycznej harinngtonce

Obrazek

to się uaktywniły stare punki, może skiny albo jacyś inni i wbiły się w podobne szmaty. zresztą haringtonka + biała koszula + plus porządny spodzień i lakier na nogę i można na spotkanie biznesowe pojechać. co też swobodnie robię.

dobre czasy są w dobie sklepów internetowych. bardzo mnie to cieszy, że jest taka dostępność.

a jak ktoś lubi wygladać jak z lat 80" to jego biznes.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
tomaszm

01-11-2017, 22:18

Bardzo rzadko coś kupuję a po sklepach nienawidzę chodzić i dla mnie to zło konieczne ale to sobie musiałem zamówić. Tak mi sie spodobał. Me gusta

Obrazek
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
tomaszm

01-11-2017, 22:21

Elegancka. i firma znakomita. Mam parę rzeczy- bardzo sobie chwalę.
SCREAMBLOODYGORE
weteran forumowych bitew

02-11-2017, 23:00

Obrazek

Nosiłbym na dobrej bawełnie.
Awatar użytkownika
TheDude

07-11-2017, 18:29

Obrazek
Bassza meg mind.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

07-11-2017, 19:51

tomaszm pisze:Bardzo rzadko coś kupuję a po sklepach nienawidzę chodzić i dla mnie to zło konieczne ale to sobie musiałem zamówić. Tak mi sie spodobał. Me gusta

Obrazek
o wow ! bedzie pasować do rajstopek, a męskie ubrania lubisz w ogóle ?
tomaszm

07-11-2017, 20:30

Lucek pisze:
tomaszm pisze:Bardzo rzadko coś kupuję a po sklepach nienawidzę chodzić i dla mnie to zło konieczne ale to sobie musiałem zamówić. Tak mi sie spodobał. Me gusta

Obrazek
Nie znam się Lucjanie niestety na męskiej modzie. W tej chwili mam na sobie biały sweter z wełny. Czy on spełnia kryteria?
Karkasonne

07-11-2017, 20:37

Z mody męskiej mam tylko jedną propozycję. Właśnie dzisiaj do mnie dotarła. Dodatkowe obciążenie 10 kg:)

Obrazek
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

07-11-2017, 20:41

tomaszm pisze:
Lucek pisze:

Obrazek
Nie znam się Lucjanie niestety na męskiej modzie. W tej chwili mam na sobie biały sweter z wełny. Czy on spełnia kryteria?
jeżeli z wełny i dobrze oblepiony łajnem to pastusze kryteria spełnia na pewno
byrgh
zahartowany metalizator

07-11-2017, 20:42

Karkasonne pisze:Z mody męskiej mam tylko jedną propozycję. Właśnie dzisiaj do mnie dotarła. Dodatkowe obciążenie 10 kg:)

Obrazek
słabo, w ołowiu na obie ręce mam 10 kg :) i gdzie w tem, na górskie przełaje?
Karkasonne

07-11-2017, 21:03

Na pompeczki i drążek oraz do biegania. W sumie spodziewałem się że będzie ciężej, że ledwie wydolę 3 powtórzenia na drążku. A tu wskoczyłem i myk myk myk, prawie normalnie. Powinienem jednak był dołożyć tę stówkę i wziąć wersję do 32 kg, to byłaby dopiero jazda. No ale na wszystko przyjdzie czas:)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

07-11-2017, 22:21

Obrazek

Bardzo mi się podoba styl Wiktora Żwikiewicza. Muszę sobie jebnąć taki ciuch.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

07-11-2017, 22:42

Przed chwila spotkalem czlowieka podobnie ubranego i z rownie bujnym zarostem. Na wieczornym spacerzr z psem pod lasem. Odrobine byl wystraszony... Jakby psychoza go gonila.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

08-11-2017, 02:38

Plastek pisze:Obrazek

Bardzo mi się podoba styl Wiktora Żwikiewicza. Muszę sobie jebnąć taki ciuch.
Biedny Plastuszu najebałeś 11000 posta na tym nieszczęsnym forum dla debili gdzie nie ma z kim i o czym rozmawiać jak sam usilnie cały czas twierdzisz, jakie marne prowokacje, kogo one smieszą ? byrdzia ? padłeś ofiarą tego forum i samego siebie, jak pięknie oddaje to dewiza kto z kim przestaje takim sie staje :) a więc jesteś obecnie największą pizdą tego forum, sry ale takie są fakty :)
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

08-11-2017, 10:19

Ten czerwony sweterek rzeczywiscie arcypedalski. Znak czasow.

Obrazek
woodpecker from space
Karkasonne

08-11-2017, 10:45

Cary Grant po lewej, oj najbardziej nielubiany aktor z tego okresu:)
tomaszm

09-11-2017, 13:12

Triceratops pisze:Ten czerwony sweterek rzeczywiscie arcypedalski. Znak czasow.

Możesz wyjaśnić/sprecyzować co jest arcypedalskiego w tym swetrze ,bo za bardzo nie rozumiem?. W sumie nigdy nie rozumiałem hodowców rybek- to jest dopiera pedaliada.
ODPOWIEDZ