na przyszłość kupię, wcześniej miałem trochę dłuższe; ) rzecz w tym, że gość się narzucał, nie w udziwnieniach samych. zresztą jebać, nie o tym temat.uglak pisze:na cholere chodzic do fryzjera jak nie chcesz zadnych udziwnien? kup sobie maszynke i jedziesz ;-)
Ulcerate 07-08.11.2017.Kraków,Poznań.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Pierec
- postuje jak opętany!
Re: Ulcerate 07-08.11.2017.Kraków,Poznań.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Zaraz obok fryzjera do którego ja chodzę otworzyli niedawno barbera. Choć "panowie" fryzjerzy, którzy tam pracują reklamują rzecz jako "klub dla panów". Spojrzałem razu pewnego przez okno - siedzi rządek brodatych pedałów, a banda innych brodatych pedałów pucuję im te brodziska. Strzyżenie baniaka - 50 zł, strzyżenie i modelowanie brody - 70 zł. Chętnych ciot nie brakuje, wcale mnie to zresztą nie dziwi bo oni przecież bardzo lubią jak się ich rucha w dupę i ochoczo płacą takie kuriozalne pieniądze. Wszyscy kurwa jak klony, jeden identyczny z drugim. Idziesz ulicą potem i widzisz rzesze takich spedalonych ciot jak ta groteskowa namiastka faceta z Outre, której zdjęcie mieliśmy okazję podziwiać wyżej. ŻAŁOSNE.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Lucek
- weteran forumowych bitew
no, widze ze Plastusz wraca do zdrowia :D
-
- mistrz forumowej ceremonii
celna obserwacja. choć mnie to akurat nie wkurwia, tylko bardziej śmieszy i może trochę dziwi :) ciekawy offtop swoją drogą
- Plastek
- Kontakt:
Mnie też to śmieszy. Inaczej jak śmiechem tego podsumować nie można. Mam nadzieję, że te cioty zdają sobie sprawę, że takie właśnie reakcje wzbudzają. Wiem, że tych pizdusiów kobiety nie interesują, ale wszystkie jakie ja znam wręcz szczają ze śmiechu jak widzą taką ciotę.Heretyk pisze:celna obserwacja. choć mnie to akurat nie wkurwia, tylko bardziej śmieszy i może trochę dziwi :) ciekawy offtop swoją drogą
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
Widzę panowie, że o nowoczesnej modzie męskiej, nie macie bladego pojęcia.
Prawda. Tak na dobra sprawę byłem u fryzjera ostatnio w 2002 roku. Hailsa!
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Często noszę brodę i jakoś nie widzę w tym niczego pedalskiego, swoją drogą trzeba mieć smutne życie by w noszeniu brody doszukiwać się czegokolwiek.
Jebać żuli.
- Plastek
- Kontakt:
Ale w samej brodzie można się jednak wiele doszukać - są tam okruszki i resztki z posiłków, są różnego rodzaju paproszki, kurz oraz małe robaczki.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- wolff
- rasowy masterfulowicz
jest też szampon, w zasadzie nie widzę powodu by chodzić do barbera, to akurat mnie zastanawia. Dbanie o brodę to ten sam temat co mycie włosów co chyba każdy pod prysznicem uskutecznia. Skoro jednak są i tacy lubiący się pindrzyć, droga wolna.
Jebać żuli.
-
każdy ma prawo nosić sobie co tam chce i każdy ma prawo to skomentować, albo się nabijać.
zwłaszcza na forum black/death, w temacie o koncercie Ulcerate ;)
zwłaszcza na forum black/death, w temacie o koncercie Ulcerate ;)
- Plastek
- Kontakt:
Czy aby pamiętasz w jakim kraju się znajdujesz?wolff pisze:jest też szampon, w zasadzie nie widzę powodu by chodzić do barbera, to akurat mnie zastanawia. Dbanie o brodę to ten sam temat co mycie włosów co chyba każdy pod prysznicem uskutecznia. Skoro jednak są i tacy lubiący się pindrzyć, droga wolna.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Swoją drogą, Plastek ma rację mówiąc o tym kolesiu z Outre że to żałosne. Pod kręcony wąs jak u Herculesa Piorot, bródka ala Lenin, fantazyjnie przystrzyżona, wymodelowana.... Zdjęcie kojarzy mi się z taką narcystyczną potrzebą pokazania światu jaki to ja jestem zajebisty. Można mieć brodę, dbać o nią, a zamiast do Barbera wejść do łazienki i maszynką przystrzyc ją do odpowiedniej długości. Cała filozofia.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Dbać o higienę i wygląd należy i to jest oczywiste lecz wpadanie w zbyt "metro" klimat lekko mnie zastanawia.
Ciuchy, perfumy, żel na czerepie nie mam nic przeciwko ale kurwa śmiganie z brodą do salonu to już lekkie przegięcie, zwłaszcza, że owa broda ma nawiązywać do jaskiniowego dzikusa z jajami za kolana nie zaś z jednostrzałowego lalusia który co kwadrans goli nogi i plecy.
Ciuchy, perfumy, żel na czerepie nie mam nic przeciwko ale kurwa śmiganie z brodą do salonu to już lekkie przegięcie, zwłaszcza, że owa broda ma nawiązywać do jaskiniowego dzikusa z jajami za kolana nie zaś z jednostrzałowego lalusia który co kwadrans goli nogi i plecy.
Ostatnio zmieniony 08-11-2017, 18:24 przez wolff, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebać żuli.
- Plastek
- Kontakt:
Otóż to. Brodę jeden z drugim idzie modelować to i pewnie paznokietki trzeba sobie porobić u profesjonalisty.Nasum pisze:Swoją drogą, Plastek ma rację mówiąc o tym kolesiu z Outre że to żałosne. Pod kręcony wąs jak u Herculesa Piorot, bródka ala Lenin, fantazyjnie przystrzyżona, wymodelowana.... Zdjęcie kojarzy mi się z taką narcystyczną potrzebą pokazania światu jaki to ja jestem zajebisty. Można mieć brodę, dbać o nią, a zamiast do Barbera wejść do łazienki i maszynką przystrzyc ją do odpowiedniej długości. Cała filozofia.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co poniektórzy muzycy już to uskuteczniają.
-
ja już nie mówię o tym, że parę lat temu mogłeś zobaczyć faceta z brodą raz na jakiś czas, ale zrobiła się nagle taka chora moda z tego, że ja pierdolę. normalnie stado baranów, z których każdy wygląda identycznie, jak Plastek zauważył. bo przecież jeszcze musi być do tego "odpowiednia" fryzura, chuj, że też taka samu u każdego :) zastanawiam się, gdzie do kurwy podziała się jakaś oryginalność, czy własny styl
- Plastek
- Kontakt:
Tak też ja zawsze definiowałem męskość. Normalny facet w piździe ma jakieś groteskowe mody, które notabene stworzył jakiś ciotowaty, paryski fan bolcowania w rozetę, i sam sobie ustala co jest modne. Indywidualizm dziś zanika podobnie jak zanika męskość; to nie feminizm jest obecnie problemem, a prawdziwy i smutny kryzys męskości. Takie cioty-klony jak ta panienka z Outre zalewają świat, a normalnych facetów, nie łykających jak kaczor gnojówy najbardziej kuriozalnych modnych wymysłów, jest coraz mniej. Za jakieś 10-15 lat będą dwie płcie: żeńska i żeńskawa.Heretyk pisze: zastanawiam się, gdzie do kurwy podziała się jakaś oryginalność, czy własny styl
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
Nie wiem panowie. Ja już chyba nie potrafiłbym zrezygnować z cotygodniowych wizyt u barbera. Podkręconego wąsa i koczka-kucyka. Z tych wszystkich nowinek, a przede wszystkim farb maskujących siwiznę. Uwielbiam swój zestaw pomad. Nigdzie się nie ruszam bez kilkudziesięciominutowego masażu pielęgnacyjnego. Zapach dębowego żelu. Fantastyczna sprawa. Napierdalacie, bo wam po prostu żal dupy ściska, że inni wyglądają dobrze, mają modne fryzury, idą z duchem czasu i panującymi trendami. Siedzicie w swoich mentalnych jaskiniach, strzykając jadem na prawo i lewo. Żal mi was.
- Pierec
- postuje jak opętany!
celne obserwacje panowie. ja tylko dodam, że teorie teoriami, ale zwyczajnie każdy jeden taki modniś jakiego spotkałem był zwyczajnie poprawną pizdeczką, w najlepszym razie. więc potwierdzają to, że tak powiem, badania terenowe. jest wyrażna korelacja. może i jestem reaktywny, ale odechciewa mi się aż trzymać brodę (cały jej chuj) przy takiej modzie;/
a ten typ z Outre od razu skojarzył mi się z almajti Nerdżalem. nie zdziwiłbym się, gdyby się u niego strzygł:D
a ten typ z Outre od razu skojarzył mi się z almajti Nerdżalem. nie zdziwiłbym się, gdyby się u niego strzygł:D