Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
No to ubyło mi niedużo w porównaniu do większości obecnych;)
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Przyznać trzeba jednak, że Twój avatar, jak mało kiedy, doskonale koresponduje z ich treścią...:DŻułek pisze:pewnie nie hehe :PHeretyk pisze:straszne rzeczy :) myślisz, że ktoś poza toba wie, ile miałeś postów? :D
ale lubie rankingi i statystyki
akurat niedawno przekroczyłem 5 tysi i wygladało to lepiej niż niecałe 3 :P
dobrze że chociaż utrzymałem 2 strone w największej liczbie postów ;)
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist" onclick="window.open(this.href);return false;
'Come the Blessed Madness'
- ultravox
- zahartowany metalizator
Może i jestem, jakie to ma znaczenie? :) Nie sadzę jednak, aby rzeczy dostępne dla nas dzisiaj były nam dane na zawsze. I nie widzę w tym nic strasznego, wręcz przeciwnie.Triceratops pisze: Jestes w bledzie, informacja nie ginie, nawet za horyzontem zdarzen
- COFFIN
Nie wiem, czy zauważyłeś, że on pisał w tym momencie o sobie:DHeretyk pisze:+milionPlastek pisze:Widać teraz pięknie czarno na białym, kto ile napierdolił głupot w zazwyczaj czerstwych tematach typu aktualnie słuchane.
'Come the Blessed Madness'
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dusze i swiadomosc mamy dane na zawsze ;)ultravox pisze:Może i jestem, jakie to ma znaczenie? :) Nie sadzę jednak, aby rzeczy dostępne dla nas dzisiaj były nam dane na zawsze. I nie widzę w tym nic strasznego, wręcz przeciwnie.Triceratops pisze: Jestes w bledzie, informacja nie ginie, nawet za horyzontem zdarzen
woodpecker from space
- ultravox
To bardzo możliwe, ale ja odnosiłem się do rzeczy związanych ze światem materialnym, takich jak internet itp. ;) Te akurat raczej nie zawsze z nami będą, a w przypadku nieśmiertelnej duszy też raczej nie będą jej potrzebne na jej dalszej drodze ;)
- Stoigniew
pamiętam że już z rok temu było postulowane żeby przeczyścić tematy typu co słuchamy, co żremy, co pijemy, co ruchamy itp, itd...
nie ruszajcie tylko koncertów, bo zawsze może Maria wpadnie do jakiegoś tematu z przed 10 lat i przypomni o sobie jakimś sentymentalnym wpisem :)
nie ruszajcie tylko koncertów, bo zawsze może Maria wpadnie do jakiegoś tematu z przed 10 lat i przypomni o sobie jakimś sentymentalnym wpisem :)
- Triceratops
A tak, to prawda. Człowiek w rzeczywistosci ma małe potrzeby, cala reszta i wiekszosc z nich jest na pokaz.ultravox pisze:To bardzo możliwe, ale ja odnosiłem się do rzeczy związanych ze światem materialnym, takich jak internet itp. ;) Te akurat raczej nie zawsze z nami będą, a w przypadku nieśmiertelnej duszy też raczej nie będą jej potrzebne na jej dalszej drodze ;)
A informacja np o zenujacej dyskusji bambusa z karkasem zostanie jako informacja na zawsze ;)
W alternatywnej rzeczywistosci opresyjny tyran Olo nie pokasowal na postow i ciagle mozemy sie cieszyc czytaniem tej fascynujacej wymiany zdan :)
woodpecker from space
-
no, zabawne w chuj, ale tak naprawdę, to czemu nie? nie widzę problemuPlastek pisze:Ja bym proponował - bo po co bawić się w półśrodki - taki totalny reset: wypierdolić WSZYSTKIE tematy, WSZYSTKIE liczniki postów pozerować i zacząć wszystko od zera; z nowymi nadziejami, z nowymi ambicjami, z nowymi wreszcie zamiarami stworzenia miejsca wymiany kulturalnych myśli kulturalnych ludzi.
-
nie zauważyłem, ale chyba masz rację. inna sprawa, ze zdaje się, zbanowali go z tematów muzycznych i chyba tylko tu sie może swobodnie wypowiadać? nie do końca to wszystko ogarniam tam naprawdę :)COFFIN pisze:Nie wiem, czy zauważyłeś, że on pisał w tym momencie o sobie:DHeretyk pisze:+milionPlastek pisze:Widać teraz pięknie czarno na białym, kto ile napierdolił głupot w zazwyczaj czerstwych tematach typu aktualnie słuchane.
- Stoigniew
nieeeee nooooo, ale wyjebanie "girlsów..." to troszkę za dużo....
nie dało się akurat tego tematu zostawić ???
smuteczek
smuteczek
-
nadal nie łapię, czy rozmawiamy poważnie, ale akurat lasek jest w necie tyle, że nie obejrzy się tego do końca życia przecież
- Triceratops
To akurat zmierzalo w zla strone, ladowaly tam zdjecia coraz bardziej szpetnych pasztetow, ktore wzbudzaly irracjonalny zachwyt.Stoigniew pisze:nieeeee nooooo, ale wyjebanie "girlsów..." to troszkę za dużo....
smuteczek
To akurat dobre posuniecie.
woodpecker from space
- Stoigniew
co do liczników to ja bym obstawał za tym żeby je w ogóle wyjebać. zostawić tylko datę przystąpienia do społeczności forum.Heretyk pisze:no, zabawne w chuj, ale tak naprawdę, to czemu nie? nie widzę problemuPlastek pisze:Ja bym proponował - bo po co bawić się w półśrodki - taki totalny reset: wypierdolić WSZYSTKIE tematy, WSZYSTKIE liczniki postów pozerować i zacząć wszystko od zera; z nowymi nadziejami, z nowymi ambicjami, z nowymi wreszcie zamiarami stworzenia miejsca wymiany kulturalnych myśli kulturalnych ludzi.
jak ktoś ma coś do napisania to i tak napisze w odpowiednim temacie nie dbając o to który to jego post z kolei.
być może ograniczy to pisaninę na ilość a nie na jakość...
-
prosteStoigniew pisze:
co do liczników to ja bym obstawał za tym żeby je w ogóle wyjebać. zostawić tylko datę przystąpienia do społeczności forum.
jak ktoś ma coś do napisania to i tak napisze w odpowiednim temacie nie dbając o to który to jego post z kolei.
być może ograniczy to pisaninę na ilość a nie na jakość...
- Sybir
Pozornie - tak. Ale posty np. streetcleanera, Nocnego Komboja oraz moje i Twoje mogły akurat zostać. Byłoby to swoisty wzorzec, model - jak w Sèvres :DTriceratops pisze:To akurat zmierzalo w zla strone, ladowaly tam zdjecia coraz bardziej szpetnych pasztetow, ktore wzbudzaly irracjonalny zachwyt.Stoigniew pisze:nieeeee nooooo, ale wyjebanie "girlsów..." to troszkę za dużo....
smuteczek
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Stoigniew
nie twierdzę że to był idealny temat, ale paradoksalnie te irracjonalne zachwyty prowadziły do jakichś tam dyskusji, a to jednak forum dyskusyjne ,czyż nie tak ? :)Triceratops pisze:To akurat zmierzalo w zla strone, ladowaly tam zdjecia coraz bardziej szpetnych pasztetow, ktore wzbudzaly irracjonalny zachwyt.Stoigniew pisze:nieeeee nooooo, ale wyjebanie "girlsów..." to troszkę za dużo....
smuteczek
a co do wpisu Heretyka post wyżej, to owszem, pełna zgoda, lasek w necie jest niepoliczalna ilość, ale temat na tym form pozwalał w jednym miejscu na taką skalę wrażeń i dyskusji, od zachwytów do obrzydzenia :):)
- nicram
Popieram, zwłaszcza, że forum jak muliło i tak dalej muli. Widać buk internetów chce, żeby masterful umarł. Może nie warto reanimować trupa? :-DPlastek pisze:Ja bym proponował - bo po co bawić się w półśrodki - taki totalny reset: wypierdolić WSZYSTKIE tematy, WSZYSTKIE liczniki postów pozerować i zacząć wszystko od zera; z nowymi nadziejami, z nowymi ambicjami, z nowymi wreszcie zamiarami stworzenia miejsca wymiany kulturalnych myśli kulturalnych ludzi.
all the monsters will break your heart
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
^^^
wstałem dzisiaj o 12tej po nocnym pijaństwie i właśnie ten sam buk internetu powiedział mi:
"synu mój Ty wyrodny, chcesz ocalić świat masterfula - nie pisz. Hailsa"
i rozmył się niczym smród z dupy.
to się chyba nazywa objawienie.
bedem świętym.
wstałem dzisiaj o 12tej po nocnym pijaństwie i właśnie ten sam buk internetu powiedział mi:
"synu mój Ty wyrodny, chcesz ocalić świat masterfula - nie pisz. Hailsa"
i rozmył się niczym smród z dupy.
to się chyba nazywa objawienie.
bedem świętym.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
- Żułek
można by dać w tym temacie komuś moda aby wyrzucał pasztety ;)Triceratops pisze:To akurat zmierzalo w zla strone, ladowaly tam zdjecia coraz bardziej szpetnych pasztetow, ktore wzbudzaly irracjonalny zachwyt.Stoigniew pisze:nieeeee nooooo, ale wyjebanie "girlsów..." to troszkę za dużo....
smuteczek
i pozbyć się tej durnej nazwy "ads sensitive content (nazwa tymczasowa)" :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist