Harlequin pisze:Wiek przedchrystusowy dziś mi stuknął :P

Razem z dziewczętami pije twoje zdrowie.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Harlequin pisze:Wiek przedchrystusowy dziś mi stuknął :P
Gniewko, mnóstwa kapel do odkopania życzę z czeluści podziemnych, unikatowych płyt i pogadanek na koncertach. Specjalnie dlaHarlequin pisze:Wiek przedchrystusowy dziś mi stuknął :P
44? Dwa krzesła, podobno.SODOMOUSE pisze:BOLEK pisze:jak to mówią wiek krzesełkowy się zaczął a co tam duchem nadal początek lat dziewięćdziesiątych ubiegłego wieku[/quote
wiek krzesełkowy, to wiela jest? 7o lat?
dokładnie wczoraj stuknęło przede mną kto wie dwie siekierkismooker pisze:44? Dwa krzesła, podobno.SODOMOUSE pisze:BOLEK pisze:jak to mówią wiek krzesełkowy się zaczął a co tam duchem nadal początek lat dziewięćdziesiątych ubiegłego wieku[/quote
wiek krzesełkowy, to wiela jest? 7o lat?
Długo!Immanis pisze:37 dzisiaj mija. czwórka z przodu niedaleko. jak żyć panie premierze ?
Podejrzewam ze chodzi o nowy album Mortualia , ale biorąc to dosłownie to słabe te życzenia :)SODOMOUSE pisze:zatem kolego trzym się :) w oczekiwaniu na nadejście Wil,Wild Misery...
słabe dla słabych:) , dla mizantropicznych romantyków, to negatywna energia dla kalkulowania egzystencji.pr0metheus pisze:Podejrzewam ze chodzi o nowy album Mortualia , ale biorąc to dosłownie to słabe te życzenia :)SODOMOUSE pisze:zatem kolego trzym się :) w oczekiwaniu na nadejście Wil,Wild Misery...
Pozdro dla solenizanta