Mam dziś urodziny!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Re: Mam dziś urodziny!
Od wczoraj pije jest masakrycznie.... 40 mi się pojawiło latek na liczniku... Jest zajebiscie.... Do zobaczyska, za jakiś czas, jak wytrzezwieje.... Hailzzz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
rośnij nam duży i zdrowy ;-)
najlepszego!
do zobaczenia w takim razie za jakiś czas (mi się chwilę zeszło z oswojeniem z myślą jaki kurwa stary się stałem ;-) )
najlepszego!
do zobaczenia w takim razie za jakiś czas (mi się chwilę zeszło z oswojeniem z myślą jaki kurwa stary się stałem ;-) )
Poro
-
- weteran forumowych bitew
zdrówka i powodzenia kol to poleci z górki jak mi ani się obejrzałem i 44
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
morbid pisze:Od wczoraj pije jest masakrycznie.... 40 mi się pojawiło latek na liczniku... Jest zajebiscie.... Do zobaczyska, za jakiś czas, jak wytrzezwieje.... Hailzzz
No to hailsa i sto latek! I zakupów płytowych zawsze pod kontrolą !
Swoja droga jutro jedziemy z kumplami w góry, plan jest taki, że po wejściu na górę zostajemy na noc w schronisku i chlejemy pod czterdziestkę jednego z nas ;-) tak więc pierwszy kielon wypiję jutro za Twoje zdrowie!
- tommek
- Kontakt:
Ja skończyłem w lipcu, okolice 40 to chyba popularny wiek na tym forum :), pokolenie lat 90.morbid pisze:Od wczoraj pije jest masakrycznie.... 40 mi się pojawiło latek na liczniku... Jest zajebiscie.... Do zobaczyska, za jakiś czas, jak wytrzezwieje.... Hailzzz
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
witam w klubie 40.morbid pisze:Od wczoraj pije jest masakrycznie.... 40 mi się pojawiło latek na liczniku... Jest zajebiscie.... Do zobaczyska, za jakiś czas, jak wytrzezwieje.... Hailzzz
Zdrowia życzę i wszelakiej pomyślności!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- mistrz forumowej ceremonii
Wszystkiego najlepszego młodzieńcze!morbid pisze:Od wczoraj pije jest masakrycznie.... 40 mi się pojawiło latek na liczniku... Jest zajebiscie.... Do zobaczyska, za jakiś czas, jak wytrzezwieje.... Hailzzz
- dzik
- Triceratops
Teraz juz odliczanie sie zaczelo, kup trumne, lakierki i daleko sie nie oddalaj.morbid pisze:Od wczoraj pije jest masakrycznie.... 40 mi się pojawiło latek na liczniku... Jest zajebiscie.... Do zobaczyska, za jakiś czas, jak wytrzezwieje.... Hailzzz
woodpecker from space
-
zdaje się, ze nie ma dnia,zebyś nie pił, tak że nic nowegomorbid pisze:Od wczoraj pije jest masakrycznie.... 40 mi się pojawiło latek na liczniku... Jest zajebiscie.... Do zobaczyska, za jakiś czas, jak wytrzezwieje.... Hailzzz
-
Sto lat Andrzeju. Mam nadzieję ,ze będzie sposobność w najbliższym czasie i razem wychylimy niejednego kieliszka:)
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
- Harlequin
100 tam Andrzeju! Dużo płyt, kotów i pysznych, wrocławskich kebapów przy smietniku!
- nagrobek
dobrze gość garuje, nie ma odsłuchu płyty bez wódy. zastanawiam się czy nie pracuje w prosektorium lub na cmentarzu.Heretyk pisze:zdaje się, ze nie ma dnia,zebyś nie pił, tak że nic nowegomorbid pisze:Od wczoraj pije jest masakrycznie.... 40 mi się pojawiło latek na liczniku... Jest zajebiscie.... Do zobaczyska, za jakiś czas, jak wytrzezwieje.... Hailzzz
tak czy siak, popieram i zdrówka życzę.
- Plastek
- Kontakt:
Bardzo dobrze, nakurwić się trzeba codziennie! Zapas "czystej substancji" jak to mawia Andrzej jest konieczny do życia! Szkoda tylko, że substancji szarej jakby deficyt...
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Wielkie dzięki Panowie za życzenia.... kolejny dzień bitwy trwa...
- December
- postuje jak opętany!
Oby te urodziny nie były ostatnimi :Pmorbid pisze:Wielkie dzięki Panowie za życzenia.... kolejny dzień bitwy trwa...
- Wasyl
Wikipedia podaje, że Bóg blackmetalowego riffu Rune Eriksen kończy dziś 43 lata. Czego mu życzyć? Powrotu do Mayhem?
Może jest i bogiem, ale z pewnością nie autorem. Tak, czy owak akurat za jego zdrowie mogę pić codziennie. Szczególnie, że u mnie ostatnio króluje herbata z maliną i muszynianka.
-
No to dzisiaj przyszła moja kolej. Dziś na trzeźwo, ale jutro z kumplami mamy w planach stoczyć alkoholowy bój,.
- Triceratops
Najwyzszy czas odlozyc te durne ksiazki o kosmitach, teraz jestes juz powaznym, doroslym czlowiekiem, wypada w koncu zaczac wierzyc, ze czlowiek pochodzi od malpy a piramide zbudowali w 20 lat polewajac piasek woda.
woodpecker from space