SANCTUARY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SANCTUARY
najlepszy Nevermore jaki powstał ;) bo jedyny który mi się podoba :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- nicram
A jakich Nevermorów kolega słuchał? Bo nie wierzę, że żaden się nie spodobał.
all the monsters will break your heart
- Żułek
wszystkich słuchał ale poza pojedynczymi wałkami nic ciekawego tam dla mnie nie ma, można se posluchać dla odmiany raz na rok i w sumie tyle ;) wlaściwie najczęśniej leci u mnie Born i Enemies of Reality bo są na CD/DVD Gigantour :Pnicram pisze:A jakich Nevermorów kolega słuchał? Bo nie wierzę, że żaden się nie spodobał.
nowe Sanctuary mi się podoba jakoś bardziej ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- manieczki

Tracklist:
Zazdrość?Intro: Ad Vitam Aeternam
Arise and Purify
Let the serpent follow me
Seasons Of Destruction
Die for my sins
Battle Angels
Exitium (Anthem Of The Living)
Question existence fading
Frozen
The year the sun died
Future tense
Taste revenge
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Żułek
[youtube][/youtube]
Na płycie zatytułowanej "Inception" pojawią się uważane dotąd za zaginione, choć jak się okazuje odzyskane z pomroków dziejów, zmiksowane na nowo i poddane ponownemu masteringowi nagrania demo Sanctuary z 1986 roku, które odnalazł niedawno gitarzysta zespołu Lenny Rutledge.
"Taśmy matki znalazłem na piętrze w stodole. Leżały w jakimś niezidentyfikowanym pudle, marniejąc się w wilgoci" - wyjaśnił Rutledge.
Nagrania, o których mowa stanowią swoisty wstęp do "Refuge Denied", debiutanckiego albumu heavy / thrash / progmetalowej grupy z Seattle, który ukazał się w 1988 roku.
Doprowadzeniem do ładu starych nagrań zajął się producent Chris "Zeuss" Harris (Queensryche, Hatebreed).
"Chcieliśmy, żeby brzmienie było jak najlepsze, ale bez uszczerbku dla pierwotnego klimatu i wizji zespołu sprzed lat" - powiedział Harris.
Okładkę "Inception" przygotował Ed Repka.
Materiał trafi na rynek 24 lutego 2017 roku nakładem niemieckiej Century Media Records.
"Inception" dostępna będzie w wersji CD (digipack), w edycjach winylowych (czarna i kolorowa z plakatem i CD) oraz w formacie cyfrowym.
Na płycie zatytułowanej "Inception" pojawią się uważane dotąd za zaginione, choć jak się okazuje odzyskane z pomroków dziejów, zmiksowane na nowo i poddane ponownemu masteringowi nagrania demo Sanctuary z 1986 roku, które odnalazł niedawno gitarzysta zespołu Lenny Rutledge.
"Taśmy matki znalazłem na piętrze w stodole. Leżały w jakimś niezidentyfikowanym pudle, marniejąc się w wilgoci" - wyjaśnił Rutledge.
Nagrania, o których mowa stanowią swoisty wstęp do "Refuge Denied", debiutanckiego albumu heavy / thrash / progmetalowej grupy z Seattle, który ukazał się w 1988 roku.
Doprowadzeniem do ładu starych nagrań zajął się producent Chris "Zeuss" Harris (Queensryche, Hatebreed).
"Chcieliśmy, żeby brzmienie było jak najlepsze, ale bez uszczerbku dla pierwotnego klimatu i wizji zespołu sprzed lat" - powiedział Harris.
Okładkę "Inception" przygotował Ed Repka.
Materiał trafi na rynek 24 lutego 2017 roku nakładem niemieckiej Century Media Records.
"Inception" dostępna będzie w wersji CD (digipack), w edycjach winylowych (czarna i kolorowa z plakatem i CD) oraz w formacie cyfrowym.
- smooker
- w mackach Zła
Jakoś nie mam zaufania do takich remasterów zaginionych nagrań demówek etc. Ale okładka Repki kvlt! Sprawdzę na pewno.
- vicek
- zahartowany metalizator
zmarł Warrel Dane
- Najprzewielebniejszy
atak serca w Sao Paulo
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Żułek
no tak, znowu nie polazłem na czyjś koncert a ten zdechł :P
to już chyba 4 po Dio, Steelu i Lemmy`m :P
- vicek
na beheemoth musisz iscŻułek pisze:no tak, znowu nie polazłem na czyjś koncert a ten zdechł :P
- Żułek
widziałem na bemowie przed BIG4 ;) wystarczy ;)vicek pisze:na beheemoth musisz iscŻułek pisze:no tak, znowu nie polazłem na czyjś koncert a ten zdechł :P
- vicek
to nergale mogą spać spokojnieŻułek pisze:widziałem na bemowie przed BIG4 ;) wystarczy ;)vicek pisze:na beheemoth musisz iscŻułek pisze:no tak, znowu nie polazłem na czyjś koncert a ten zdechł :P
- Lukass
Ja pierdolę. Nie, żebym się zdziwił, bo chłop kompletnie o siebie nie dbał, ale szkoda wielka.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- vicek
był bdb wokalistą ,szkoda że loomis sie zjebał w jakims arcz enemy
- Lukass
W ten oto sposób kolejne marzenie koncertowe, czyli Nevermore, przeszło z kategorii "nieprawdopodobne" do "niemożliwe" :(
Cieszę się, że zdążyłem zobaczyć samo Sanctuary, o tutaj:
[youtube][/youtube]
Było zacnie.
Cieszę się, że zdążyłem zobaczyć samo Sanctuary, o tutaj:
[youtube][/youtube]
Było zacnie.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- nicram
NIEEEEEEEEEEEE. To był jeden z moich ulubionych wokalistów. Wierzyć się nie chce. :-(((( W rocznicę śmierci Schuldinera...
all the monsters will break your heart
- Oki
- weteran forumowych bitew
Szkoda, dobry był z niego herbatnik a "Dead heart in the dead world" jedną z ważniejszych dla mnie płyt było.
R.I.P.
R.I.P.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Szkoda wielka, bo jesli chodzi o muzykę metalową to było chyba moje ulubione gardło.
-
Na ostatnim albumie SANCTUARY pozamiatał. Gdy zobaczyłem aktualizację tematu o zespole pomyślałem, że to info o nowej płycie, a tu taki dzwon...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Też myślałem, że ktoś pisze o nowej solowej Dane'a. Nie tak miało być... Podobno rewelacyjne wokale. Płyta na wiosnę.