Fajny chuligański sznyt to posiada - mi się podoba. :)yossarian84 pisze:[youtube][/youtube]
PESTE NOIRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Re: PESTE NOIRE
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- rozkręca się
" onclick="window.open(this.href);return false;
- nagrobek
- zahartowany metalizator
to jest chyba to osławione multikulti w praktyce. wszystko się tam tak sympatycznie przenika:)yossarian84 pisze:[youtube][/youtube]
co za gówno. przy tym nowoczesnym, ulicznym „metalu” nawet kaptury i świeczki wydają się spoko otoczką.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
no niezła jest tutaj banda niedorozwojów, ale może przynajmniej tekst pasuje do obrazu :-)
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
wciaż lepsze niż błazen z black altar i jego teledyski z feat. gośćmi....
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Ale syf :D
Peste Noire z zajebistego i bardzo charakterystycznego bandu z własnym, anarchizująco-krytycznym podejściem do nacjonalizmu pod wpływem śmiecia propagandzisty z tego zasranego M8l8th zmienia sie w kolejną tubke propagandową Pułku Azow.... Teledysk fajnie sklejony, ale kościec ideolo mnie w nim dosyć obrzydza.
Przykre, że Famine dął się tak sprać na dyńce i zaraz podobno mają wydac split z umysłowo-muzycznymi kalekami z Der Sturmer.
Peste Noire z zajebistego i bardzo charakterystycznego bandu z własnym, anarchizująco-krytycznym podejściem do nacjonalizmu pod wpływem śmiecia propagandzisty z tego zasranego M8l8th zmienia sie w kolejną tubke propagandową Pułku Azow.... Teledysk fajnie sklejony, ale kościec ideolo mnie w nim dosyć obrzydza.
Przykre, że Famine dął się tak sprać na dyńce i zaraz podobno mają wydac split z umysłowo-muzycznymi kalekami z Der Sturmer.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
Mógłbyś jakiegoś bryka zredagować a propos tego ideolo? Albo podrzucić linę, gdzie szukać więcej info?Oferma pisze:Ale syf :D
Grrrówno!
-
- mistrz forumowej ceremonii
nagrobek pisze: co za gówno. przy tym nowoczesnym, ulicznym „metalu” nawet kaptury i świeczki wydają się spoko otoczką.
- nagrobek
na wikipedii:D pod hasłem PN masz „ideolo” z grubsza przedstawione, podparte cytatami z wywiadów. prawicowy anarchizm (sic!), francuski ultra nacjonalizm, hajlowanko bo włoski faszyzm ok ale niemiecki ns niby nie bardzo ok (ale też nie anty-ns całkowicie, to zbyt proste by było przecież), równocześnie współpraca na różnych polach z ns-ami, aktualnie w rozkwicie miłość do ukraińskich braci w wierze, kolorowy w składzie jako prowokacja dla kolegów ns-ów, wypuszczanie jednych na drugich.mało co tam się kupy trzyma, groch z kapustą, multikulti:)Plasfodeur pisze:Mógłbyś jakiegoś bryka zredagować a propos tego ideolo? Albo podrzucić linę, gdzie szukać więcej info?Oferma pisze:Ale syf :D
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Nie da się już tego oglądać i słuchać - zaczyna to mi przypominać francuską wersję braci Figo Fagot. Wpływy niby ukraińskie, ale jeżdżą Ładą, Varg też we Francji siedzi i stał się miłośnikiem radzieckiej motoryzacji, to tak na marginesie. Jakieś muzułmańskie brody, karabiny, ognie, tłumy jak na nieoficjalnych walkach KSW w oborze pod Grójcem. Co to jest, u licha? Czy tam ktoś trzyma w ogóle kierownicę czy to już tylko jazda bez trzymanki, tylko dokąd i po co? Muzyki w tym już też w zasadzie nie ma, tylko jakieś melodyjki.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ubzdur
- w mackach Zła
Przecież to numer z ostatniej, chyba najgorszej dotąd, płyty.
Zawsze mi się to podobało jak zawadiacko Famine kreuje swój wizerunek, anarcho-nacjonalista, miejski punk-antyurbanista, zdegenerowany laicki mediewista, uzbrojony partyzant-chuligan bez celu i wizji. No nic się kupy nie trzyma, ale majstersztyk PR-owy!- tak dotąd myślałem... jednak odkąd się zakręcił wśród tych Ukraińców i NSowców rozmaitych, odkąd zaczął odwalać jakieś stadne upośledzone cyrki, to coraz mniej w tym muzyki a coraz więcej niejasnego dla mnie "militant"-pozerstwa. Myślę, że Roman Saenko go tak po części nakręcił. Ale z drugiej strony już oglądając książeczkę "l'ordure à l'état pur" wyłania się jego specyficzna wizja życiowa.
Teledysk troszkę bawi i urzeka, ale żenuje najmocniej, bo czuć tu kija w dupie, a nie dystans- coś z czym mają wszyscy mi znani Francuzi spory problem.
Zawsze mi się to podobało jak zawadiacko Famine kreuje swój wizerunek, anarcho-nacjonalista, miejski punk-antyurbanista, zdegenerowany laicki mediewista, uzbrojony partyzant-chuligan bez celu i wizji. No nic się kupy nie trzyma, ale majstersztyk PR-owy!- tak dotąd myślałem... jednak odkąd się zakręcił wśród tych Ukraińców i NSowców rozmaitych, odkąd zaczął odwalać jakieś stadne upośledzone cyrki, to coraz mniej w tym muzyki a coraz więcej niejasnego dla mnie "militant"-pozerstwa. Myślę, że Roman Saenko go tak po części nakręcił. Ale z drugiej strony już oglądając książeczkę "l'ordure à l'état pur" wyłania się jego specyficzna wizja życiowa.
Teledysk troszkę bawi i urzeka, ale żenuje najmocniej, bo czuć tu kija w dupie, a nie dystans- coś z czym mają wszyscy mi znani Francuzi spory problem.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Chujowa muzyka to trzeba czymś innym przyciągnąć potencjalnego nabywcę :)
Ten niby wkurwiony łysy brodacz chyba zaliczał srogie oklepy skoro teraz taki nabuzowany (albo nie ruchał jeszcze nigdy)
Na widły i do pieca ten tani cyrk.
Ten niby wkurwiony łysy brodacz chyba zaliczał srogie oklepy skoro teraz taki nabuzowany (albo nie ruchał jeszcze nigdy)
Na widły i do pieca ten tani cyrk.
Jebać żuli.
- Lukass
Dla mnie sprawa jest prosta: jeśli ktoś gra na Asgerdsrei, to ja dziękuję. Zatem dziękuję, żadna strata, muzycznie jest słabo, klip jest słaby, wygląda, jakby biali metalofcy (czy rzeczywiście?) się zapatrzyli na czarnych hop-hipofców i próbowali taki teledysk zrobić. Plus trochę klimatów jakby z derbów Krakowa albo coś, no i karabiny. Wiadomo, że karabiny to podstawa. Paneuropejskie zrzeszenie białych metalowych (czy rzeczywiście?) nacjonalistów, dziwaczny pomysł.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Brodaci, uzbrojeni osobnicy Wrzeszcza i podpalają na ulicy Ukrainy samochód. Jest to wyraz sprzeciwu wobec kultury brodatych, uzbrojonych, wrzeszczących brodaczy którzy podpalają samochody na ulicach Francji.
Podstawić zamiast black metalu okrzyki Allah Akbar i nikt nie zauważyłby różnicy. Jedyna różnica w tym, ze muzułmanie maja więcej odwagi i nie zakładają kominiarek.
Czasem zastanawiam się, co jest żartem, a co jest serio.
Podstawić zamiast black metalu okrzyki Allah Akbar i nikt nie zauważyłby różnicy. Jedyna różnica w tym, ze muzułmanie maja więcej odwagi i nie zakładają kominiarek.
Czasem zastanawiam się, co jest żartem, a co jest serio.
- nagrobek
[youtube][/youtube]
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
zabawniejsza niż ten kawałek jest reakcja internetowych wojowników.
a jestem przekonany, że jakby przyszło większości wyartykułować te złote myśli face to face to waliło by od razu gówno z dupy. ze strachu.
ps. muzycznie oczywiście dno.
ps. też nie ogarniam tych prób upodobnienia się do muslimów. ta kultura "brody". promocja barberszopów (np. ostatni artykuł w Noise). chyba, że to jakaś próba podejścia przeciwnika. nie wiem. nie ogarniam. a zestawieniu z teledyskiem PN i ich przekazem to kompletne kuriozum jest.
a jestem przekonany, że jakby przyszło większości wyartykułować te złote myśli face to face to waliło by od razu gówno z dupy. ze strachu.
ps. muzycznie oczywiście dno.
ps. też nie ogarniam tych prób upodobnienia się do muslimów. ta kultura "brody". promocja barberszopów (np. ostatni artykuł w Noise). chyba, że to jakaś próba podejścia przeciwnika. nie wiem. nie ogarniam. a zestawieniu z teledyskiem PN i ich przekazem to kompletne kuriozum jest.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
Przyznaje, gdyby podeszła do mnie małpa która dostała szmergla, wymachując na zmianę karabinem, kastetem, nożem i pięściami, krzycząc i podskakując w kominiarce wyraźnie dając do zrozumienia, ze brakuje mu piątej klepki.. nie czułbym się pewnie, zwłaszcza ze tacy nigdy nie chodzą sami, a jedynie w grupach. Ale nie wiem, czy fakt, ze ktoś by się ich przestraszył, zwiększa ich wartość.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Czy naprawdę noszenie brody musi oznaczać upodabnianie się do jakiś muzułmańskich podludzi? Nie pojebało wam się od paranoi czasem? Niedługo posiadanie tureckiego dywanu na chacie będzie oznaczało afiliację z ISIS.