Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Zajebisty news. Tak jak oddaje ciepły mocz na 99,9 % sceny szwedzkiej(nie czuję tam wystarczającej ilości siarki, tak mam od zawsze, nic się już nie zmieni) tak bohaterowie tego tematu obok Merciless to moi faworyci wulgarnego napierdolu z harem na gębę . Super.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
Agonia Records zapowiada na 23 lutego premierę nowego albumu USURPRESS "Interregnum". Zapowiedź wstępnie przeraża... Oprócz tego, że CD wyjdzie na digipacku dowiadujemy się o inspiracji twórczością CAMEL + BOLT THROWER i dostajemy taki kawałek:
[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
^ Coś w ten deseń. Może to tylko jeden jajcarski numer, bo jeżeli cała płyta będzie w takim klimacie, to będzie to wielka kupa. :-) W sumie szkoda, bo The Regal Tribe było całkiem zajebistym materiałem.
nicram pisze:^ Coś w ten deseń. Może to tylko jeden jajcarski numer, bo jeżeli cała płyta będzie w takim klimacie, to będzie to wielka kupa. :-) W sumie szkoda, bo The Regal Tribe było całkiem zajebistym materiałem.
Proszę Pana, wszystkie ich materiały są zajebiste! Tym większy smutek...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
nicram pisze:^ Coś w ten deseń. Może to tylko jeden jajcarski numer, bo jeżeli cała płyta będzie w takim klimacie, to będzie to wielka kupa. :-) W sumie szkoda, bo The Regal Tribe było całkiem zajebistym materiałem.
Proszę Pana, wszystkie ich materiały są zajebiste! Tym większy smutek...
Dokładnie! Więc po jednym kawałku nie ma co oceniać.
Panowie, nie rozumiem tych wzruszeń. Jest to trochę inne, może nie urywa nie wiadomo czego, ale nie można też powiedzieć, że zrobili jakąś radykalną woltę. Czy naprawdę tak trudno się otworzyć na choć trochę inne wibracje?