Cradle of Filth i Moonspell na koncertach w Polsce.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Cradle of Filth i Moonspell na koncertach w Polsce.
Niestety, ale gdy się słucha CoF, to potem może juz być tylko gorzej
Ghost, Doda, Sławomir, siostry Godlewskie......
Weźcie to pod uwagę.
Ghost, Doda, Sławomir, siostry Godlewskie......
Weźcie to pod uwagę.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
To prawda. I jeszcze należy bić kornowców.
Idę tymczasem realizować cosobotnią sesję panty sniffingu i wlewania sobie jogurtu w tyłek przez lejek do paliwa.
Idę tymczasem realizować cosobotnią sesję panty sniffingu i wlewania sobie jogurtu w tyłek przez lejek do paliwa.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Lukass
Tak, opinia środowiska to rzecz absolutnie najważniejsza. Przed każdym wysraniem się łapię na ulicy przypadkowych sierściuchów jako emanację środowiska i pytam o opinię/zgodę, bo przecież nie może być tak, że członek środowiska sobie tak sra, kiedy mu wygodnie. Rodzi to pewne problemy, bo raz, że trzeba wyjść z domu/pracy/gdzie tam akurat jestem, czyli oddalam się od kibla; dwa, że środowisko jest małe i czasami złapanie chociaż nędznego przedstawiciela zabiera dwie-trzy godziny. Obawiam się, że kiedyś mogę nie zdążyć.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Gore_Obsessed
Sarkazm chwiejący się w posadach, bo gdybyś naprawdę miał to w dupie nie siedziałbyś akurat na TYM forum.Plastek pisze:To bardzo ważne co myśli o mnie środowisko, szczególnie metalowe.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Stoigniew
smutne to co piszesz... takie rozważania ósmoklasisty, który pragnie poważania u starszych kolegów....Karkasonne pisze:W sumie to jestem zaskoczony, ilu was stąd poszło na koncert Cradle of Filth. U mnie zakodowało się, gdy miałem naście lat i black metal był życiem, że prawdę niesie tylko Darkthrone, Mayhem i Immortal, a słuchającymi CoF należy pogardzać. Prawdę mówiąc nie wiem, czy przesłuchałem choćby dwie płyty z tego powodu.
ja byłem na kredkach, w środę jadę na Rotting Christ, w marcu na Renatę Przemyk, w kwietniu na metalmanię, a w czerwcu na Camel i King Crimson...
i głęboko w dupie mam zdanie kogokolwiek na mój temat w kwestii tego co słucham.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Byłem w warszawie i COF mnie wynudził, na początku spoko, ale im dłużej grali tym nudniej. No i nie było 2 godz tylko ok 1,5.
Moospell fajnie, nawet kawałki z nowej dały radę. Secrilegium całkiem ok, mniej nudno niż COF.
Moospell fajnie, nawet kawałki z nowej dały radę. Secrilegium całkiem ok, mniej nudno niż COF.
Ja o black metalu, a Ty o Renacie Przemyk (ktokolwiek to jest). Nie zrozumiemy się raczej.Stoigniew pisze: smutne to co piszesz... takie rozważania ósmoklasisty, który pragnie poważania u starszych kolegów....
ja byłem na kredkach, w środę jadę na Rotting Christ, w marcu na Renatę Przemyk, w kwietniu na metalmanię, a w czerwcu na Camel i King Crimson...
i głęboko w dupie mam zdanie kogokolwiek na mój temat w kwestii tego co słucham.
- nagrobek
również nigdy nie słyszałem o jakiejś tam Renacie, black metal mym życiem. hailsa!
- Stoigniew
czyli słuchasz tylko tego co ktoś Ci powie że jest "black metalem" ??Karkasonne pisze:Ja o black metalu, a Ty o Renacie Przemyk (ktokolwiek to jest). Nie zrozumiemy się raczej.Stoigniew pisze: smutne to co piszesz... takie rozważania ósmoklasisty, który pragnie poważania u starszych kolegów....
schematy i szufladki... jeśli sobie w tym tkwisz to Twój problem, nic mi do tego, masz pełne prawo.
i masz rację - nie rozumiemy się.
hailsa !! :)
Ale zauważyłeś, że napisałem ,,gdy miałem naście lat", prawda?
- Lukass
Uh, no dobrze, ale Ty już nie masz nastu lat, my też nie mamy, więc w sumie dlaczego mielibyśmy podejmować decyzję o pójściu na koncert na podstawie tego, że dwadzieścia lat temu w opinii niektórych słuchaczami COF należało pogardzać? I dlaczego jesteś zaskoczony, że poszliśmy? I na koniec: czy w związku z tym nami gardzisz? :DKarkasonne pisze:Ale zauważyłeś, że napisałem ,,gdy miałem naście lat", prawda?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Stoigniew
^zauwazyłem.
też kiedyś miałem naście lat, ale nic się nie zmieniło - tak samo wówczas jak i dzisiaj miałem w poważaniu co sądzą o moim guście "starsi i mundrzejsi" koledzy... Z Twojego wpisu wynika że się raczej tym przejmowałeś. Jeśli mylnie to zinterpretowałem to przepraszam.
też kiedyś miałem naście lat, ale nic się nie zmieniło - tak samo wówczas jak i dzisiaj miałem w poważaniu co sądzą o moim guście "starsi i mundrzejsi" koledzy... Z Twojego wpisu wynika że się raczej tym przejmowałeś. Jeśli mylnie to zinterpretowałem to przepraszam.
-
- weteran forumowych bitew
A ja lubię reggae...
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Pamiętaj, że ten kto słucha reggae rucha kolegę.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Tokarz
- zaczyna szaleć
byłem na koncercie w Progresji, więc ŚRODOWISKO już wie że jestem debilem, a od dzisiaj gardzę sobą :D :D :DMedard pisze: żeby wydać nadmiar pieniędzy
i móc potem gardzić sobą.
Żeby w środowisku wszyscy myśleli,
że są deb. ....lami.
a tak poza tym koncert w pytę był, Moonspell w zajebistej formie, COF troszkę słabiej, jak dla mnie setlista na +. Brakowało tylko jednego szczegółu, żeby taka miękka faja jak Medard, podszedł do nas przed koncertem i powiedział mi i kumplowi to prosto w twarz .... byłbym już całkowicie spełniony :D :D :D
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Medard pisze:Poszli na ten koncert Cradle of filth,
żeby zobaczyć jak było kiepsko,
żeby wydać nadmiar pieniędzy
i móc potem gardzić sobą.
Żeby w środowisku wszyscy myśleli,
że są deb. ....lami.
Wszystko po to, żeby oczyścić ducha.
Kolejna taka okazja na koncercie Sabaton.
Majestat ogromu waszego spektrum postrzegania rzeczywistości jest tak przepotężny, że ciężko tu w zasadzie dyskutować o czymkolwiek. Koledzy Medard i Karkasonne macie komisyjnie przyznane Złote Wary 2018 - wygraliście płytę CD Tjolgtjar - The Tjolgtjarian Mass, zgłoście się po nią w Grudniu kiedy już będzie wiadomo, że nikt Was nie przebił w długości posiadanego bolca w dupie.Karkasonne pisze:Ja o black metalu, a Ty o Renacie Przemyk (ktokolwiek to jest). Nie zrozumiemy się raczej.Stoigniew pisze: smutne to co piszesz... takie rozważania ósmoklasisty, który pragnie poważania u starszych kolegów....
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Medard
Antropophagusie wystarczy napisać koment i zaraz ktoś taki jak Ty da się wkręcić w dyskusję o niczym.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Poniekąd na tym polega dyskusja na forume a i wartość merytoryczna posta, z którego taka bezowocna dyskusja się może wykluć nie jest bez znaczenia ;)
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Medard
Jeszcze Plastek walnął koment na pół A4.
Od razu weselej,
bo rano w złym humorze byłem.
Od razu weselej,
bo rano w złym humorze byłem.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Chyba, że trolujesz to punkt dla Ciebie bo ja to kupiłem ;)
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak