BLASPHEMY RITES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- metanoll
- zaczyna szaleć
BLASPHEMY RITES
na pewno wiekszosc slyszala o tym pomiocie Niedrzwicy Dużej. co sądzicie o ich muzie? ja na tem przykład uwielbiam ich demo z 2002r. gdzie nagrali pare zajebistych kawałków dobrej muzyki w tym cover Sarcofago "Christ's Death" który aboslutnie rozpierdala. mam tez ich zebrana tworczosci na wydanym przez MALEFICIUM "Something Wicked, Raw & Ugly" gdzie znajduja sie kawałki live i rehy. kvlt. teraz napierdlaja proby z Mściławem a Abussivenes (i paru innych kapel) i szykuja nowy material!!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Nie przecze, iz Blasphemy Rites to zajebisty zespol (posiadalem ich 1sze demo, jednak pozyczylem juz jakis czas temu pierdolonemu gnojkowi, ktory zapadl sie pod ziemie i za chuj odzyskac jej nie moge), jednak zauwazalna jest dziwna tendencja oglaszania takich grup mianem kvltowych. To, ze wydali "sth wicked, raw & ugly", gdzie slychac oglosy wykolejajacego sie pociagu czyni ich mianem "legend"? To, ze maja czarno - biala poligrafie, kolce, odglosy rzygania, cover Sarcofago w repertuarze swiadczy o ich "chuj wie jakiej wielkosci i zasluzeniu dla podziemia"?
Swoja droga, kapela jak wyzej wspomnialem jest rozkurwiajaca.
Ps. Slyszalem pogloski, ze po smierci Cioska Blasphemy Rites rozpadlo sie. Jak teraz wyglada sklad?
Swoja droga, kapela jak wyzej wspomnialem jest rozkurwiajaca.
Ps. Slyszalem pogloski, ze po smierci Cioska Blasphemy Rites rozpadlo sie. Jak teraz wyglada sklad?
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- metanoll
- zaczyna szaleć
no ja tez myslalem ze pojda w rozsypke. na szczescie udalo im sie pozbierac do kupy. ostatnio reha nagrali (basista gral na gitarze), coponiektórym go udostępnili. taraz gra z nimi Mscislaw na gitarze - gra tez w Abussiveness, Deivos, Eclipse, Profundis i pewnie jeszcze gdzies. w czerwcu bodajze grali koncert w Lublinie.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez metanoll[/i]
uwielbiam ich demo z 2002r. gdzie nagrali pare zajebistych kawałków dobrej muzyki w tym cover Sarcofago "Christ's Death" który aboslutnie rozpierdala.[/quote]
Ten cover niszczy. Zespół naprawdę czuje tę muzykę, to słychać!
"Goat Vomit", "Sadistic Antichrist" oraz "Lord Of Terror" również nie biorą jeńców.
Szkoda Cioska. Z tego co słyszałem/czytałem był chory psychicznie, czyli jak znalazł.
uwielbiam ich demo z 2002r. gdzie nagrali pare zajebistych kawałków dobrej muzyki w tym cover Sarcofago "Christ's Death" który aboslutnie rozpierdala.[/quote]
Ten cover niszczy. Zespół naprawdę czuje tę muzykę, to słychać!
"Goat Vomit", "Sadistic Antichrist" oraz "Lord Of Terror" również nie biorą jeńców.
Szkoda Cioska. Z tego co słyszałem/czytałem był chory psychicznie, czyli jak znalazł.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote]Szkoda Cioska. Z tego co słyszałem/czytałem był chory psychicznie, czyli jak znalazł. [/quote]
trzymalem z nim kontakt i jakos nie bylo przejawow jego choroby "psychicznej". Kiedy od Michaua dowiedzialem sie na nastepny dzien przez telefun:
" -Sluchaj stary, Ciosek niezyje
- zgon?
- nie. po pijaku rozjebal sie na motorze, zbieraja jego kawalki z zyletka w reku"
Trudno sie mowi. Poslucham z checia nowego dziela dziel B.R., jednak niekompetentnie reaktywowac sklad pod ta sama nazwa, podczas kiedy lider i winowajca calego zamieszania lezy w piachu i za pewne ma w fermentujacej, gnijacej dupie to co sie dzieje na zewnetrznej powloce.
trzymalem z nim kontakt i jakos nie bylo przejawow jego choroby "psychicznej". Kiedy od Michaua dowiedzialem sie na nastepny dzien przez telefun:
" -Sluchaj stary, Ciosek niezyje
- zgon?
- nie. po pijaku rozjebal sie na motorze, zbieraja jego kawalki z zyletka w reku"
Trudno sie mowi. Poslucham z checia nowego dziela dziel B.R., jednak niekompetentnie reaktywowac sklad pod ta sama nazwa, podczas kiedy lider i winowajca calego zamieszania lezy w piachu i za pewne ma w fermentujacej, gnijacej dupie to co sie dzieje na zewnetrznej powloce.
[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
[quote][i]Wysłane przez paczampkstank[/i]
Kurwa demo 2002 niszczy, a szczególnie kawałek Goat Vomit!!! [/quote]
to Tobie sie udalo rozroznic tam utwory? hehe [/quote]
Nie udało się, ja nawet nie mam tej kasety! Po prostu zobaczylem u kumpla okładkę i zapamiętałem tytuł jednego kawałka, żeby było, że jestem tru i wogóle!!! Tak naprawdę slucham britnej i bekstrit bojs!
[quote][i]Wysłane przez paczampkstank[/i]
Kurwa demo 2002 niszczy, a szczególnie kawałek Goat Vomit!!! [/quote]
to Tobie sie udalo rozroznic tam utwory? hehe [/quote]
Nie udało się, ja nawet nie mam tej kasety! Po prostu zobaczylem u kumpla okładkę i zapamiętałem tytuł jednego kawałka, żeby było, że jestem tru i wogóle!!! Tak naprawdę slucham britnej i bekstrit bojs!
- metanoll
- zaczyna szaleć
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez metanoll[/i]
e ja tam je lubie. "Hell" czy "Godfucker" sa rownie zajebiste jak dla mnie. nie sa to napieprzanki bez sensu, normalne kawałki tyle ze krotkie. [/quote]
Też lubię. Dodają "kolorytu" temu materiałowi.
Wolałbym jednak, żeby zamiast tego wszystkiego był jeszcze jeden porządny, powiedzmy dwuminutowy utwór, w typie tych wymienionych przeze mnie w pierwszym poście. Za same te kawałki demko ma u mnie 8/10. Reszta to takie bonusy.
A czy "Godfucker" nie jest napieprzanką bez sensu, to bym się kłócił.
e ja tam je lubie. "Hell" czy "Godfucker" sa rownie zajebiste jak dla mnie. nie sa to napieprzanki bez sensu, normalne kawałki tyle ze krotkie. [/quote]
Też lubię. Dodają "kolorytu" temu materiałowi.

A czy "Godfucker" nie jest napieprzanką bez sensu, to bym się kłócił.

Only SŁUCHANIE płyt is real!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote] darkthrone i celtic frost [/quote]
To cosik mi sie zdaje, ze chyba jednak inne wcielenie BR ujrzymy i posluchamy. Zreszta nie prorokuje, jak bedzie tak bedzie, slowa krytyki juz bede mial przygotowane na wszelki wypadek
To cosik mi sie zdaje, ze chyba jednak inne wcielenie BR ujrzymy i posluchamy. Zreszta nie prorokuje, jak bedzie tak bedzie, slowa krytyki juz bede mial przygotowane na wszelki wypadek

- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt: