Albo empik wyczuł dobrą koniunkturę i promuje odpowiednie książki, bo temat aktualnie chodliwy. :)Hatefire pisze:Prodi pisze:To co się dzieje wokół tego tematu to w ogóle jakaś paranoja. Naród dostał zbiorowej psychozy w kwestii himalaizmu. W pierwszej dziesiątce bestsellerów Empiku 5 pozycji o himalaizmie. Jak rodacy postanowią swoje nagłe zainteresowanie przekuć w czyn to zadepczą te Himalaje jak Krupówki.
http://www.empik.com/bestsellery/ksiazki" onclick="window.open(this.href);return false;
GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- babayaga
- rozkręca się
Re: GÓRY
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Patrząc na procenty, to lepsza Annapurna :>trup pisze:Lukass pisze:Albo zrobią wszystkim przysługę i samoograniczą swoją populację :DHatefire pisze: To co się dzieje wokół tego tematu to w ogóle jakaś paranoja. Naród dostał zbiorowej psychozy w kwestii himalaizmu. W pierwszej dziesiątce bestsellerów Empiku 5 pozycji o himalaizmie. Jak rodacy postanowią swoje nagłe zainteresowanie przekuć w czyn to zadepczą te Himalaje jak Krupówki.
już widzę te namioty z Decathlona i tłumy alpinistów w klapkach i skarpetach stojące w korkach na Kanczendzongę :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
Czytam różne komenty i jak się chwilę zastanowić, to najlepszymi ojcami są członkowie metalowych zespołów.
Najlepiej jak większość roku są w trasie, bo wtedy nie widują swoich dzieci.
Nie mogą im przekazać złych nawyków: picia, palenia, brania, dupczenia.
Dzieci widują ich na okładkach pism, albo oglądają wrzutki na youtube z koncertów.
Grzecznie chodzą do szkoły, uczą się, grają w gry komputerowe.
Chociaż taki Chris Cornell trochę przegiął z drugiej strony. Coś mi się nowa teoria posypała.
Ale on był pod wpływem leków podobno i miał zmiany w mózgu od tego.
Najlepiej jak większość roku są w trasie, bo wtedy nie widują swoich dzieci.
Nie mogą im przekazać złych nawyków: picia, palenia, brania, dupczenia.
Dzieci widują ich na okładkach pism, albo oglądają wrzutki na youtube z koncertów.
Grzecznie chodzą do szkoły, uczą się, grają w gry komputerowe.
Chociaż taki Chris Cornell trochę przegiął z drugiej strony. Coś mi się nowa teoria posypała.
Ale on był pod wpływem leków podobno i miał zmiany w mózgu od tego.
- Hatefire
To już naprawdę robi się niesmaczne. Niezależnie co się sądzi o Mackiewiczu (sam mam mieszane odczucia), takie żerowanie na czyimś zamarzniętym trupie w celu nabicia sobie popularności, jest w opór obrzydliwe.Nie spoczniemy do czasu ustalenia dowodu życia lub śmierci Tomka Mackiewicza, Himalaisty, Polaka, pozostawionego na Naga Parbat na wysokości 7200 m n.p.m." - grafikę z takim napisem publikuje na swoim profilu na Twitterze Michał M. Lisiecki, wydawca tygodnika "Wprost". Biznesmen zachęca do wpłat, które wsparłyby akcję ratunkową #TomekMackiewicz43
Fundacja Tygodnika „Wprost”, która zbierała i zbiera nadal środki na ratowanie Tomasza Mackiewicza i pomoc jego rodzinie, rozliczy się transparentnie z każdej przekazanej złotówki. Jeżeli środki nie będą wykorzystane, zostaną zwrócone darczyńcom" - czytamy w oświadczeniu PMPG Polskie Media SA, spółki wydającej m.in. tygodnik "Wprost".
![]()
Kurwa wyprawa ratunkowa. Bo koleś pewnie zbudował sobie przytulne igloo w którym zajada sobie kamienie ze śniegiem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Hatefire pisze:To już naprawdę robi się niesmaczne. Niezależnie co się sądzi o Mackiewiczu (sam mam mieszane odczucia), takie żerowanie na czyimś zamarzniętym trupie w celu nabicia sobie popularności, jest w opór obrzydliwe.Nie spoczniemy do czasu ustalenia dowodu życia lub śmierci Tomka Mackiewicza, Himalaisty, Polaka, pozostawionego na Naga Parbat na wysokości 7200 m n.p.m." - grafikę z takim napisem publikuje na swoim profilu na Twitterze Michał M. Lisiecki, wydawca tygodnika "Wprost". Biznesmen zachęca do wpłat, które wsparłyby akcję ratunkową #TomekMackiewicz43
Fundacja Tygodnika „Wprost”, która zbierała i zbiera nadal środki na ratowanie Tomasza Mackiewicza i pomoc jego rodzinie, rozliczy się transparentnie z każdej przekazanej złotówki. Jeżeli środki nie będą wykorzystane, zostaną zwrócone darczyńcom" - czytamy w oświadczeniu PMPG Polskie Media SA, spółki wydającej m.in. tygodnik "Wprost".
![]()
Kurwa wyprawa ratunkowa. Bo koleś pewnie zbudował sobie przytulne igloo w którym zajada sobie kamienie ze śniegiem.

Głupie kurwa, niedojebane, żałosne polaczki. Śmieci nie ludzie, jeden z najgłupszych narodów świata.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- weteran forumowych bitew
Bielecki oddał cesarzowi, co cesarskie, bdb:
- Tym wszystkim, którzy śmieją się, w jakim stylu działał Tomek, krytykują go jako wspinacza, chciałbym powiedzieć, że Tomasz Mackiewicz zdobył praktycznie w stylu alpejskim jeden z najtrudniejszych ośmiotysięczników. Dokonał tego częściowo nową drogą. Zrobił to w zimie. To sportowe osiągnięcie na skalę światową. Ktoś niekompetentny nie byłby w stanie tego zrobić. Osiągnął wymarzony cel, postawił pomnik swojej niezłomności. Ma to inne znaczenie, bo zapłacił za to najwyższą cenę, ale w dalszym ciągu jest to ważne - kończy Bielecki.
Grrrówno!
- Plastek
- Kontakt:
Jedyne co ten ćpun postawił to klocka na twarz swojej żony i dzieci.Plasfodeur pisze:Bielecki oddał cesarzowi, co cesarskie, bdb:
- Tym wszystkim, którzy śmieją się, w jakim stylu działał Tomek, krytykują go jako wspinacza, chciałbym powiedzieć, że Tomasz Mackiewicz zdobył praktycznie w stylu alpejskim jeden z najtrudniejszych ośmiotysięczników. Dokonał tego częściowo nową drogą. Zrobił to w zimie. To sportowe osiągnięcie na skalę światową. Ktoś niekompetentny nie byłby w stanie tego zrobić. Osiągnął wymarzony cel, postawił pomnik swojej niezłomności. Ma to inne znaczenie, bo zapłacił za to najwyższą cenę, ale w dalszym ciągu jest to ważne - kończy Bielecki.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Tak, tak. Bez wątpienia. Naturalnie. A juści!Plastek pisze:Jedyne co ten ćpun postawił to klocka na twarz swojej żony i dzieci.Plasfodeur pisze:Bielecki oddał cesarzowi, co cesarskie, bdb:
Grrrówno!
- Plastek
- Kontakt:
Może poproś kolegów rurkowców - blak metalowców z grzywkami i wąsem ala Władysław Reymont, by napisali o nim ładną piosenkę? Będzie co prezentować na OFF Festival.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Piosenkę? Czekam, aż ktoś zrobi o nim film. Chętnie obejrzę, bo temat brylantowy. Reymontowskich wąsów wśród blackmetalowców nie widziałem - też myślę, że to niepowetowana strata, ale nie tracę nadziei na Lipce BM.Plastek pisze:Może poproś kolegów rurkowców - blak metalowców z grzywkami i wąsem ala Władysław Reymont, by napisali o nim ładną piosenkę? Będzie co prezentować na OFF Festival.
Grrrówno!
- Plastek
- Kontakt:
Mateusz Zborowski z Outre ma takie wąsy, a przynajmniej kiedyś miała; kobieta jednak jak wiemy zmienną jest i teraz może już sobie coś innego zrobiła, choć to zapewne dopiero jak przyjdzie moda.
Temat w istocie brylantowy; także chętnie obejrzałbym film i to w dodatku ze wzruszeniem w oku, nawet pomimo tego żem ateista i - jak to ostatnio stwierdził charakteryzujący się nadzwyczaj rozwiniętym intelektem i religijnością Dawid Kubacki (tacy są "ludzie gór" jak mniemam) - uczuć nie mam.
Temat w istocie brylantowy; także chętnie obejrzałbym film i to w dodatku ze wzruszeniem w oku, nawet pomimo tego żem ateista i - jak to ostatnio stwierdził charakteryzujący się nadzwyczaj rozwiniętym intelektem i religijnością Dawid Kubacki (tacy są "ludzie gór" jak mniemam) - uczuć nie mam.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Plastek
- Kontakt:
Masz rację obrzękły kalibanie, szczególnie na tym forum jest wielu takich. Twój imponujący intelekt i nad wyraz rozwinięta przenikliwość po raz kolejny mnie zawstydziły i sprawiły, że zamknę się w sobie na najbliższe 47 sekund niczym małż.wolff pisze:W sumie twardziel z niego,popierdolił zone i dzieci dla pasji, obstawiam, że fan komiksów i Green Day. A może to tylko kreacja by zabłysnąć, w chuj takich lamusów po świecie się błąka.
EDIT: Ok, już. Na powrót się otwarłem i rozwarłem.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Starasz się jak możesz, w każdym temacie, podkreślić jaki jesteś inteligentny, ta kreacja jest najzabawniejsza ze wszystkich.
Nie trzeba być przenikliwym by zawstydzić internetowego szaraka, jesteś wybitnie wręcz przewidywalny. Powód twego zamknięcia się jest dość prozaiczny, po prostu funkcjonujesz jako parówa którą w realu wszyscy biją dlatego też choć w internetach chcesz przynajmniej na chwilę poczuć się jak "wojownik", plastku.
Nie trzeba być przenikliwym by zawstydzić internetowego szaraka, jesteś wybitnie wręcz przewidywalny. Powód twego zamknięcia się jest dość prozaiczny, po prostu funkcjonujesz jako parówa którą w realu wszyscy biją dlatego też choć w internetach chcesz przynajmniej na chwilę poczuć się jak "wojownik", plastku.
Jebać żuli.
- Plastek
- Kontakt:
To wszystko prawda. Nie mam nic do dodania, rozgryzłeś mnie; nawet mimo tego, że cierpisz na spodziectwo i zostawiasz krwawe spierdoliny na ręcznikach hotelowych, umysł masz kurwa jak brzytwa. Szacunek.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Niepotrzebnie się denerwujesz, tracisz tylko siły a jutro znowu będziesz płakał, że cię biją w szczepionkę.
Rozgryźć parówę jest bardzo łatwo, jest przewidywalna, kreuje się na inteligenta i słucha Green Day. Z drugiej strony parówy są potrzebne jako przykład skrajnego spierdolenia umysłowego i przestroga by nie iść ich drogą.
No dobrze, już kończę, jutro wracasz do świata realnego będziesz musiał się zdrowo napocić i nagimnastykować by bezszelestnie przejść obok grupki twoich prześladowców, którzy serwują ci blachy na czoło i wycierają gile o katanę z logo twej ulubionej hordy,plastku.
Rozgryźć parówę jest bardzo łatwo, jest przewidywalna, kreuje się na inteligenta i słucha Green Day. Z drugiej strony parówy są potrzebne jako przykład skrajnego spierdolenia umysłowego i przestroga by nie iść ich drogą.
No dobrze, już kończę, jutro wracasz do świata realnego będziesz musiał się zdrowo napocić i nagimnastykować by bezszelestnie przejść obok grupki twoich prześladowców, którzy serwują ci blachy na czoło i wycierają gile o katanę z logo twej ulubionej hordy,plastku.
Jebać żuli.
- Plastek
- Kontakt:
Zaczynam się mocno zastanawiać czy aby ty nie jesteś w tej grupie moich prześladowców, bo zadziwiająco trafnie opisujesz moje codzienne zmagania z rzeczywistością i łowcami takich cipek jak ja.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!