KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

27-01-2018, 00:23

Wiesz, że nawet pomyślałem, że to przez premierę tego winyla? :D Oczywiście, jak to bywa, ta myśl przyszła mi do głowy już po napisaniu poprzedniego posta.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

30-01-2018, 08:23

fallen temple - rewelacja!
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

30-01-2018, 19:11

pogodancer pisze:fallen temple - rewelacja!
potwierdzam !!
dłuższa chwilę trwało zanim dokopałem się do moich płyt - spakowane jak ruskie matrioszki :):):)
wandale z Poczty Polskiej są bez szans... :D
Awatar użytkownika
Sybir

30-01-2018, 22:27

Jest to prawda. Dodam jeszcze, że obsługa przemiła :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
shagwest
zaczyna szaleć

31-01-2018, 11:21

Właśnie do mnie też dotarł winyl Portal z Fallen Temple :O

Nie wiem czy to rozpakowywać, na razie biegam po firmie i pokazuję, jak można zapakować JEDNĄ płytę :D
So say we all.
macias1977
rozkręca się

31-01-2018, 12:15

fallen temple /rewelacja
paka spakowana extra i jeszcze ten wielki karton
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

31-01-2018, 22:38

Potwierdzam powyższe zachwyty nad Fallen Temple. Jak zobaczyłem pakę, pomyślałem, że pomylili adresata, bo zamawiałem 1 LP i 2 CD, a wyglądało to na co najmniej 7 LP :)
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

01-02-2018, 11:22

Potwierdzam i ja. Fallen Temple bardzo ok.
dobry kościół to kościół spalony
Elhaz_77
w mackach Zła

02-02-2018, 13:32

Mystic Production jak zwykle super. Od zamówienie do dostarczenia do mnie przesyłki (trasa ze Skały do Olsztyna) minęły 22 godziny. Wzór :)
epx
starszy świeżak

03-02-2018, 23:49

Kupował ktoś coś na https://witches-sabbath-records.com" onclick="window.open(this.href);return false; ??
Można tam płacić w PLN czy tylko paypal lub euro, dolary, funty ??
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

06-02-2018, 11:38

witching hour bardzo ładnie :) zamówione w czwartek, wysłane w piątek, wczoraj przyszło
można ? można :)

biją rekordy :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
von Leers
zaczyna szaleć

06-02-2018, 23:32

epx pisze:Kupował ktoś coś na https://witches-sabbath-records.com" onclick="window.open(this.href);return false; ??
Kupowałem tam coś w zeszłym roku - mieli akurat tytuł, którego na Discogs nie uświadczysz :) plus kilka innych ciekawych rzeczy. Na pewno solidnie i w rozsądnych cenach ale z tego co pamiętam to płatność tylko Paypalem a przesyłka z Niemiec więc na dotarcie paczki w 2-3 dni nie masz co liczyć (nie mówię, że szła 3 tygodnie ale do ekspresu a'la LSS czy Mystic daleko).
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

06-02-2018, 23:41

epx pisze:Kupował ktoś coś na https://witches-sabbath-records.com" onclick="window.open(this.href);return false; ??
to polak prowadzi, wysylka czasem z niemiec,czasem z polski. napisz do niego, przeliczy ci na pln i zaplacisz przelewem. solidny sklep, bez obaw, zamawiane wiele razy
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
COFFIN

07-02-2018, 13:27

GARAZEL - zajebiście, jak zawsze.
BLACKCOMP - pierwszy raz od chyba dziesięciu lat coś u niego kupiłem, wysyłka w przeciągu jednego dnia.

I przy okazji - Pogodancer: błyskawica;)
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
von Leers
zaczyna szaleć

07-02-2018, 19:11

Garazel - wczoraj wysyłka dziś odbiór :)

Z "innej beczki" - zaciekawiło mnie jedno - zamówienie od gościa z Kazachstanu (przez Discogs) - szło 6 tygodni ale nie spodziewałem się, że zatoczy koło przez Amsterdam. Jak się dowiedziałem - dla zamówień z tamtych rejonów "Amsterdam is transit zone for Europe side". Zakładałem raczej, że przez Rosję będzie bliżej. Na czas doręczania paczek z Rosji nie narzekam (z reguły 2-3 tygodnie) a biorąc pod uwagę, że między Rosją a Kazachstanem chyba nie ma specjalnych kontroli celnych (w końcu Unia Eurazjatycka) obstawiałem, że paczka dotrze do mnie szybciej. Najlepsze, że to właśnie z Amsterdamu wlokła się niemiłosiernie długo. Ale nic to - ważne, że dotarła :)
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

07-02-2018, 19:17

von Leers pisze:Garazel - wczoraj wysyłka dziś odbiór :)

Z "innej beczki" - zaciekawiło mnie jedno - zamówienie od gościa z Kazachstanu (przez Discogs) - szło 6 tygodni ale nie spodziewałem się, że zatoczy koło przez Amsterdam. Jak się dowiedziałem - dla zamówień z tamtych rejonów "Amsterdam is transit zone for Europe side". Zakładałem raczej, że przez Rosję będzie bliżej. Na czas doręczania paczek z Rosji nie narzekam (z reguły 2-3 tygodnie) a biorąc pod uwagę, że między Rosją a Kazachstanem chyba nie ma specjalnych kontroli celnych (w końcu Unia Eurazjatycka) obstawiałem, że paczka dotrze do mnie szybciej. Najlepsze, że to właśnie z Amsterdamu wlokła się niemiłosiernie długo. Ale nic to - ważne, że dotarła :)
od Kazacha, czyli pewnie snt666 , brałem kilka razy, bez zastrzeżeń.
Awatar użytkownika
von Leers
zaczyna szaleć

07-02-2018, 20:50

SODOMOUSE pisze:
von Leers pisze:Garazel - wczoraj wysyłka dziś odbiór :)

od Kazacha, czyli pewnie snt666 , brałem kilka razy, bez zastrzeżeń.
Dokładnie, solidny gość, nadał paczkę chyba nazajutrz po przelewie. 24-go grudnia (wigilii nie obchodzą chyba pogany jedne :)). Pewnie coś tam jeszcze od Niego wezmę bo ma sporo ciekawych rzeczy - nawet za cenę tego nieszczęsnego Amsterdamu.
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

07-02-2018, 21:33

Właśnie, jak jest z zamawianiem z Rosji? Trzeba się obawiać gubienia paczek?

Z kolei omijam szerokim łukiem Hiszpanię, Włochy, Portugalię i Grecję.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

07-02-2018, 21:44

moonfire pisze:Właśnie, jak jest z zamawianiem z Rosji? Trzeba się obawiać gubienia paczek?

nie wiem, skąd biorą się takie urojenia o marności tychże. NATABENE :), zawsze masz ochronę pajpal, nigdy moje roszczenie, rzadkie
co prawda, nie zostało odrzucone. Nie pamiętam, by mi coś nie doszło, skądkolwiek, skoro przychodzi kilkanaście przesyłek
tygodniowo. A są to różne , skurwiałe miejsca na tym globie padole.
Awatar użytkownika
von Leers
zaczyna szaleć

07-02-2018, 22:06

moonfire pisze:Właśnie, jak jest z zamawianiem z Rosji? Trzeba się obawiać gubienia paczek?

Zdarza mi się często zamawiać z Rosji (nie ukrywam, że głównie przez Discogs a tam jednak na wszelki wypadek jest zabezpieczenie w postaci właśnie Paypala) i do tej pory nic mi nie zaginęło a przychodziły czasem paczki z takiego wypizdowa, że miałem świadomość ryzyka. Nie wiem skąd ta opinia - może ktoś miał inne doświadczenia. Czasem mam wrażenie, że Rosjanie (czy wspomniany tu Kazach) nawet bardziej dbają o to żeby wszystko było OK właśnie przez takie pokutujące opinie. Na Discogsach np. bardzo zależy im na pozytywnym "feedbacku". Jak sięgnę pamięcią to pierwsze takie bardzo negatywne doświadczenie już w dobie internetu jakie przychodzi mi do głowy to jakiś - o dziwo - Węgier, który nie dość, że policzył mi jakieś horrendalne sumy za wysyłkę to zwlekał, kręcił i generalnie słabe to było. Jeśli chodzi o kraje, które wymieniłeś to z Grecją czy Włochami nigdy nie miałem większych problemów. Hiszpania to poza jakimiś incydentalnymi zakupami dla mnie "terra incognita" a co do Portugalii to chyba najwięcej ma tu do powiedzenia kol. Sodomouse :P. Krótko - nie bałbym się zakupów z Rosji bardziej niż z jakiegokolwiek innego cywilizowanego kraju.
ODPOWIEDZ