Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Karkasonne

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

17-02-2018, 17:52

Przypomniało mi się blackmetal.pl, które zbanowało wszystkich użytkowników, którzy nie pisali, i zamknęło się dla niezarejestrowanych.
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

17-02-2018, 17:54

No i dobrze, forume to nie czytelnia.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

17-02-2018, 18:04

nie chodzi o ideologię i elitaryzm, ale o względy techniczne... jeżeli zmian żadnych na plus nie będzie to wiadomo, że się odblokuje
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
535

17-02-2018, 18:20

Od dłuższego czasu obserwuję płacze na temat działania forum i zastanawiam się o co chodzi? Może nie jest idealnie, może czasem trzeba dłużej poczekać na "załadunek", ale u mnie zasadniczo działa. Zatem skąd ten rozdźwięk, by nie powiedzieć dysonans? Zapewne dlatego, że mi się nigdzie nie śpieszy, a tu widzę towarzystwo nerwusów dorobkiewiczów, którzy muszą mieć już i natychmiast, bo inaczej sraczka.
Karkasonne

17-02-2018, 18:25

535 pisze:Zapewne dlatego, że mi się nigdzie nie śpieszy, a tu widzę towarzystwo nerwusów dorobkiewiczów, którzy muszą mieć już i natychmiast, bo inaczej sraczka.
Obrazek
Heretyk

17-02-2018, 18:52

535 pisze:Od dłuższego czasu obserwuję płacze na temat działania forum i zastanawiam się o co chodzi? Może nie jest idealnie, może czasem trzeba dłużej poczekać na "załadunek", ale u mnie zasadniczo działa. Zatem skąd ten rozdźwięk, by nie powiedzieć dysonans? Zapewne dlatego, że mi się nigdzie nie śpieszy, a tu widzę towarzystwo nerwusów dorobkiewiczów, którzy muszą mieć już i natychmiast, bo inaczej sraczka.

napisałbym tradycyjnie - spierdalaj. ale ze cię lubię to powiem tak: czekaj sobie całe życie. ja mam tysiąc innych spraw do załatwienia i nie będę czekał, aż mi się "załaduje" jakiś kurwa obsrany post, na jakimś kurwa obsranym forum. dysonanse? rozdźwięki? dorobkiewicze? nie wiem, nie ogarniam, chyba jestem za głupi. chwilowo się stąd wypisuję
Karkasonne

17-02-2018, 19:00

U mnie to wygląda tak: chcę sobie zobaczyć co tam mądrego napisaliście. Nie ładuje się. Ok, myślę sobie. Otwieram w tle 9gaga, by przeczekać. Spędzam tam 5-10 minut, wszystkie śmieszne koty obejrzane, wracam z powrotem. Wciąż się ładuje. Ok, to zobaczę na fejsika. Mija kolejne 5-10 minut - o, masterful się załadował. I zamiast spędzić 5 minut, spędzam 25. Chyba, że się nie załaduje.
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

17-02-2018, 19:09

Sorry, ale ograniczanie dostępności forum tylko dla osób zalogowanych to jest raczej gwóźdź do jego trumny, a nie rozwiązanie problemu.
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

17-02-2018, 19:13

tych gwoździ to już tyle było ... ;)

na razie zrobiłem to tylko w celach testowych
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
535

17-02-2018, 19:24

Heretyk pisze:
535 pisze:Od dłuższego czasu obserwuję płacze na temat działania forum i zastanawiam się o co chodzi? Może nie jest idealnie, może czasem trzeba dłużej poczekać na "załadunek", ale u mnie zasadniczo działa. Zatem skąd ten rozdźwięk, by nie powiedzieć dysonans? Zapewne dlatego, że mi się nigdzie nie śpieszy, a tu widzę towarzystwo nerwusów dorobkiewiczów, którzy muszą mieć już i natychmiast, bo inaczej sraczka.

napisałbym tradycyjnie - spierdalaj. ale ze cię lubię to powiem tak: czekaj sobie całe życie. ja mam tysiąc innych spraw do załatwienia i nie będę czekał, aż mi się "załaduje" jakiś kurwa obsrany post, na jakimś kurwa obsranym forum. dysonanse? rozdźwięki? dorobkiewicze? nie wiem, nie ogarniam, chyba jestem za głupi. chwilowo się stąd wypisuję
Całe życie? Przesada. Nie trwa to dłużej niż dwie trzy minuty, być może jednak rzadko ostatnio tutaj zaglądam i nie mam pełnego obrazu. Tysiąc innych spraw? Gdybym miał tysiąc innych spraw, to bym się nimi zajął zamiast tracić czas na pierdoły. Interesuje ciebie jakiś obsrany post na obsranym forum i wkurwiasz się, że musisz czekać i na koniec "foszek"? Teraz to ja zgłupiałem. I jeszcze jedna uwaga. Przynajmniej w moim przypadku, telefon wyświetla forum zwykle znacznie szybciej.
Awatar użytkownika
uglak

17-02-2018, 19:36

nie da sie forum zmigrowac na cos co normalnie dziala? niech wyglada ch***, ale smiga ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

17-02-2018, 19:36

niech każdy przed zasiądnięciem do czytania forum obejdzie w koło krzesło i tupnie nogą dwa razy, może to pomoże, albo zawezwijmy szamana niech odczyni obrzędy nad forum żeby lepiej działało, czekamy z niecierpliwością na kolejne wspaniałe pomysły, liczymy na Ciebie Olo.
Awatar użytkownika
mi666l
starszy świeżak

17-02-2018, 22:01

lipa, miło było być anonimowym gościem, a teraz jak już się zarejestrowałem to może coś napisze raz na rok - siema
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

17-02-2018, 22:04

Cześć, miło cię poznać.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-02-2018, 22:34

Nie lepiej po prostu pozwolić temu trupowi (mam na myśli to forum oczywiście a nie użytkownika trupa) zdechnąć? :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
uglak

17-02-2018, 22:42

i gdzie bedziesz zrzedzil w internetach? ja przykladowo mam konto na facebooku, ale traktuje go raczej jako agregator tresci i nie pisze na nim mimo ze nie mam tam podanego nazwiska
Guilty of being right
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-02-2018, 22:45

Nigdzie nie będę zrzędził. Zresztą moja obecność w porównaniu z początkowym okresem jest mocno śladowa. FB skasowałem ze 3 lata temu.
all the monsters will break your heart
tomaszm

17-02-2018, 23:02

Rewelacja kurwa. 90% mojej aktywności forumowej sprowadza się do przeglądania forum na sraczu hotelowym. Ja się nawet kurwa zalogować nie potrafię na smartfonie bo mnie wypierdala przy próbie logowania- chuj wie dlaczego. Pozbawiacie mnie w tej chwili możliwości poznawania bieżących znalezisk muzycznych przez tą skurwiałą politykę to świetny pomysł. To nawet nie jest śmieszne- to jest kurwa tragiczne.
Ja tu wrócę silniejszy jak tylko będę miał czas ale to JEST DOKUMENTNIE POpierdolone co tu się opierdala- te forum regularnie odwiedza maks 1000 użytkowników i zwalanie gówna na zatrzęsienie frekwencji to jest kurwa co najmniej nie śmieszne;/
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.

https://www.kancelaria-pionier.pl/

https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm

Lucio Fulci forever.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

18-02-2018, 01:28

Podziwiam Cię Olo za cierpliwość. ; )

PS W tej chwili forum wręcz ZAPIERDALA.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
ODPOWIEDZ