GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
Re: GÓRY
ja kilku znam, ale zasadniczo nie utrzymuje z nimi kontaktu. nie warto. 2 jest handlowcami. co roku czym innym handlują.Medard pisze:Nie mamy nic ustalonego, nie znam żadnego Patryka.
Nawet Patrycji nie znam. Lubię paprykę i paprykówkę.
chciałem zmienić temat. wszystko już przecież ustalone. w tym to, że ten co wyszedł: "na cześć" jest parówą.
Cześć
pozdrów Reginę
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
EatMyFuck pisze:ja kilku znam, ale zasadniczo nie utrzymuje z nimi kontaktu. nie warto. 2 jest handlowcami. co roku czym innym handlują.Medard pisze:Nie mamy nic ustalonego, nie znam żadnego Patryka.
chciałem zmienić temat. wszystko już przecież ustalone. w tym to, że ten co wyszedł: "na cześć" jest parówą.
Cześć
pozdrów Reginę
Jeżeli Ciebie temat wyprawy na K2 denerwuje, to nie czytaj i pij melisę.
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
mam dobry ubaw :--)) i mocne zacięcie do trollowania. dzisiaj ;-)Medard pisze:EatMyFuck pisze:ja kilku znam, ale zasadniczo nie utrzymuje z nimi kontaktu. nie warto. 2 jest handlowcami. co roku czym innym handlują.Medard pisze:Nie mamy nic ustalonego, nie znam żadnego Patryka.
Cześć
pozdrów Reginę
Jeżeli Ciebie temat wyprawy na K2 denerwuje, to nie czytaj i pij melisę.
dziwne, że tego nie wyczuwasz. stop. nie dziwne. przecież to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że nic się nie myliłem. czytając twoje posty.
a i jeszcze jedno, dobrze pamiętam, że w jednym z pierwszych postów zagaiłeś o to, czy ktoś tutaj nurkuje?? ;-)
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Następny kurwa malutki flatulista z kompleksami i przerośniętym ego i - last but not least - ręką brandzlownika. Mam nadzieje, że tam zamarznie piździelec.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Medard
mam dobry ubaw :--)) i mocne zacięcie do trollowania. dzisiaj ;-)
dziwne, że tego nie wyczuwasz. stop. nie dziwne. przecież to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że nic się nie myliłem. czytając twoje posty.
a i jeszcze jedno, dobrze pamiętam, że w jednym z pierwszych postów zagaiłeś o to, czy ktoś tutaj nurkuje??
Chyba źle doczytałeś, nie nurkuję, tylko eksploruję jaskinie.
Wiem, ze trollujesz. Czekam na Twoje posty z utęsknieniem :)
Nie rozumiem, po co w każdym wątku musisz na tym forum coś napisać. To takie kobiece....
Jak czytam sobie jakiś wątek, który mnie nie interesuje,
to nie piszę tam niczego, bo po co?
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
uspokój się.Medard pisze:Poza tym, nie trollujesz tylko próbujesz narzucić swoje zdanie.
To duża różnica. Skoro nie przekonują Twoje argumenty, to wymyśl inne.
Albo w necie poszukaj sobie.
a poza tym moje motto na dziś:

skorzystaj. warto.
- Hatefire
Trolling trollingiem. Sam mam za sobą okres fascynacji himalaizmem. Mnóstwo lektur się połknęło. Niemniej fakt jest taki, że to niezbyt zdrowe środowisko. Ogromne ego, mania wielkości itp. Ci ludzie nie są zdrowi na umyśle, stąd te tragedie, wypadki. Kiedy zrobiona została Nanga Parbat zimą, pomyślałem będą trupy na K2, bo będzie spina, bo ostatni szczyt. Mam nadzieję, że się mylę.Medard pisze:Poza tym, nie trollujesz tylko próbujesz narzucić swoje zdanie.
To duża różnica. Skoro nie przekonują Twoje argumenty, to wymyśl inne.
Albo w necie poszukaj sobie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a to ciekawe. nie jestem pewien, czy to, aby na pewno jest hinduski Jama (Yama) < bo oni mają kilka bóstw podobnie przedstawianych, a tutaj detale mi się nie zgadzają. może to jakaś wariacja jest>, ale bez względu na wzgląd jestem zaskoczony. bardziej w jukeju takie makatki można zobaczyć. jakaś hinduska diaspora to była? jakaś świątynia?Karkasonne pisze:Ascetic, przeglądam zdjęcia z ostatniej podróży do spotkania z dzieciakami i takie znalazłem z Gruzji:
lys på slutten av lys
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dziękuję za informację.Karkasonne pisze:Narodowe Muzeum Gruzji, jedno piętro poświęcone sztuce Wschodu
ładne, kolorowe, efektowne. może się kustoszowi spodobało, to i sobie zawiesił.
zamykam wątek, coby nie dać powodu do toczenia beki co poniektórym ;-)
lys på slutten av lys
- Medard
Zgadzam się, ale moralną ocenę pozostawiam innym.Trolling trollingiem. Sam mam za sobą okres fascynacji himalaizmem. Mnóstwo lektur się połknęło. Niemniej fakt jest taki, że to niezbyt zdrowe środowisko. Ogromne ego, mania wielkości itp. Ci ludzie nie są zdrowi na umyśle, stąd te tragedie, wypadki. Kiedy zrobiona została Nanga Parbat zimą, pomyślałem będą trupy na K2, bo będzie spina, bo ostatni szczyt. Mam nadzieję, że się mylę.
Interesuje mnie wynik sportowy, rywalizacja itp.
To tak samo jak idę na koncert, to nie zastanawiam się, kiedy ci ludzie, którzy są na scenie widzieli ostatnio
swoje dzieci, skoro od dwóch lat są ciągle w trasie.
Albo oglądając film, nie myślę tylko o tym, czy ta aktorka musiała dać producentowi, żeby dostać rolę.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Walikonik Ujebko jednak schodzi, ponoć "wcale nie planował ataku szczytowego, a obóz opuścił samowolnie jedynie po to, by pozbierać swoje rzeczy".
Osobliwy ludek te górołazy.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Medard
Pięcioro dzieci natrzaskał.Plastek pisze:Walikonik Ujebko jednak schodzi, ponoć "wcale nie planował ataku szczytowego, a obóz opuścił samowolnie jedynie po to, by pozbierać swoje rzeczy".
Tyle oficjalnie :)
Jak zejdzie ma okazję na kolejne.
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
a to psikus ;_)Plastek pisze:Walikonik Ujebko jednak schodzi, ponoć "wcale nie planował ataku szczytowego, a obóz opuścił samowolnie jedynie po to, by pozbierać swoje rzeczy".
obstawiam, że mu polaczki zajebały puszki z żarciem. j
ak się zorientował, że w plecaku bryły lodu, to wrócił ....