BLACK ALBUM VS TEN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BLACK ALBUM VS TEN
oho, zaczyna się, będę obserwował, bo mam czas, piwo i 20 płyt do przesłuchania
- HSVV
- w mackach Zła
obie to relikty przeszłości, tranhumanistyczna przyszłość spowije je w ciemnościach i okryje zapomnieniem.
ale jakbym miał wybierać to bezdyskusyjnie Czarny, mimo mojego wrodzonego rasizmu. nie rozumiem alergii na obie ballady, tylko dlatego, że obtrzaskane do porzygu. nie wyobrażam sobie tej płyty bez nich, tak jak np debiutu King Crimson sobie bez Epitaph nie wyobrażam, mimo, że też klisza i powolna potańcówa z lat '70.
Pearl Jam uwielbiałem kiedyś, koncert świetny 8 lat temu zaliczyłem, ale... czar prysł już. Jeremy raz od święta odpale, ale na tym się kończy.
ale jakbym miał wybierać to bezdyskusyjnie Czarny, mimo mojego wrodzonego rasizmu. nie rozumiem alergii na obie ballady, tylko dlatego, że obtrzaskane do porzygu. nie wyobrażam sobie tej płyty bez nich, tak jak np debiutu King Crimson sobie bez Epitaph nie wyobrażam, mimo, że też klisza i powolna potańcówa z lat '70.
Pearl Jam uwielbiałem kiedyś, koncert świetny 8 lat temu zaliczyłem, ale... czar prysł już. Jeremy raz od święta odpale, ale na tym się kończy.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Nic się nie zaczyna, zaraz wychodzę na piwo do knajpy. Jakiś Kazimierz, albo cóś.Heretyk pisze:oho, zaczyna się, będę obserwował, bo mam czas, piwo i 20 płyt do przesłuchania
-
wypij moje zdrowie przesympatyczny kolego
Nie omieszkam, ale żebym miał do czego wracać, bo czuję niepokój, gdy widzę takie deklaracje.
Heretyk pisze:mam 20 piw
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
mi się właśnie przypomniało, że na albumie "Ten", który moim zdaniem jest jednym z najważniejszych albumów rockowych lat 90' jest zacna ballada o tytule "Black". i ta właśnie ballada jest dużo lepsza od ballad z czarnej płyty. jak dla mnie.
Ostatnio zmieniony 17-03-2018, 18:05 przez EatMyFuck, łącznie zmieniany 1 raz.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
-
połowę z tego już zniszczyłem i czuję się wyśmienicie, tak że bez obaw. zasadniczo chyba nie ma takiej ilości, która by sprawiła, żebym się najebał. pozdrawiam
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Nie zapominajmy również o innej wyśmienitej.EatMyFuck pisze:mi się właśnie przypomniało, że na albumie "Ten", który moim zdaniem jest jednym z najważniejszych albumów rockowych lat 90' jest zacna ballada o tytule "Black". i ta właśnie ballada jest duża lepsza od ballad z czarnej płyty. jak dla mnie.
[youtube][/youtube]
Jebać żuli.
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
równie piękny utwór.wolff pisze:Nie zapominajmy również o innej wyśmienitej.EatMyFuck pisze:mi się właśnie przypomniało, że na albumie "Ten", który moim zdaniem jest jednym z najważniejszych albumów rockowych lat 90' jest zacna ballada o tytule "Black". i ta właśnie ballada jest duża lepsza od ballad z czarnej płyty. jak dla mnie.
[youtube][/youtube]
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.