Zespoły metalowe, które najbardziej się zeszmaciły
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Re: Zespoły metalowe, które najbardziej się zeszmaciły
po ostatnich dokonaniach koncertowych to ja bym dorzucił tutaj Christ Agony...
zeszmacenie level expert
zeszmacenie level expert
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Koncertowo to również;Stoigniew pisze:po ostatnich dokonaniach koncertowych to ja bym dorzucił tutaj Christ Agony...
zeszmacenie level expert
Max Cavalera za granie z półplaybacku
Sisters of Mercy za stękanie za mikrofonem i pozorowanie koncertu
- smooker
- w mackach Zła
Abstrahując od tego, że jedynkę akceptuję, a Dark Ages jest nawet spoko, to mimo wszystko zeszmacenie się Maxa jest kolosalne.Nasum pisze:Z tym Soulfly to nie do końca tak - oni już od pierwszej płyty grali nieprzeciętną srakę, więc nie ma mowy o jakimś mega rozczarowaniu.
Momenty to za mało, Rudy chce być jednocześnie radio-friendly, ale też chce pokazać, że wiosłować umi nieprzeciętnie. Kompozycyjnie wychodzi miałka nuda.Żułek pisze: :(
ale chociaż Megadeth mieli dobre momenty co w przypadku Kreatora o to bardzo cieżko ostatnio
Dodam jeszcze Machine Head, którzy zdążyli się zeszmacić dwukrotnie.
- __________
- zaczyna szaleć
[youtube][/youtube]
kto poznaje?
kto poznaje?
До свидания Mother Fuckers
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
bez przesadysmooker pisze:Momenty to za mało, Rudy chce być jednocześnie radio-friendly, ale też chce pokazać, że wiosłować umi nieprzeciętnie. Kompozycyjnie wychodzi miałka nuda.Żułek pisze: :(
ale chociaż Megadeth mieli dobre momenty co w przypadku Kreatora o to bardzo cieżko ostatnio
w porównaniu do niektórych płyt zespołów tu wymienionych Megadeth jest wręcz zajebisty :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Medard
Nie cenię sobie zbytnio albumu Youthanasia, ale ma kilka dobrych utworów.Żułek pisze:bez przesadysmooker pisze:Momenty to za mało, Rudy chce być jednocześnie radio-friendly, ale też chce pokazać, że wiosłować umi nieprzeciętnie. Kompozycyjnie wychodzi miałka nuda.Żułek pisze: :(
w porównaniu do niektórych płyt zespołów tu wymienionych Megadeth jest wręcz zajebisty :P
Tymczasem w dyskusjach bywa wymieniana jako doskonała.
- smooker
- w mackach Zła
Ja w liceum byłem fanboyem rudego i do Cryptic Writings uwielbiam wszystko, później to już jazda w dół i pojedyncze wyskoki na dnie.
Risk gunwo.
The World Needs a Hero parę kawałków spoko, ale ogólnie nuda.
The System Has Failed czyli tak naprawdę Youthanasia część 2, ale gorsza. Przezajebista perkusja!!!
United Abominations spalić.
Endgame ujdzie.
Ostatnie trzy zaorać. Z Dystopii to najlepszy jest "wyciąg" części thrashowych Joela Grinda, na yt gdzieś jest.
A najgorsze gówno i herezja to Rust in Peace Live. Jak z tego pięknego albumu można zrobić taką groteskę?
Risk gunwo.
The World Needs a Hero parę kawałków spoko, ale ogólnie nuda.
The System Has Failed czyli tak naprawdę Youthanasia część 2, ale gorsza. Przezajebista perkusja!!!
United Abominations spalić.
Endgame ujdzie.
Ostatnie trzy zaorać. Z Dystopii to najlepszy jest "wyciąg" części thrashowych Joela Grinda, na yt gdzieś jest.
A najgorsze gówno i herezja to Rust in Peace Live. Jak z tego pięknego albumu można zrobić taką groteskę?
-
- świeżak
wszystek po 1999 no bo wtedy urwał mi sie film. zgory przeprasza ze dawno nie pisałem, hmm ten tego w koncu weteran forum jestem. pozdrawiam serdecznie
ps, no kułerwa Tiamat sie zeszmacił po Clouds i Paradise po shades a o Sepulturze po chaos nie wspomne
ps, no kułerwa Tiamat sie zeszmacił po Clouds i Paradise po shades a o Sepulturze po chaos nie wspomne
-
- w mackach Zła
Graveland się strasznie zeszmacił. Myślałem, że jednak Rob jest NS i gra tylko dla białych ludzi, a po ostatnich wywiadach gdzie w superlatywach opisywał swoich fanów z Meksyku łapy mi opadły do kolan.
Bardzo też nie podoba mi się Perunwit po latach. Lupus wydawał się być honorowym wojem z rodu Wielkopolan, a jego ostatni deal ze źródłem wszelkiego zła wymyślonym przez lożę żydowsko - monetarną i nachalny spam na buniu o kupowanie bitcoinów nie pozbawiają złudzeń, że jakieś nieczyste moce go opętały.
Całe szczęście, że jest Lord of Evil, który cały czas, niezmiennie od już prawie 30 lat hajluje Wielkiej Polsce.
Bardzo też nie podoba mi się Perunwit po latach. Lupus wydawał się być honorowym wojem z rodu Wielkopolan, a jego ostatni deal ze źródłem wszelkiego zła wymyślonym przez lożę żydowsko - monetarną i nachalny spam na buniu o kupowanie bitcoinów nie pozbawiają złudzeń, że jakieś nieczyste moce go opętały.
Całe szczęście, że jest Lord of Evil, który cały czas, niezmiennie od już prawie 30 lat hajluje Wielkiej Polsce.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Taśmę "King's Return" Bundeswehry mam do dziś, bardzo zacny band na polskiej scenie blackmetalowej. ;)__________ pisze:[youtube][/youtube]
kto poznaje?
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Triceratops
Nikt sie nie zeszmacil, skonczcie pierdolic te czerstwe skwary. Zamykam temat.
woodpecker from space
- Medard
Nie czytaj tego jak czujesz dyskomfort,Triceratops pisze:Nikt sie nie zeszmacil, skonczcie pierdolic te czerstwe skwary. Zamykam temat.
napisz do Plastka mejla, żeby zapytać co robi, albo cusik innego zrób.
Dla niektorych jest ciekawy taki temat.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Tu Piotr Czaja od Bundes Cin Cin w innej odsłonie.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Ale "King's Return" było fajowe :D
ed.
OHO! I jeszcze do tego wziety autor....

ed.
OHO! I jeszcze do tego wziety autor....

How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
- zaczyna szaleć
Pasuje przypomnieć o tym jak strasznie zgrzeszył norweski Manes... ktoś w ogóle słucha tych nowych płyt z chuj wie czym ? Leichengott i jego lider - prawie gwiazdor któregoś tam Pitbulla... co prawda muzycznie nie dali dupy nigdy, ale nie potrafię tego włączyć... http://agencjaspinka.pl/szukaj/michal-waleszczynski-65" onclick="window.open(this.href);return false;
Antysemityzm jest nie do zaakceptowania. Duchowo wszyscy jesteśmy Semitami. - Pius XI
- Triceratops
Nie czuje dyskomfortu tylko lekki absmak.Medard pisze:Nie czytaj tego jak czujesz dyskomfort,Triceratops pisze:Nikt sie nie zeszmacil, skonczcie pierdolic te czerstwe skwary. Zamykam temat.
napisz do Plastka mejla, żeby zapytać co robi, albo cusik innego zrób.
Dla niektorych jest ciekawy taki temat.
Dobrze, ze przeedytowales posta, bo brzmial nieco patetycznie. ze dla niektorych to wazny temat :D
Tak czy siak zamykam, nie ma czegos takiego jak skurwienie, jest tylko konsekwentna realizacja wizji artystycznych.
woodpecker from space
- Medard
Jakich wizji artystycznych, na pewnym etapie są wizje wytwórni i ludzi, którzy tylko monety widzą. Jak w prawie każdej robocie zresztą.
Tricepsie, apeluję, nie pisz takich głodnych kawałków o wizjach, chyba, że masz jakieś własne przed oczami. Wtedy dział sny albo jakiś inny.
Tricepsie, apeluję, nie pisz takich głodnych kawałków o wizjach, chyba, że masz jakieś własne przed oczami. Wtedy dział sny albo jakiś inny.
- uglak
http://www.wnp.pl/parlamentarny/sejm-20 ... ,6962.html" onclick="window.open(this.href);return false;choloKAŁst pisze:Pasuje przypomnieć o tym jak strasznie zgrzeszył norweski Manes... ktoś w ogóle słucha tych nowych płyt z chuj wie czym ? Leichengott i jego lider - prawie gwiazdor któregoś tam Pitbulla... co prawda muzycznie nie dali dupy nigdy, ale nie potrafię tego włączyć... http://agencjaspinka.pl/szukaj/michal-waleszczynski-65" onclick="window.open(this.href);return false;
hehe
Guilty of being right
- maciek z klanu
Co do manes to prawda 100% ale niektórym ta kloaka się podoba nawet na tym forum. Co do pana z leichengott nie widzę niczego dziwnegocholoKAŁst pisze:Pasuje przypomnieć o tym jak strasznie zgrzeszył norweski Manes... ktoś w ogóle słucha tych nowych płyt z chuj wie czym ? Leichengott i jego lider - prawie gwiazdor któregoś tam Pitbulla... co prawda muzycznie nie dali dupy nigdy, ale nie potrafię tego włączyć... http://agencjaspinka.pl/szukaj/michal-waleszczynski-65" onclick="window.open(this.href);return false;
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Żułek
Rudy chciał dobrze a wyszło jak zwykle :Psmooker pisze:A najgorsze gówno i herezja to Rust in Peace Live. Jak z tego pięknego albumu można zrobić taką groteskę?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.